Miért olyan tartósak az Ars Una iskolatáskák?

Májusban egyre több szülő számára válik fontos kérdéssé az iskolatáska kiválasztása gyermeke számára, hiszen a legtöbb ballagó ovis ekkor kapja meg élete első iskolatáskáját. Szülőként nem egyszerű a választás, mivel számos fontos szempontot kell mérlegelni: legyen az iskolatáska könnyű, praktikusan pakolható, gerincbarát és természetesen tartós is, hogy ne kelljen minden fél évben újat vásárolni. De mit is takar pontosan a "tartós iskolatáska" megnevezés? Mitől lehet csemetéd Ars Una iskolatáskája valóban sokáig a kicsi hasznos segítőtársa az iskolában?

 

3 + 1 hasznos iskolai kiegészítő, amely megkönnyíti a mindennapokat


Biztosan Te is álltál már szülőként tanácstalanul az iskolai felszerelések polca előtt egy papír-írószer boltban, vagy áruházban, és gondolkodtál rajta, hogy vajon a sok termékből melyik lehet igazán hasznos egy elsős gyerkőc számára a hosszú iskolai napok során. Bár mi magunk is voltunk iskolások, már nem igazán emlékszünk rá, hogy mi volt praktikus, mi volt felesleges – a mai széles termékválasztékban pedig könnyen elveszítjük a fókuszt a lényegről.

Mi azonban most 3 + 1 tippel segítünk Neked, hogy megtaláld a legjobb kiegészítőket csemetéd számára!

Így válaszd ki magadnak a legjobb Ars Una kulacsot!


A nyári szünetben egyre többen járunk kirándulni, sportolni, nyaraláson vagy akár egy szimpla sétán is a forró nyári napokon mi, felnőttek is érezzük, hogy nagyobb a folyadékigényünk és ugyanez igaz a gyermekeinkre is. Mind a személyes, mind az online vásárlások esetében tapasztaljuk, hogy ebben az időszakben többen rendeltek kulacsot, és ezzel együtt a kérdések száma is megszaporodott. Nézzünk, hát, a legfontosabb tudnivalókat az ARS UNA-kulacsokról!

 

     

 

 1. A csavaros tetejű kulacsok
 • Űrtartalmuk 400 ml és 500 ml lehet
 • Alapanyaguk környezetbarát és biztonságos Easman Tritan kopoliészter (környezetbarát, növényi alapanyagú műanyag)
 • Nem tartalmaznak BPA-t, így a bennük tárolt folyadékba nem tud egészségre ártalmas anyag kioldódni
 • Cseppmentesen zárhatóak
 • FONTOS: a kulacs használata közben mindig tartsd a kulacsban a kis takaró műanyagot, és a szögletes levegőztető nyílás nézzen felfelé, míg a kis domb alakú nyílás legyen a szádnál
 • Kinek ajánljuk: csavaros tetejű kulacsainkat elsősorban kisiskolás és ovis gyerkőcök választják, hiszen a kulacsok mintája igazodik az egyes kollekciók mintáihoz. Már 4-5 éves kortól biztonságosan és egyszerűen használható 

     
   
 1. Biztonsági záras kulacsok
 • űrtartalmuk 450 ml és 650 ml lehet
 • Alapanyaguk biztonságos Eastman Tritan kopoliészter (környezetbarát, növényi alapanyagú műanyag)
 • Nem tartalmaznak egészségre ártalmas BPA-t
 • Biztonsági záras tetejének köszönhetően cseppmentesen zárható
 • FONTOS: a kulacs bezárása előtt mindig ellenőrizd, hogy a „LOCK” feliratú kis zárópöcök felső állásban legyen. Amennyiben ez a kis zárópöcök lenti állásban van, és így csukod le a kulacs tetején, sajnos ez a zár letörhet. Ebben az esetben sem kell kulacsodat szemétbe dobnod, mert új kulacstetőt bármikor vásárolhatsz személyesen mintaboltunkban. Persze, azért jobb az óvatosság!
 • Kinek ajánljuk: a biztonsági zárra való odafigyelés végett inkább 7-8 éves kortól ajánljuk – klassz színviláguk miatt anyukák és apukák is szívesen választják maguknak ezeket a kulacsokat!
   

  
 

 1. Sportkulacsok
 • Űrtartalmuk 700 ml
 • Biztonságos, 5-ös kategóriába sorolt PP műanyagból készültek
 • Cseppmentesen záródnak
 • Rugalmas anyaguknak köszönhetően ütésállóak
 • FONTOS: A 700 ml-es Ars Una-sportkulacsok fejrésze nem szétszedhető - annak érdekében, hogy gyermeked minél tovább tudja használni kedvenc sportkulacsát, arra kérünk, hogy rostos és cukros üdítők helyett inkább tiszta vízzel töltsd fel.
 • Kinek ajánljuk: nagyobb mérete és kicsit erősebb kezet igénylő anyaga végett (össze kell nyomnod a kulacsot használat közben) 9-10 éves kortól ajánljuk.
 • TIPP! Eddig csak kisfiúk és apukák találtak saját maguknak is tökéleteset a focis mintáink közül, most már azonban a lányok és az anyukák is választhatnak csodaszép 700 ml-s kulacsaink közül!

    

 

Kattints, és ismerd meg a biztonságos, BPA-mentes, praktikus ARS UNA-kulacsokat, és válaszd ki a kedvencedet még ma!

Bármilyen további kérdés esetén, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal emailben (info@arsuna.hu) vagy akár személyesen mintaboltunkban: 1113 Budapest, Csetneki u. 13. Szeretettel várunk bármely hétköznapon 10.00 és 18.00 óra között!

Hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést? Akkor arra kérünk, oszd meg közösségi oldaladon, hogy ismerőseidhez is eljusson minden fontos információ!

 

Milyen tolltartót válassz elsős gyermekednek?

Sokszor kérdés elsős gyerkőcök szülei számára, hogy melyik tolltartó a praktikusabb egy kisgyermeknek. Van, aki az emeletesre esküszik, mások inkább a kihajtható „egyterűre” Összegyűjtöttünk néhány szempontot pro és kontra mindkét típusról, hogy megkönnyítsük a vásárlást – ha számodra is nagy kérdés ez, akkor olvass tovább!

Tornazsák vagy sportzsák - avagy miben hordja gyerkőcöd a tornaholmiját?

   

Tornaórára a felszerelést korábban egységes, kék színű, nem túl esztétikus zsákban vagy éppen nejlonszatyorban hordták a gyerekek - akkor az volt a kihívás, hogy kicsit praktikusabb és minél kevésbé ronda megoldást találjanak a szülők. Ma pedig, amikor ebből is dömping ömlik a szülők nyakába, szintén nem könnyű megtalálni a legjobb megoldást.

Az ARS UNA webshopján és mintaboltjában azonban több megoldással is találkozhatsz – a csavar azonban az, hogy mi tanácsot is adunk, hogy kinek melyiket válaszd!

Egy hátizsák a mindennapokra tervezve - nem hétköznapi minőségben


Szülőként tudjuk: az egyik legnehezebb feladat kamasznak vásárolni bármit - a "bármi" között is az egyik legnagyobb kihívást jelentik azok a holmik, amelyeket minden egyes nap hordania kell, mint például, az iskolatáskát. Milyen az ideális, tiniknek kialakított hátizsák?

ARS UNA Vízlepergető iskolatáska - VIDEÓVAL!

Ars Una Jolly Roger mágneszáras iskolatáska

 

Bizonyára Te is emlékszel gyerekkorodból azokra a szitáló októberi esőkre és szakadó decemberi hóesésekre, amikor hazafelé gyalogolva egy perc alatt elázott az iskolatáskád és benne az összes tankönyved és füzeted... Szárítgattátok otthon egész este a tanszereket, másnap pedig lehetett magyarázkodni matek/magyar/töri órán, hogy ugyan miért is nem tudtad megírni a leckét... 

Az iskolaidő hónapjai alatt bizony sokszor előfordul helyetted most már a gyerkőcöddel, hogy esőben vagy hóesésben gyalogol az iskolába vagy éppen hazafelé, és nyilván Te sem szeretnéd, hogy iskolaszerei, tankönyvei megsérüljenek, elázzanak, érdemes ezért már eleve olyan iskolatáskát választani, amely hatékonyan meg tudja védeni gyermeked iskolaszereit az időjárás viszontagságaitól.

Az ARS UNA iskolatáska szettek előnyei

Ars Una My Horse akciós iskolatáska szett

Hosszú ideje megtalálhatóak webshopunk kínálatában az akciós iskolatáska szettek, amelyek igen barátságos áron elérhetőek, ám mégis időről időre felmerül a kérdés érdeklődő vásárlóinktól, hogy miért éri meg ezeket a szetteket választani? A válasz roppant egyszerű: mert tiéd lehet egy tökéletes iskolai felszerelés, ráadásul időt, energiát és pénzt is spórolsz, ha egy iskolatáska szettet választasz. Hogy hogyan?

Olvass tovább, és megtudod!

A leghasznosabb iskolaszerek a szünidőben

Természetesen tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy amint kicsöngettek az utolsó órákról, minden diák bevágja a sarokba az iskolatáskáját, és aztán január 1-ig elő sem veszi a benne lévő tanszereket (azért jobb, ha az uzsidobozt és a tornacuccát még január előtt megnézed...), de mi tudjuk, hogy a szünidei jövés-menésben is szükség lehet néhányukra! Íme a mi tippünk!

5 indok, amiért Te is imádni fogod az ARS UNA iskolatáska szetteket!

Az Ars Una egyik legnépszerűbb termékei az akciós iskolatáska szettek, amelyek listáját készletünktől függően időről időre frissítjük, és amelyek nemcsak a gyerekek, de a szülők kedvencei is, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Ezek közül ma az 5 legfontosabbat mutatjuk be neked!