Így állítsd be megfelelően gyermeked iskolatáskáját

2019.08.05
by Ars Una titkárság

1. A középső szabályozóval beállíthatod a vállpántok teljes hosszát, gyermeked magasságához igazítva. Fontos, hogy a hátpárnázat derékrésze  a gerinc természetes homorulatába essen. Emellett arra is figyelj, hogy az állító pánt tépőzárja 2 textilcsíkot fogjon át. Ha gyermeked már olyan magas, hogy csak egy csíkot tudna átfogni a szabályozó, akkor eljött az idő, hogy nagyobbaknak való táskatípusra váltsatok!

2. A csípőnél található szabályozó segítségével az iskolatáskát gyermeked testalkatának megfelelően derekához és hátához tudod szabályozni.

3. A vállaknál található szabályozó az egyik legfontosabb: 

10 ok, amiért az ARS UNA iskolatáska

2019.07.29
by Ars Una titkárság

 

✔️Gerincbarát hátkiképzés
✔️3 ponton állítható vállpánt
✔️Rendkívül könnyű
✔️Prizmás FIDLOCK mágneszár
✔️Praktikusan rendszerezhető
✔️Strapabíró, prémium anyag
✔️Stabil, kemény talp
✔️Vízlepergető tető
✔️2 év garancia
✔️Részletgazdag, szép dizájn

Ars Una Mesék - Mesélj minden nap

2019.05.27
by Ars Una titkárság

A 7+1 legjobb ajándék ovis ballagásra

2019.05.09
by Ars Una titkárság

3+1 ok, amiért ajánljuk az ÚJ ergonomikus mágneszáras iskolatáskákat!

2019.02.05
by Ars Una titkárság

Az iskolakezdés az egyik legfontosabb esemény gyermeked számára és saját életedben is. Magad előtt látod az eltelt időt, visszagondolsz rá, hogy kislányod még csak épp tegnapelőtt tanult meg járni - hová tűnt ez a néhány év...?! A "nagy iskolás" érdeklődve kérdezget arról, hogy hogyan fognak majd telni a mindennapjai a suliban, ezer kérdése közé jó adag bizonytalanság is vegyül a kíváncsiság mellé. De hogyan lehet a legjobban felkészülni az elsősök hétköznapjaira? És miben tudunk segíteni nektek mi, az ARS UNÁnál? 

Melyik ARS UNA iskolatáska szettet válaszd gyermekednek?

2018.10.10
by Ars Una titkárság


 

Oldalunkat böngészve bizonyára megakadt a szemed akciós iskolatáska szettjeinken, amelyek szuper áron kínálják az Ars Una minőségi, tartós iskolatáskáit a hozzájuk illő kiegészítőkkel együtt. Tudatos szülőként nyilván Te is a legjobbat szeretnéd gyermeked számára választani, ráadásul remek lehetőség, hogy a szettek által időt és pénzt is megtakaríthatsz, hiszen egy komplett iskolakezdő csomagot megvásárolhatsz egyetlen termék megrendelésével.

Tudjuk, hogy nem könnyű a választás a sok különböző iskolatáska szett között, ezért most nyújtunk egy kis segítséget a döntéshez!

7+1 fontos dolog, ami nem hiányozhat az elsősök tolltartójából

2018.07.18
by Ars Una titkárság

A legtöbb iskolában igen részletes tanszerlistát kapnak a szülők, azonban sokszor nem könnyű eldönteni, hogy a sokféle termék közül pontosan mit válasszunk. Radír, hegyező, színes és grafit ceruzák - vajon a sok-sok típusból melyiket válasszuk az írószerboltok széles kínálatából? - Mi most adunk neked néhány tippet, hogy milyen szempontokat érdemes figyelned a vásárlás során!

Milyen színes ceruzákat válasszunk?

2018.07.04
by Ars Una titkárság

Mindig nagy dilemma iskolaszerek vásárlása során a megfelelő színes ceruzák kiválasztása, hiszen korábban kevés a tapasztalatunk. Lehet ugyan kísérletezni, de egy rossz választás esetén nyilván nem szívesen dobnánk ki a teljesen új ceruzákat - más választás nem lévén így hónapokig kínlódhat gyerkőcünk a nehezen hegyezhető, fakó, túl törékeny, könnyen porló színesekkel. - Mi most adunk neked néhány tippet a jó választáshoz, hogy biztosra tudj menni, és gyermeked számára élmény legyen a rajzolás és a színezés!

Nézzük is a tippeket, tanácsokat és szempontokat!

 

1. Vékony vagy vastag ceruzát válasszunk?

Első kérdés, amikor a nálunk vásárló szülők nézelődnek, hogy hagyományos, vagy vastagabb (jumbo) ceruzát szeretnének vásárolni. Sokszor eleve megadja a tanszerlista, akkor érdemes a tanítónő kérésének megfelelő ceruzát választani. Ha nem jelzi külön, akkor pedig eldöntheted az alapján, hogy gyerkőcöd otthon milyen típusú ceruzával szeret rajzolni. Ha gyakran és szívesen rajzol, aprólékosan színez, biztos és helyes ceruzafogással használja a cerkákat, akkor nyugodtan választhatsz neki vékony ceruzát. Ha ritkán rajzol, ceruzafogás még kissé bizonytalan, akkor sem kell kétségbeesni, hiszen az elsős gyerekek kezének izmai még bőven fejlődnek, alakulnak, azonban érdemesebb vastagabb ceruzát választani, hogy könnyebb legyen számára az első időkben a rajzolás és majd az írás tanulása is.

Azonban akár vékony, akár vastag ceruzára esik a választásod, mindenképp háromszögletű formájút vásárolj, mert ezt a legkényelmesebb tartani a gyerkőcök kezének.

 

2. A hegy minősége

Nem mindegy, hogy mennyire kemény vagy puha a ceruza hegye, hiszen ettől függ, hogy milyen könnyedén siklik a papíron, és mennyire ad élményt az alkotáshoz. Egy túl merev, porózus hegy könnyen törik, érdemes ezért inkább kissé "zsírosabb", puhább heggyel rendelkező ceruzát választani.

 

3. Színek

A legnehezebb szempont, hiszen ki tudja, hogy melyik szín mennyire lesz szép, és melyik gyerkőc milyet szeretne...! A tanító nénik általában 12 színű színest kérnek az elsősök számára, hiszen ennyi színnel már szinte mindent meg lehet rajzolni, de mellé még könnyedén befér néhány grafit és pár filctoll is a tolltartóba.

Mit érdemes mégis megnézni? 

Legyen bőrszínű ceruza a színek között, hogy igazán szép, barátságos emberkéket rajzolhassanak a kicsik. 

Teszteld le a sárga, a piros és a kék színt, hogy szépen fognak-e.

Válassz valóban élénk színeket, mert az ezekkel való alkotás mindig nagyobb sikerélményt ad a gyerekeknek.

 

4. Extrák

"Mit tudhat még egy színes ceruza?" - kérdezheted joggal. Pedig sok extrát lehet beépíteni ma már egy ennyire egyszerű és hétköznapi használati tárgyba is. Vannak például ún. "gripes" ceruzák, amelyek bordázott oldallal rendelkeznek, így kényelmesebb fogás esik rajtuk, nem csúsznak. 

Vannak ceruzák, amelyek "akvarell effekttel" rendelkeznek, tehát, vízzel elmaszatolva vízfesték hatásúvá válnak, aminek köszönhetően még mozgalmasabbá, érdekesebbé tehetik az elkészült alkotásokat.

És ami a gyerekeknek a legnagyobb extra lehet, ha minél többféle színből választhatnak - akár 24 vagy 30 különböző árnyalattal könnyedén megrajzolható a legszebb unikornis vagy a legnagyobb kalózhajó is kincsekkel együtt!

Reméljük, hogy tudtunk segíteni a legszuperebb színes ceruzák kiválasztásában, és csupa mestermű születik majd szeptembertől az iskolapadokban! Ha még nem választottál színeseket, nézz körül webshopunkban és rendeld meg innen kedvenceteket!

 

Milyen tolltartót válasszunk elsősöknek?

2018.06.19
by Ars Una titkárság

   

Első osztályba készülő gyerekek szülei számára nagy kihívás a tolltartó kiválasztása, hiszen egyrészt minden tanító néni mást ajánl, ugyanakkor mindannyian azt szeretik, ha az összes általuk kért írószer elfér a gyerekek tolltartójában. Ez azonban nagy kihívás, hiszen a legtöbb iskolában már ragasztó stiftet, ollót, hegyezőt, szövegkiemelőt is kérnek a gyerekektől - de milyen tolltartóban fér el mindez egyszerre?

Tényleg túl nagyok az ARS UNA mágneszáras iskolatáskák?

2018.05.31
by Ars Una titkárság

Az első iskolatáska kiválasztását sokan nem bízzák a véletlenre, hiszen fontos, hogy mérete, súlya, háta megfelelő legyen a gyerkőcnek, emellett pedig mintája tetszetős legyen, szeressen vele iskolába járni. Mi is azt szoktuk ajánlani, hogy amennyiben lehetséges, a csemetével együtt vásároljátok meg az iskolatáskát, így nemcsak a legszebbet tudjátok választani, de fel is tudja próbálni a gyerkőc a táskát. Vásárlások során sokszor felmerül a szülőkben, amikor rápróbálják gyermekükre az iskolatáskát, hogy talán túl nagy méretűek az ARS UNA mágneszáras táskák. De vajon tényleg túl nagyok egy elsős gyereknek?

A mi álláspontunk az, hogy nem véletlen, hogy ilyen sok ponton állíthatóak mágneszáras iskolaáskáink, hiszen nem minden elsős gyerkőc egyforma magasságú és testalkatú, és való igaz, hogy főként a törékeny alkatú kislányok hátán tényleg nagynak tűnhetnek kompakt táskáink első látásra.

Az alábbi pontokat azonban érdemes figyelembe venni:

 •  Az ARS UNA kompakt jellegű iskolatáskák rendkívül könnyűek, maguk a szülők is meg szoktak lepődni rajta, hogy csupán 1,1 kg a táskáink súlya.
 • Iskolatáskáinkban minden iskolaszer, még az A4-es méretű füzebox is könnyedén elfér, így nem szükséges külön táskában cipelni a kiegészítő tanszereket, munkafüzeteket.
 • Tapasztalatunk szerint az elsős gyerekek esetében reggel és délután is a szülők cipelik az iskolatáskát - fogantyújánál tartva kézben is kényelmesen hordható.
 • Plusz egy érvünk, hogy bár májusban, ha ovis ballagásra kapja a csemete az iskolatáskát, akkor még nagynak tűnhet egy alig 120 cm-es gyerkőc hátán, de szeptemberre, pláne az első félév végére akkorát nőnek a gyerekek, hogy addigra a legkisebb hátán is tökéletes lesz az iskolatáska. Addig is három ponton állítható pántjaival a táska a gyerekek magasságához, testalkatához igazítható, így már első perctől akár harmadik osztályig kényelmes viselet lesz számukra.

TIPP! Ha még nem választottál iskolatáskát, kérd tőlünk üzenetben ingyenes katalógusunkat, hogy megismerhesd az összes ARS UNA terméket! 

Milyen az elsősök gerincének megfelelő iskolatáska?

2018.05.25
by Ars Una titkárság

Tudatos, gyermekük egészségére odafigyelő szülők részéről gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen iskolatáskát válasszanak gyermeküknek, ha a csemete tartására, gerincére kiemelten figyelni szeretnének. Ebben igyekszünk most segíteni; bemutatunk 5 fontos szempontot, amelyre mindenképp érdemes figyelni, amikor kiválasztjuk az első iskolatáskát gyermekünk számára.

A megfelelő íróasztal és szék kiválasztása

2018.05.08
by Ars Una titkárság


 

Lassan elérkezik az íróasztal és a hozzá tartozó szék kiválasztása is a leendő elsősöknek számára! A gyerekeknek ez izgalmas időszak, a szülők számára azonban legalább annyira megterhelő, akár egykor az első babakocsi, majd a megfelelő bicaj, vagy akár szintén ebben az időszakban a tökéletes iskolatáska kiválasztása. Tudjuk, hogy Te is igyekszel kutatni, utána olvasni és a legjobb döntést hozni, ezért most adunk néhány tippet és támpontot, hogy kicsit könnyebb legyen!

A tanulósarok:

Valójában bármilyen asztalt és széket is választasz, a lényeg, hogy a délutáni tanuláshoz egy nyugodt kis szigetet teremtsetek a csemetének. Akár a nappali egy csendes sarkában, akár a gyerekszobában rendezitek be  a tanulósarkot, fontos, hogy rendezett környezetben tudjon tanulni a gyerkőc és ne legyen túl sok játék körülötte, ami elvonhatja a figyelmét.

A rendezettség mellett figyeljetek arra is, hogy megfelelő világítás álljon rendelkezésre a tanuláshoz. Legjobb, ha természetes fény segítségével lehet ezt megoldani, azonban ha ablak mellett is ül a gyerkőc, télen akkor is szüksége lesz jó minőségű asztali lámpára.

És akkor lássuk a lényeget: hogyan válasszuk ki a megfelelő széket és íróasztalt?
 


 

A szék

Az ajánlások szerint elsőként a széket érdemes kiválasztani, hiszen ekkor derül ki a tényleges ülőmagasság.

Az ideális szék jellemzői:

- Ülőrésze kényelmes - nem túl kemény, nem túl puha

- A szék magassága és háttámlája is állítható

- Rendelkezik lábtartóval 

- Rendelkezik deréktámasszal és/vagy támlája követi a gerinc vonalát

- Semleges színű kárpitja nem piszkolódik könnyen

- Kartámaszos széket inkább kamaszoknak érdemes választani, a kicsiket inkább akadályozza ez a kiegészítő
 


 


Az íróasztal

Ha már megvan a legkényelmesebb szék, és ismeritek a körülbelüli ülőmagasságot, akkor ki lehet választani a legjobb íróasztalt is.

Az ideális íróasztal jellemzői:

- Elsősöknél praktikus állítható magasságú íróasztalt választani, hogy több évig kényelmes legyen

- Praktikus, ha az asztal lapja dönthető is

- Az asztal lapjára közepes méret az ajánlás: legyen elég nagy ahhoz, hogy könyv, füzet és írószertartó elférjen rajta, de nem szükséges túl nagy íróasztal, mert előbb-utóbb átláthatatlan és rendezetlen lesz a sok holmitól.

- Érdemes akkora méretű asztalt választani, hogy alsóban, amíg még együtt tanultok, te is le tudj ülni a gyerkőc mellé - a törtekkel való osztás vagy a hangtani törvények elmagyarázásához, hidd el, le kell ülni!

- Hasznos lehet, ha egy fiókkal vagy egy-két polccal is rendelkezik az íróasztal, amelyek segítik a rendszerezést

TIPP! Ha parkettád van, érdemes puha görgőkkel rendelkező széket választani vagy esetleg padlóvédőt vásárolni, hogy a szék görgői ne sértsék fel a parketta felületét.

Ti kiválasztottátok már az íróasztalt és a széke? Hogyan döntöttetek?
 

Kérj ingyenes 2018-as ARS UNA katalógust!

2018.05.02
by Ars Una titkárság

 

Ti is iskolakezdés előtt álltok? Tetszenek az ARS UNA iskolaszerek, szívesen böngésznéd végig a termékeket, de olykor nincs türelmed kattintgatni a számítógépen? Vagy csak szeretnéd megmutatni a Nagyinak is az ARS UNA termékeket, mert ő fogja venni a táska mellé a tolltartót? Sokat segíthet ezen egy papír alapú, kényelmesen lapozgatható katalógus...! Mit szólnál hozzá, ha Neked is lenne egy?

Miért jó az ARS UNA Mintaboltban vásárolni...?

2018.04.13
by Ars Una titkárság

 

Megrendeléseitek során házhozszállításra, illetve személyes átvételre is lehetőséget biztosítunk - ez utóbbi az ARS UNA Mintaboltban lehetséges. Többen, akik már jártatok nálunk, később szívesen visszatértetek tanácsokat kérni és további iskolaszereket is beszerezni.

Miért jó mintaboltunkban személyesen vásárolni?

 • Mintaboltunkban személyesen tudunk segíteni az iskolatáskák kiválasztásában az egyéni igények és preferenciák alapján. Különböző életkorú és eltérő testalkatú gyerkőcöknek más-más iskolatáska lehet a legjobb, és mivel mi ismerjük termékeink minden tulajdonságát, könnyedén ki tudjuk választani a Te csemetéd számára legmegfelelőbb hátizsákot.
   
 • A táskák beállításairól pontos tájékoztatást tudunk adni, és minden kérdésre azonnal, személyesen válaszolunk.
   
 • Szakértő segítséget tudunk nyújtani az iskolai kiegészítők kiválasztásában – főként első osztályos gyerkőcök esetén jól jöhet néhány tipp, hiszen szülőként mi sem minden tanszert ismertünk volna fel csak a neve alapján. Most már azonban tudjuk, hogy mi a különbség az olajpasztell és a zsírkréta között, és azt is, hogy melyik radír a legjobb, és szívesen spórolunk neked egy kis időt azzal, hogy segítünk összeszedni a lsitád alapján az iskola által kért tanszereket. Kérj tőlünk tanácsot -szívesen segítünk!
   
 • Az ARS UNA – Webshopon leadott megrendeléseidet is átveheted személyesen mintaboltunkban – így megspórolhatod a szállítási költséget.
   
 • Itt tudjuk kezelni a ritkán előforduló problémákat, garanciális ügyeket.

Az ARS UNA Mintaboltban természetesen minden az ARS UNA Webshopban megszokott kedvezmény ugyanúgy érvényes. Személyes vásárlásaid során ugyanúgy gyűjtheted vagy éppen felhasználhatod törzsvásárlói pontjaidat, érvényesítheted a testvérkedvezményt, sőt, mintaboltunkban iskolakezdési utalvánnyal is fizethetsz.

Ha jártál már nálunk, ajánlj bennünket bátran ismerőseidnek - sőt, még jobb, ha el is hozod hozzánk, és együtt vásároltok be a gyerkőcöknek! Szeretettel várunk bármely hétköznapon 10.00 és 18.00 óra között, címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.
 

 

Kibővítettük a garanciát az ARS UNA mágneszáras és anatómiai M iskolatáskákra

2018.03.27
by Ars Una titkárság


 

Te is most keresel iskolatáskát szeptemberben iskolába készülő gyerkőcöd számára? Igen, sokaknál már húsvéti vagy ballagási ajándékként megérkezik a legfontosabb iskolai kellék, a csemete első táskája, amelyet gondos szűrés, válogatás előz meg. Tudjuk, hogy a súly, a megfelelő hátpárnázat és a praktikus elrendezés mellett a tartósság is fontos - a minőséget pedig a gyártó által megajánlott garancia képviseli a legvilágosabban. Mi most ebben adunk neked egy kis pluszt!

Ars Una Mon Amie - Az igazi örökmozgók iskolatáskája!

2018.03.21
by Ars Una titkárság


 

A Te kislányod is egy igazi örökmozgó? Csacsog, csipog, jön-megy, folyton dolga van, és minderől van egy újabb sztorija? Igen, a mieink is éppen ilyen kis kimeríthetetlen energiabombák, akik egyetlen percre sem állnak le. Éppen ezért tökéletes számukra az ARS UNA Mágneszáras iskolatáska! Hogy miért? Máris megtudhatod!

Miért válassz BPA mentes kulacsot?

2018.03.05
by Ars Una titkárság

      

Szülőként gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk megadni mindenből. Ahogyan tudatosan odafigyelünk mindennapi rutinjukra, és arra, hogy rendszeresen sportoljanak és egészségesen táplálkozzanak, ugyanúgy ügyelünk arra is, hogy milyen palackból, kulacsból fogyasztják a napi elegendő folyadékmenyiséget. De vajon milyen palackban lehet biztonságosan tárolni és fogyasztani a friss vizet?

Kutatások kimutatták, hogy bizonyos műanyagtípusok tartalmazhaznak egy BPA nevű anyagot. A BPA, teljes nevén biszfenol-A a polikarbonát műanyagok egyik összetevője, amelyet nagyfokú hőálló és ütésálló tulajdonsága végett számos termék előállításához felhasználnak. Szemüveglencsék, autóalkatrészek, sport- és védőeszközök mellett számos háztartási eszköz, kulacsok, evőeszközök, cumisüvegek is készültek BPA-t tartalmazó műanyagból.

Az utóbbi néhány évben azonban számtalan kutatás kimutatta, hogy a BPA felelős lehet többféle megbetegedés kialakulásáért, növeli a rák kialakulásának kockázatát, valamint a hormonháztartás egyensúlyának felborításával további súlyos betegségek előidézője lehet. Azon már nem is vitáznak a kutatók, hogy káros-e a BPA jelenléte az egyes használati tárgyakban, amelyekben ételt-italt tárolunk, hanem azt igyekeznek megállapítani, hogy milyen mennyiségtől válhat valóban kockázatossá az anyag jelenléte eszközeinkben.

      

Az azonban biztos, hogy magas hőmérséklet vagy erősen lúgos közeg elősegítheti a BPA kioldódását az egyes eszközökből, ezért javasolt, hogy mikohullámú sütőben és mosogatógépben való használatukat kerüljük.

A sok nyomasztó információ mellett két jó hírrel is szolgálhatunk:

Az egyik az, hogy a BPA veszélyeinek és hatásának felismerése óta számos termék esetén a gyártók maguk is igyekeznek kerüli a BPA használatát - cumik és cumisüvegek, esetén például már szinte minden gyártó kivonta a BPA-t az alapanyagok közül.

A másik jó hír az, hogy ugyan a kulacsok terén még néhány gyártó megmaradt a korábbi anyagösszetételnél, de az ARS UNA kulacsok már kivétel nélkül mind BPA mentes műanyagból készülnek. Ennek köszönhetően gyermeked egészsége tökéletes biztonságban lesz, amennyiben számára ARS UNA kulacsot választasz, akár a biztonsági záras tetővel rendelkező kulacsaink, akár a 700 ml-es, sportkulacsok közül választod ki kedvenceteket.

      

 

Ars Una Think Pink 2018 kollekció - A huncut macskák visszatérnek!

2018.02.26
by Ars Una titkárság

A Think Pink kollekció Ars Una egyik legnépszerűbb kollekciója, amely már 2012 óta a kislányok egyik kedvence, és idén negyedik alkalommal ölt tökéletesen új külsőt. A 2018-as év Think Pink cicái már négyen csintalankodnak a kényelmes, gerincbarát mágneszáras iskolatáskán, amely különleges, farmerhatású anyagot kapott vízlepergető tetejére. 

És hogy miért ajánljuk még ezt az iskolatáskát?

Egészséges testtartás – Gerincbarát hátkiképzéssel

 • Az elsősök gerincének is megfelelő, vastagon párnázott, ergonomikus hátkiképzése tökéletesen igazodik kicsi és nagyobb gyerekek hátához egyaránt.  
 • A táska puha vállpántjai több ponton is állíthatóak, így a táska maradéktalanul a gyermek magasságához és testalkatához alakítható. Hátoldala teljes felületével a gyerekek hátához simul, tehermentesítve ezáltal a gerincoszlopot. 
 • Az ARS UNA – iskolatáskáival megvalósítható a váll- és hátizmok arányos terhelése, ennek köszönhetően egészséges és kényelmes viseletet biztosítanak.

Mellkaspánttal kiegészíthető

 • Külön megvásárolhatod a kollekcióhoz színben illeszkedő mellkaspántot
 • A mellkaspánt segít a vállra és hátra nehezedő súly ideális elosztásában


Csak könnyedén! – Mindössze 1 kg

 • Pehelykönnyű, így sok plusz tehertől mentesíti a gyermeket 
 • Mérete 330x410x240 mm.

Tartós – Nem kell minden évben újat venni!

 • Prémium minőségű, erős, vízlepergető anyagból készült.  
 • Kemény műanyag alja stabil tartást ad, nem ázik át, és hatékonyabban védi a táskában található tankönyveket és füzeteket 
 • Formatartó szerkezetének, és minden oldalán megtalálható merevítésének köszönhetően kiválóan ellenáll a kisiskolások zsúfolt hétköznapjai során 
 • 2 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK RÁ

Praktikus, jól átlátható – Minden iskolaszer rendszerezetten bepakolható

 • Nagy felületen, felülről, könnyen pakolható.  
 • Belül egy nagy rekesz található, amelyen belül textil elválasztó elem, valamint egy kis cipzáras zseb segíti a rendszerezést 
 • A táska tetején, belül átlátszó műanyag órarend tartót helyeztünk el 
 • Két oldalán egy-egy cipzáras zseb található, amelyekbe a kollekcióhoz tartozó kulacs is illeszkedik.
 • Első zsebében tökéletesen elfér a kollekcióhoz tartozó uzsonnás doboz
 • Biztonsági, mágneszáras csattal könnyen nyitható és zárható, amelyet az apró kezek is egyszerűen tudnak kezelni.  
 • A táska tetején lévő, kényelmes műanyag fogantyúval kézben is hordható, és akár fel is akasztható. 
 • Testvérprogramban részt vevő iskolatáska

Biztonságos – Hiszen gyermeked a legfontosabb!  

 • A táska oldalán és vállpántjain nagy felületű fényvisszaverő elemek gondoskodnak róla, hogy gyermeked normál vagy rosszabb fényviszonyok mellett is a lehető legnagyobb biztonságban legyen.

Nézd meg a teljes 2018-as Think Pink kollekciót! Füzetek, füzetboxok, kulacs, uzsonnásdoboz és sportzsák mellett további iskolaszerek is várnak, mind mókás macskákkal díszítve - ismerd meg mindet!

Tudj meg mindent  az ARS UNA - Törzsvásárlói kedvezményről! – Minden vásárlás után az összeg 5%-át törzsvásárlói pontok formájában jóváírjuk, és ezt a következő alkalommal levásárolhatod!

Rendeld meg webshopunkból ezt a csodaszép, ergonomikus iskolatáskát, vagy vásárold meg személyesen mintaboltunkban! Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.

  

Néhány tipp az ARS UNA emeletes tolltartók használatához

2018.02.09
by Ars Una titkárság

Több kérdést is kaptunk tőletek az Ars Una emeletes tolltartókkal kapcsolatban, amelyek alapján szeretnénk néhány tippet, tanácsot adni annak érdekében, hogy gyerkőcötök tolltartója a lehető leghosszabb ideig tartós maradhasson.

Néhány pontban összeírtuk, hogy mi mit ajánlunk a tolltartók kapcsán - nyilván ezek többéves tapasztalatok, mi azonban megspóroljuk neked az időt, hogy ne félév közben kelljen tolltartót cserélnetek!

- Az Ars Una emeletes tolltartók alapvetően ceruzák, tollak és kisméretű radír tárolására alkalmasak.
- Arra kérünk ezért, hogy amennyiben az iskola ragasztóstift, olló, tartályos hegyező vagy más, a tolltartó befogadó képességéhez képest láthatóan túl nagy méretű felszerelést ír elő, úgy azokat gyerkőcötök egy külön tolltartóban tárolja.
- Ennek oka az, hogy ugyan bizonyos ideig képes az emeletes tolltartó anyaga is elviselni a túl nagy méretű felszerelés okozta terhelést, azonban egy idő után az anyag meggyengülhet és elszakadhat. Ez nem gyártási hiba, hanem a termék nem rendeltetésszerű használatából bekövetkezett probléma.

Mit tehetünk?

Megoldás 1. Kihajtható vagy írószerekkel feltöltött tolltartó

    

Praktikus, mert egy tolltartóban tárolhatsz minden szükséges írószert - azonban ebben sem fér el a ragasztóstift és a plusz olló. Mindenképp egyeztess évkezdés előtt a tanárokkal, hogy ők milyen felszerelést kérnek, így könnyebben választhatsz, és jobb döntést hozhatsz a tanszerek megvásárlása során. 

 

Megoldás 2. Emeletes tolltartó + Keskeny hengeres tolltartó

    

Ha már tudod, hogy sok lesz a plusz felszerelés, amely nem fér el a tolltartóban, és ragaszkodnátok az emeletes típushoz, akkor azt ajánljuk, hogy válassz mellé keskeny hengeres tolltartót. Ebben kényelmesen és egyszerűen tárolhatják a gyerkőcök az írószereket, és könnyedén elfér a táska oldalzsebében. Ráadásul, mivel legtöbb kollekciónkban megtalálható ez a tolltartótípus, így nem kell lemondanod a szép, harmonikus egységről, hiszen ez a tolltartó is illeszkedni fog a kiválaszott felszereléshez. 

 

Megoldás 3.Többszintes tolltartó

   

A Jolly Joker, egyértelműen a kedvencünk minden tolltartó közt, hiszen egyszerre tudja mindazt, amit szeretnénk: egy tolltartóban tárolni minden kis- és nagyméretű írószert és plusz felszerelést. Hogy hogyan? Kis rejtett zsebe, akár egy beépített plusz tolltartó képes elnyelni a ragasztóstiftet, kis ollót, tartályos hegyezőt - sőt, még apró kincseket, szerencsekavicsokat is!

+1 TIPP: Kérjük, Ars Una tolltartóitokat csak enyhén nedves ruhával tisztítsátok, ne mossátok ki mosógépben, ne tisztítsátok folyóvíz alatt.

Bármelyiket is választod, nálunk megtalálod - ide kattintva átböngészheted teljes tolltartó kínálatunkat, hogy lásd, mennyi szép termék közülválaszthatsz.

Amennyiben kérdésed lenne, kérjük, keress bennünket e-mailben az info@arsuna.hu címen, vagy személyesen az ARS UNA Mintaboltban bármely hétköznap 10.00 és18.00 óra között. Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13. Szeretettel és sok tanáccsal várunk!

5 indok, amiért Te is imádni fogod az ARS UNA iskolatáska szetteket!

2018.01.05
by Ars Una titkárság

Az Ars Una egyik legnépszerűbb termékei az akciós iskolatáska szettek, amelyek listáját készletünktől függően időről időre frissítjük, és amelyek nemcsak a gyerekek, de a szülők kedvencei is, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Ezek közül ma az 5 legfontosabbat mutatjuk be neked!

1. Minőségi iskolaszerek

Sokan esnek kísértésbe, hogy kedvező árért megvásárolnak egy iskolatáska szettet, amelyről néhány hónap elteltével kiderül, hogy csupa silány minőségű iskolaszert tartalmaz. Ez az ARS UNA iskolatáska szettek esetében nem fordulhat elő, hiszen minden egyes eleme ugyanaz a kiváló minőségű termék, mint amelyeket egyesével vásárolhatsz meg nálunk, éppen csak kifutó termék, amely már nem kerül utángyártásra. 

Minden szettünk tartalmaz egy könnyű, gerincbarát iskolatáskát, amely gyerkőcöd remek segítőtársa lesz az iskolai mindennapok során. Emellett pedig minden szettünkhöz sportzsák, tolltartó és további iskolaszerek is tartoznak.

 

 

2. Pénzt tudsz megtakarítani

Minden iskolatáska szettünk jelentős megtakarítással elérhető, ráadásul ezt az összes szettnél ellenőrizheted is, hiszen mindnél feltüntetjük a megtakarítás mértékét. Bátran járj utána!

3. Időt spórolsz

Te sem szeretsz órákig válogatni egy írószer boltban? Ráadásul a gyerkőcöd is unja a nézelődést? Akkor nektek a legjobb megoldás az iskolatáska szett, hiszen egyetlen perc alatt megvan a teljes iskolai felszerelés. Sietőseknek a legjobb megoldás!

4. Törzsvásárlói összevonható

Többen kérdeztétek már, hogy az Ars Una tórzsvásárlói pontok felhasználhatóak-e az iskolatáska szettek esetén - a jó hírünk, hogy igen, felhasználhatóak, illetve, amennyiben első vásárlás, vagy éppen nem használsz fel pontot, úgy a szettek összegéért is ugyanúgy jár pont a vásárlást követően. 

 

 

5. Szép, harmonikus iskolatáska szett

Gyerkőcök és szülők egyaránt ezt a tulajdonságot emelik ki leginkább, hiszen mindenki szereti az egymáshoz illő, szép egységben lévő iskolai felszerelést. 

Érdemes azonban résen lenni az akciós iskolatáska szettek esetében! Mivel mindegyikük kifutó termékeink közül kerül ki, így legtöbbször csak néhány található belőlük raktárkészleten.

Válaszd ki kedvenceteket még ma, és rendeld meg minél előbb, amíg még elérhető! Akciós iskolatáska szettjeinket az ARS UNA Mintaboltban is megvásárolhatod, bármely hétköznap 10.00 és 18.00 óra között várunk szeretettel!