Miért válassz BPA mentes kulacsot?

2018.03.05
megrendelő Ars Una titkárság

      

Szülőként gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk megadni mindenből. Ahogyan tudatosan odafigyelünk mindennapi rutinjukra, és arra, hogy rendszeresen sportoljanak és egészségesen táplálkozzanak, ugyanúgy ügyelünk arra is, hogy milyen palackból, kulacsból fogyasztják a napi elegendő folyadékmenyiséget. De vajon milyen palackban lehet biztonságosan tárolni és fogyasztani a friss vizet?

Ars Una Think Pink 2018 kollekció - A huncut macskák visszatérnek!

2018.02.26
megrendelő Ars Una titkárság

A Think Pink az Ars Una egyik legnépszerűbb kollekciója, amely már 2012 óta a kislányok egyik kedvence, és idén negyedik alkalommal ölt tökéletesen új külsőt. A 2018-as év Think Pink cicái már négyen csintalankodnak a kényelmes, gerincbarát mágneszáras iskolatáskán, amely különleges, farmerhatású anyagot kapott vízlepergető tetejére. 

És hogy miért ajánljuk még ezt az iskolatáskát?

Néhány tipp az ARS UNA emeletes tolltartók használatához

2018.02.09
megrendelő Ars Una titkárság

Több kérdést is kaptunk tőletek az Ars Una emeletes tolltartókkal kapcsolatban, amelyek alapján szeretnénk néhány tippet, tanácsot adni annak érdekében, hogy gyerkőcötök tolltartója a lehető leghosszabb ideig tartós maradhasson.

5 indok, amiért Te is imádni fogod az ARS UNA iskolatáska szetteket!

2018.01.05
megrendelő Ars Una titkárság

Az Ars Una egyik legnépszerűbb termékei az akciós iskolatáska szettek, amelyek listáját készletünktől függően időről időre frissítjük, és amelyek nemcsak a gyerekek, de a szülők kedvencei is, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Ezek közül ma az 5 legfontosabbat mutatjuk be neked!

A leghasznosabb iskolaszerek a szünidőben

2017.12.22
megrendelő Ars Una titkárság

Természetesen tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy amint kicsöngettek az utolsó órákról, minden diák bevágja a sarokba az iskolatáskáját, és aztán január 1-ig elő sem veszi a benne lévő tanszereket (azért jobb, ha az uzsidobozt és a tornacuccát még január előtt megnézed...), de mi tudjuk, hogy a szünidei jövés-menésben is szükség lehet néhányukra! Íme a mi tippünk!

Az ARS UNA iskolatáska szettek előnyei

2017.12.10
megrendelő Ars Una titkárság

Ars Una My Horse akciós iskolatáska szett

Hosszú ideje megtalálhatóak webshopunk kínálatában az akciós iskolatáska szettek, amelyek igen barátságos áron elérhetőek, ám mégis időről időre felmerül a kérdés érdeklődő vásárlóinktól, hogy miért éri meg ezeket a szetteket választani? A válasz roppant egyszerű: mert tiéd lehet egy tökéletes iskolai felszerelés, ráadásul időt, energiát és pénzt is spórolsz, ha egy iskolatáska szettet választasz. Hogy hogyan?

Olvass tovább, és megtudod!

ARS UNA Vízlepergető iskolatáska - VIDEÓVAL!

2017.11.30
megrendelő Ars Una titkárság

Ars Una Jolly Roger mágneszáras iskolatáska

 

Bizonyára Te is emlékszel gyerekkorodból azokra a szitáló októberi esőkre és szakadó decemberi hóesésekre, amikor hazafelé gyalogolva egy perc alatt elázott az iskolatáskád és benne az összes tankönyved és füzeted... Szárítgattátok otthon egész este a tanszereket, másnap pedig lehetett magyarázkodni matek/magyar/töri órán, hogy ugyan miért is nem tudtad megírni a leckét... 

Az iskolaidő hónapjai alatt bizony sokszor előfordul helyetted most már a gyerkőcöddel, hogy esőben vagy hóesésben gyalogol az iskolába vagy éppen hazafelé, és nyilván Te sem szeretnéd, hogy iskolaszerei, tankönyvei megsérüljenek, elázzanak, érdemes ezért már eleve olyan iskolatáskát választani, amely hatékonyan meg tudja védeni gyermeked iskolaszereit az időjárás viszontagságaitól.

BLACK FRIDAY az Ars Unánál!

2017.11.21
megrendelő Ars Una titkárság

Szeptember óta kiderült, hogy jobb lett volna mégis azt az Ars Una iskolatáskát választani csemetédnek, amit egész nyáron nézegettetek? Vagy éppen most ment tönkre a kedvenc tolltartója? Esetleg kinéztél a gyerkőcödnek egy jó kis kulacsot karácsonyra (és, persze, magadnak is...)?

Akkor van egy szuper hírünk a számodra: idén is lesz BLACK FRIDAY az Ars Unánál, úgyhogy november 24-én izzítsd a gépedet, mert már 0:00 órától élnek a kedvezmények webshopunkban egészen éjfélig, illetve a készlet erejéig.

Egy hátizsák a mindennapokra tervezve - nem hétköznapi minőségben

2017.11.14
megrendelő Ars Una titkárság


Szülőként tudjuk: az egyik legnehezebb feladat kamasznak vásárolni bármit - a "bármi" között is az egyik legnagyobb kihívást jelentik azok a holmik, amelyeket minden egyes nap hordania kell, mint például, az iskolatáskát. Milyen az ideális, tiniknek kialakított hátizsák?

ARS UNA Praktikusan pakolható iskolatáska - VIDEÓVAL!

2017.08.06
megrendelő Ars Una titkárság

Sok szülő aggódik, hogy első osztályba készülő gyerkőce hogyan tanulja majd meg az iskolatáska bepakolását, pedig az önállóságra való nevelés egyik fontos állomása ez, és minden tanító néni azt ajánlja, hogy az iskola első napjától arra szoktassuk csemeténket, hogy ő feleljen tanszereiért. A pakolás mellett még nagyobb aggály a szülők részéről, hogy hogyan találja majd meg a kis elsős a szükséges iskolaszereket a tanórákon. Most ebben nyújtunk segítséget Neked, és rövid videónkkal megmutatjuk, hogy az ARS UNA iskolatáskát igazán egyszerű összepakolni, ráadásul ebben az iskolatáskában a legkisebbek is könnyedén megtalálják majd minden iskolaszerüket.

 

Tornazsák vagy sportzsák - avagy miben hordja gyerkőcöd a tornaholmiját?

2017.07.08
megrendelő Ars Una titkárság

   

Tornaórára a felszerelést korábban egységes, kék színű, nem túl esztétikus zsákban vagy éppen nejlonszatyorban hordták a gyerekek - akkor az volt a kihívás, hogy kicsit praktikusabb és minél kevésbé ronda megoldást találjanak a szülők. Ma pedig, amikor ebből is dömping ömlik a szülők nyakába, szintén nem könnyű megtalálni a legjobb megoldást.

Az ARS UNA webshopján és mintaboltjában azonban több megoldással is találkozhatsz – a csavar azonban az, hogy mi tanácsot is adunk, hogy kinek melyiket válaszd!

Milyen tolltartót válassz elsős gyermekednek?

2017.06.28
megrendelő Ars Una titkárság

Sokszor kérdés elsős gyerkőcök szülei számára, hogy melyik tolltartó a praktikusabb egy kisgyermeknek. Van, aki az emeletesre esküszik, mások inkább a kihajtható „egyterűre” Összegyűjtöttünk néhány szempontot pro és kontra mindkét típusról, hogy megkönnyítsük a vásárlást – ha számodra is nagy kérdés ez, akkor olvass tovább!

Így válaszd ki magadnak a legjobb Ars Una kulacsot!

2017.06.23
megrendelő Ars Una titkárság


A nyári szünetben egyre többen járunk kirándulni, sportolni, nyaraláson vagy akár egy szimpla sétán is a forró nyári napokon mi, felnőttek is érezzük, hogy nagyobb a folyadékigényünk és ugyanez igaz a gyermekeinkre is. Mind a személyes, mind az online vásárlások esetében tapasztaljuk, hogy ebben az időszakban többen rendeltek kulacsot, és ezzel együtt a kérdések száma is megszaporodott. Nézzünk, hát, a legfontosabb tudnivalókat az ARS UNA kulacsokról!

3 + 1 hasznos iskolai kiegészítő, amely megkönnyíti a mindennapokat

2017.06.09
megrendelő Ars Una titkárság


Biztosan Te is álltál már szülőként tanácstalanul az iskolai felszerelések polca előtt egy papír-írószer boltban, vagy áruházban, és gondolkodtál rajta, hogy vajon a sok termékből melyik lehet igazán hasznos egy elsős gyerkőc számára a hosszú iskolai napok során. Bár mi magunk is voltunk iskolások, már nem igazán emlékszünk rá, hogy mi volt praktikus, mi volt felesleges – a mai széles termékválasztékban pedig könnyen elveszítjük a fókuszt a lényegről.

Mi azonban most 3 + 1 tippel segítünk Neked, hogy megtaláld a legjobb kiegészítőket csemetéd számára!

Miért olyan tartósak az Ars Una iskolatáskák?

2017.05.27
megrendelő Ars Una titkárság

Májusban egyre több szülő számára válik fontos kérdéssé az iskolatáska kiválasztása gyermeke számára, hiszen a legtöbb ballagó ovis ekkor kapja meg élete első iskolatáskáját. Szülőként nem egyszerű a választás, mivel számos fontos szempontot kell mérlegelni: legyen az iskolatáska könnyű, praktikusan pakolható, gerincbarát és természetesen tartós is, hogy ne kelljen minden fél évben újat vásárolni. De mit is takar pontosan a "tartós iskolatáska" megnevezés? Mitől lehet csemetéd Ars Una iskolatáskája valóban sokáig a kicsi hasznos segítőtársa az iskolában?

A virágtündérek iskolatáskája

2017.05.19
megrendelő Ars Una titkárság

Igényes, szépen kidolgozott mintával díszített iskolatáskát keresel kislányodnak? Giccses tucattermék helyett ízléses, esztétikus mintát választanál neki? A 2017-es Ars Una Kollekció egyik legszebb darabja a La belle fleur mágneszáras iskolatáska, amely csodaszép virágos grafikájának és a valódi hétköznapokra tervezett tulajdonságainak köszönhetően kislányok és szülők igazi kedvence.

Miért ajánljuk az Ars Una La belle fleur mágneszáras iskolatáskát?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes iskolatáskát? 

2017.04.27
megrendelő Ars Una titkárság

                   

Az iskolakezdés közeledtével egyre több szülőben felmerül a kérdés, hogy lassan ideje lesz kiválasztani gyermekének a legmegfelelőbb iskolatáskát. Szülőként nagy dilemma, hogy a sok színes iskolatáska közül melyiket érdemes választani...?  - 3+1 tanáccsal Dr. Kovács Jolán gyermekortopéd főorvos segít most a szülőknek eligazodni a legfontosabb kérdésekben.

Iskolatáska mágneszárral igazi gézengúzoknak!

2017.04.22
megrendelő Ars Una titkárság

A Te kisfiad is egy valódi kis csínytevő, aki kreatív huncutságaival mindig meg tud döbbenteni, és sokszor azt sem tudod, nevess-e vagy megszidd egy-egy új "ötlete" miatt? Szeretnéd, ha olyan iskolatáskával kezdené a következő évet, amely tényleg bírja a strapát? Akkor ezt az iskolatáskát nektek találtuk ki, mert amellett, hogy könnyű, gerincbarát és minden belefér, ráadásul tartós anyagával, kemény műanyag talpával és vízlepergető tetejével abszolút arra találtuk ki, hogy remekül bírja a kisiskolás gyerkőcök mindennapjainak kihívásait!

Mágneszáras iskolatáska igazi kincskeresőknek!

2017.04.16
megrendelő Ars Una titkárság

Egyedi, szépen kidolgozott mintával díszített iskolatáskát keresel kislányodnak? Az Ars Unánál mi sem szeretjük a tucattermékeket, sokkal inkább hiszünk a kreativitásban és az újdonságokban - ráadásul, mivel a szépérzékre való nevelést gyakorló szülőkként magunk is fontosnak tartjuk, ezért minden iskolatáskánkat gondosan, részletgazgadon kidolgozva tervezzük meg. A 2017-es Ars Una Kollekció egyik legszebb darabja a Woodland Magic mágneszáras iskolatáska, amely kedves, mókusos grafikájának és a valódi hétköznapokra tervezett tulajdonságainak köszönhetően kislányok és szülők igazi kedvence.

Miért ajánljuk az ARS UNA Woodland Magic mágneszáras kompakt easy iskolatáskát?

Mágneszáras iskolatáska a jövő lovasainak

2017.04.07
megrendelő Ars Una titkárság

Lovas iskolatáskát sokat láthatsz a boltok polcain, de most megismerheted "A" Lovas iskolatáskát, amely első pillantásra kislányod kedvence lesz, ha ő is rajong a lovakért! A 2017-es Ars Una Kollekció egyik legnépszerűbb darabja a Born to Ride mágneszáras iskolatáska, amely kedves grafikájának és a valódi hétköznapokra tervezett tulajdonságainak köszönhetően kislányok és szülők kedvence.

Miért ajánljuk az ARS UNA Born to Ride mágneszáras kompakt easy iskolatáskát?

Real Madrid mágneszáras iskolatáska alsós fiúknak

2017.03.30
megrendelő Ars Una titkárság

 

Régóta keresel iskolatáskát kisfiadnak? Legyen könnyű, grincbarát, jól pakolható? Nálunk ezt egy táskában megtalálod! Ráadásul ha kisfiad vérbeli Real Madrid-szurkoló, akkor ez az iskolatáska garantáltan a kedvence lesz!

Ismerd meg az Ars Una 2017-es kollekciójának egyik legújabb iskolatáskáját, amelyet a legkisebb Real-szurkolók részére készítettünk, és kedvenc csapatuk színeivel és címerével díszítettünk.

Miért ajánljuk az ARS UNA Real Madrid mágneszáras kompakt easy iskolatáskát?

Mon Amie mágneszáras iskolatáska örökmozgóknak!

2017.03.20
megrendelő Ars Una titkárság

Ismerd meg az Ars Una 2017-es kollekciójának egyik legszebb iskolatáskáját, a kedves, kiskutyás grafikával díszített, Mon Amie mágneszáras kompakt easy iskolatáskát, amely az alsós kislányok egyik kedvence. Ez nem is csoda, hiszen csodaszép, üde színeket kapott, emellett részletgazdag, vidám grafika díszíti - Fred és Louise kedves karakterét a kislányok rögtön szívükbe zárják. 

Ha a Te kislányod is igazi csintalan kis kalandvágyó és minden játékban, benne van, akkor ez az iskolatáska lesz a kedvence, és még Te is imádni fogod, hiszen gerincbarát, könnyű, tartós, jól rendszerezhető, ráadásul a színe sem kényes.

Miért ajánljuk az ARS UNA Mon Amie mágneszáras kompakt easy iskolatáskát?

T-Rex mágneszáras iskolatáska paleontológus palántáknak!

2017.03.11
megrendelő Ars Una titkárság

 

Ismerd meg az Ars Una 2017-es kollekciójának egyik legújabb, legvagányabb iskolatáskáját, az ARS UNA T-Rex mágneszáras iskolatáskát, amely az alsós kisfiúk egyik kedvence, hiszen klassz, fiús színeket kapott, emellett egy valódi, a táska felszínéből kissé kiemelkedő, szépen kidolgozott dínós grafika díszíti.

Ha a Te kisfiad is imádja a dinoszauruszokat, és már most igazi kis paleontológus palánta akkor ez az iskolatáska lesz a kedvence, és még Te is imádni fogod, hiszen gerincbarát, könnyű, tartós, jól rendszerezhető, ráadásul a színe sem kényes.

Miért ajánljuk az ARS UNA T-Rex mágneszáras kompakt easy iskolatáskát?

Milyen anyagból készülnek az ARS UNA-kulacsok

2017.02.27
megrendelő Ars Una titkárság

      

Lassan érkezik a tavasz, egyre többen és egyre gyakrabban sportolunk, kirándulunk, sétálunk a szabadban, és természetesen ilyenkor igyekszünk gondoskodni mind csemetéink, mind magunk számára a megfelelő folyadékpótlásról. De vajon milyen kulacsot válasszunk? Mennyire biztonságosak az ARS UNA-kulacsok? Ajánlhatóak kisgyermekek számára? Cikkünkben ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni 3+1 pontban!