A 7+1 legjobb ajándék ovis ballagásra

2019.05.09
by Ars Una titkárság

 

 

1. Hercegnő csomag - flitteres tolltartó, csillogós füzet, lovas ovis táska

 

3. Sportos csomag - sportzsák, kulacs, kis tolltartó

 

4. Szélvész királylány csomag - csajos sportzsák, kulacs, csillogós füzet

 

5. Önbizalom-turbó csomag - pénztárca, kulacs, olyan füzet, mint a tiéd

 

6. Természetjárós csomag - kulacs, uzsidoboz, ovis táska, 

 

7. Rajzos csomag - többszintes tolltartó, színes ceruzákkal tömve, a4-es sima füzet, A/4 füzetbox

 

+1. Iskolatáska

Hogyan válaszd ki a legjobb iskolatáskát? - Ezt az 5 szempontot vedd figyelembe!

2019.04.23
by Ars Una titkárság

Iskolatáska vásárlás első osztály előtt. - Te hogyan választod ki a legjobbat? Listákat írsz, kutatsz és szülői véleményeket keresel? Vagy csak megveszed az elsőt, amelyik megtetszik? Tudod, hogy mire érdemes figyelni a táska kiválasztása során? Mindenki számára más szempontok lehetnek fontosak, ám mi most adunk egy hasznos listát a leglényegesebb 5 pontról, amelyeket figyelembe véve a legjobb iskolatáskát tudod kiválasztani gyermeked számára. 

 

1. Milyen messze van az iskola, és hogyan mentek majd suliba?

- Ezért fontos: 

Mindenképp jó tisztában lenni azzal, hogy mennyi ideig tart reggelente az iskoláig vezető út, és hogy te viszed-e az iskolatáskát vagy a csemete. A legtöbb esetben autóval érkeznek a gyerekek a suliba, és elsőben, amíg még felmehetnek a szülők a tanteremig, fel is viszik az iskolatáskát a kicsik helyett. Van, aki azonban csak 5 percre lakik a sulitól, és ezért gyalog érkezik az iskolába, és saját maga viszi a táskáját is, nagy iskolásként. 

 

- Ezt figyeld az iskolatáskán: 

Akár te viszed, akár a gyerkőc cipeli az iskolatáskát, mindenképpen fontos, hogy könnyű legyen és gerincbarát, hiszen a sulin belül ő fogja cipelni. Ha pedig reggelente te is viszed, akkor külön figyelj rá, hogy olyan fogantyúval rendelkezzen az iskolatáska, amely számodra is kényelmes.

 

- Így válassz: 

Elsőként a gerincbarát hátpárnát ellenőrizd. Legyen puha, kövesse a gyerekek gerincének anatómiai görbületét, így biztosan megfelelő súlyelosztást biztosít majd a hátoldal. Jó, ha orvosi ajánlással is rendelkezik az iskolatáska, hiszen így még biztosabb lehetsz benne, hogy kényelmes viselet lesz gyermeked számára. Ha gyermeked viszi a táskát és gyalog jártok iskolába, akkor fontos lehet még az is, hogy az iskolatáska vízlepergető külsővel rendelkezzen, így ellenállóbb lesz az őszi-tavaszi esők és a téli havazások során.

 

 

2. Gyermeked magassága, testalkata

- Ezért fontos: 

Az iskolatáskák mérete, súlya, külső és belső elrendezésük is különböző, ezért fontos, hogy a te gyermekednek megfelelőt válaszd ki. Értelemszerűen az alacsonyabb elsősök számára a kisebb méretű, a magasabb gyerekek számára a nagyobb háthosszal rendelkező iskolatáska lesz a legtökéletesebb

 

- Ezt figyeld az iskolatáskán: 

Itt is fontos szempont, hogy gerincbarát hátpárnázattal rendelkezzen. Emellett ellenőrizd, hogy hány ponton állítható a táska pántja, hogy követni tudja gyermeked növekedését akár több éven keresztül is. Emellett hasznos, ha van hozzá mellkaspánt, amely még inkább segít levenni a gyerekek hátáról a terhelést.

 

- Így válassz: 

Vásárlás előtt mindenképp ajánlatos felpróbálni az iskolatáskát, és ellenőrizni, hogy be tudjátok-e állítani gyermeked testalkatának megfelelően. Ha kérdésetek lenne, inkább kérjetek tanácsot, hiszen egy nem megfelelően beállított, és jól telepakolt iskolatáska bizony kényelmetlen lehet!

 

3. Gyermeked rendszerező képessége

- Ezért fontos: 

Ahogyan testalkatra eltérőek a gyerekek, ugyanúgy különböznek szokásaik is. Van, amelyikük számára az egyrekeszes táska a legjobb, és van, akinek inkább a több rekesszel rendelkező, az azonban biztos, hogy jó, ha mindennek megvan a maga helye, és mindenképp jó, ha a gyerkőcök megszokják, hogy mit hol találnak benne. Ez nagyban segíti őket az önállóságban is, emellett jóval rövidebb idő alatt megtalálják a különböző tanszereket.

 

- Ezt figyeld az iskolatáskán: 

Egy nagy belső térrel és plusz külső zsebekkel rendelkezik, vagy több, egymástól elhatárolt rekesze van-e. 

 

- Így válassz: 

Fontos lenne, hogy személyesen megnézzétek a táskát, hogy átlássátok, hogy mi hogyan fér el benne és csemetéd számára hogy a legpraktikusabb a táska bepakolása. Te ismered legjobban, hogy hogy a legkönnyebb neki: ha csak elveszne a sok zseb között, akkor inkább válassz egyrekeszes táskát, amelyet egy csat kinyitásával átláthat. Ha viszont inkább az zavarná össze, hogy minden egy kupacban van, akkor jobb, ha a külön-külön rekeszekre szavazol.

 

4. Az elsősök strapás mindennapjai

- Ezért fontos: 

Mindannyian, akik szülők vagyunk, tudjuk, hogy a gyerekek mindig is gyerekek maradnak - cukik, ám sokszor csintalanok, ezért nem árt, ha iskolatáskájuk kellően strapabíró és jól bírja a gyűrődést!

 

- Ezt figyeld az iskolatáskán: 

Milyen a csatja/cipzárja? Eléggé tartós, erős anyagból készült-e? Milyen az iskolatáska talpa? Illetve, fontos jelzés lehet, hogy ad-e a gyártó az iskolatáskára garanciát?

 

- Így válassz: 

Amennyiben több évre választasz iskolatáskát gyermeked számára, úgy csak minőségi anyagokból készült, valóban strapabíró darabot érdemes vásárolni. Próbáld ki a csatját, cipzárjait, ellenőrizd a talpát, vállpántját, hátpárnázatát. Sok esetben maga az anyag tapintása, a varrások és az egyes kiegészítők minősége is mindent elárul az iskolatáska tartósságáról. 

 

5. És a legfontosabb: olyan iskolatáska legyen, amely gyermekednek tetszik

- Ezért fontos:  

Az iskola első éve, mint minden indulás, meghatározó lehet - ez éppenséggel a tanuláshoz való hozzáállásban, és ennek fontos hozzávalója az iskolatáska is, amely gyermeked mindennapi társa és segítője lesz a suliban. Ha szereti, szívesen hordja, tetszik neki, akkor szívesebben indul majd iskolába reggelente, nyűglődés helyett jókedvűen. Ha tehetitek, válasszátok ki együtt az iskolatáskát, hogy az ő döntése lehessen, milyen kis karakter kíséri majd minden nap a tanórák alatt.

 

- Ezt figyeld az iskolatáskán: 

Mennyire tetszik gyermekednek, illetve, ha nagyon, akkor fontos szempont, hogy lehet-e hozzá további iskolai kiegészítőket kapni

 

- Így válassz: 

Ha nem szeretnéd túl nagy stressznek kitenni magad azzal, hogy gyermeked esetleg olyan iskolatáskát választ, amely szerinted nem annyira szép, vagy nem illene hozzá, úgy inkább jelölj meg 3-4 különböző kollekciót te, és beszéljétek meg csemetéddel, hogy azok közül választhatja ki a kedvencét. Így együtt biztosan jó döntést tudtok hozni!

Reméljük, hogy sikerült néhány jó ötlettel és hasznos tanáccsal szolgálnunk nektek, amelyek segíthetnek abban, hogy a legjobb iskolatáskát tudjátok kiválasztani gyermeked számára! 

Hogyan válassz iskolát? - 5 tipp leendő elsősök szüleinek

2019.02.18
by Ars Una titkárság

Iskolaválasztás elsős gyerekek szüleinek - az egyik legnehezebb döntés. Február végéhez közeledve egyre több leendő elsős gyerek szülei számára válik központi kérdéssé, hogy hogyan tudjuk megtalálni a legjobb iskolát gyermekünk számára? Egyáltalán: melyek az iskolaválasztás szempontjai?

5 dolog, amit nézz át félév után gyermeked iskolatáskájában!

2019.02.12
by Ars Una titkárság

A félévi bizonyítványt már minden elsős gyerek megkapta, és ti, szülők nyilván büszkén írtátok alá, hiszen ez volt a legelső bizije a "nagy iskolásnak"! Reméljük, hogy gyermeked ugyanolyan kíváncsi szemekkel szalad reggelente a barátaihoz, ahogyan szeptemberben tette - és ha így van, akkor már ebből is tudhatod, hogy jó helyen van, a többi pedig a következő évek feladata még! 

Most azonban néhány fontos teendő vár rád az iskolatáska és a tanszerek kapcsán - ideje ellenőrizni néhány mindennapi használatban lévő iskolaszert!

3+1 ok, amiért ajánljuk az ÚJ ergonomikus mágneszáras iskolatáskákat!

2019.02.05
by Ars Una titkárság

Az iskolakezdés az egyik legfontosabb esemény gyermeked számára és saját életedben is. Magad előtt látod az eltelt időt, visszagondolsz rá, hogy kislányod még csak épp tegnapelőtt tanult meg járni - hová tűnt ez a néhány év...?! A "nagy iskolás" érdeklődve kérdezget arról, hogy hogyan fognak majd telni a mindennapjai a suliban, ezer kérdése közé jó adag bizonytalanság is vegyül a kíváncsiság mellé. De hogyan lehet a legjobban felkészülni az elsősök hétköznapjaira? És miben tudunk segíteni nektek mi, az ARS UNÁnál? 

Melyik ARS UNA iskolatáska szettet válaszd gyermekednek?

2018.10.10
by Ars Una titkárság


 

Oldalunkat böngészve bizonyára megakadt a szemed akciós iskolatáska szettjeinken, amelyek szuper áron kínálják az Ars Una minőségi, tartós iskolatáskáit a hozzájuk illő kiegészítőkkel együtt. Tudatos szülőként nyilván Te is a legjobbat szeretnéd gyermeked számára választani, ráadásul remek lehetőség, hogy a szettek által időt és pénzt is megtakaríthatsz, hiszen egy komplett iskolakezdő csomagot megvásárolhatsz egyetlen termék megrendelésével.

Tudjuk, hogy nem könnyű a választás a sok különböző iskolatáska szett között, ezért most nyújtunk egy kis segítséget a döntéshez!

7+1 fontos dolog, ami nem hiányozhat az elsősök tolltartójából

2018.07.18
by Ars Una titkárság

A legtöbb iskolában igen részletes tanszerlistát kapnak a szülők, azonban sokszor nem könnyű eldönteni, hogy a sokféle termék közül pontosan mit válasszunk. Radír, hegyező, színes és grafit ceruzák - vajon a sok-sok típusból melyiket válasszuk az írószerboltok széles kínálatából? - Mi most adunk neked néhány tippet, hogy milyen szempontokat érdemes figyelned a vásárlás során!

Milyen színes ceruzákat válasszunk?

2018.07.04
by Ars Una titkárság

Mindig nagy dilemma iskolaszerek vásárlása során a megfelelő színes ceruzák kiválasztása, hiszen korábban kevés a tapasztalatunk. Lehet ugyan kísérletezni, de egy rossz választás esetén nyilván nem szívesen dobnánk ki a teljesen új ceruzákat - más választás nem lévén így hónapokig kínlódhat gyerkőcünk a nehezen hegyezhető, fakó, túl törékeny, könnyen porló színesekkel. - Mi most adunk neked néhány tippet a jó választáshoz, hogy biztosra tudj menni, és gyermeked számára élmény legyen a rajzolás és a színezés!

Nézzük is a tippeket, tanácsokat és szempontokat!

 

1. Vékony vagy vastag ceruzát válasszunk?

Első kérdés, amikor a nálunk vásárló szülők nézelődnek, hogy hagyományos, vagy vastagabb (jumbo) ceruzát szeretnének vásárolni. Sokszor eleve megadja a tanszerlista, akkor érdemes a tanítónő kérésének megfelelő ceruzát választani. Ha nem jelzi külön, akkor pedig eldöntheted az alapján, hogy gyerkőcöd otthon milyen típusú ceruzával szeret rajzolni. Ha gyakran és szívesen rajzol, aprólékosan színez, biztos és helyes ceruzafogással használja a cerkákat, akkor nyugodtan választhatsz neki vékony ceruzát. Ha ritkán rajzol, ceruzafogás még kissé bizonytalan, akkor sem kell kétségbeesni, hiszen az elsős gyerekek kezének izmai még bőven fejlődnek, alakulnak, azonban érdemesebb vastagabb ceruzát választani, hogy könnyebb legyen számára az első időkben a rajzolás és majd az írás tanulása is.

Azonban akár vékony, akár vastag ceruzára esik a választásod, mindenképp háromszögletű formájút vásárolj, mert ezt a legkényelmesebb tartani a gyerkőcök kezének.

 

2. A hegy minősége

Nem mindegy, hogy mennyire kemény vagy puha a ceruza hegye, hiszen ettől függ, hogy milyen könnyedén siklik a papíron, és mennyire ad élményt az alkotáshoz. Egy túl merev, porózus hegy könnyen törik, érdemes ezért inkább kissé "zsírosabb", puhább heggyel rendelkező ceruzát választani.

 

3. Színek

A legnehezebb szempont, hiszen ki tudja, hogy melyik szín mennyire lesz szép, és melyik gyerkőc milyet szeretne...! A tanító nénik általában 12 színű színest kérnek az elsősök számára, hiszen ennyi színnel már szinte mindent meg lehet rajzolni, de mellé még könnyedén befér néhány grafit és pár filctoll is a tolltartóba.

Mit érdemes mégis megnézni? 

Legyen bőrszínű ceruza a színek között, hogy igazán szép, barátságos emberkéket rajzolhassanak a kicsik. 

Teszteld le a sárga, a piros és a kék színt, hogy szépen fognak-e.

Válassz valóban élénk színeket, mert az ezekkel való alkotás mindig nagyobb sikerélményt ad a gyerekeknek.

 

4. Extrák

"Mit tudhat még egy színes ceruza?" - kérdezheted joggal. Pedig sok extrát lehet beépíteni ma már egy ennyire egyszerű és hétköznapi használati tárgyba is. Vannak például ún. "gripes" ceruzák, amelyek bordázott oldallal rendelkeznek, így kényelmesebb fogás esik rajtuk, nem csúsznak. 

Vannak ceruzák, amelyek "akvarell effekttel" rendelkeznek, tehát, vízzel elmaszatolva vízfesték hatásúvá válnak, aminek köszönhetően még mozgalmasabbá, érdekesebbé tehetik az elkészült alkotásokat.

És ami a gyerekeknek a legnagyobb extra lehet, ha minél többféle színből választhatnak - akár 24 vagy 30 különböző árnyalattal könnyedén megrajzolható a legszebb unikornis vagy a legnagyobb kalózhajó is kincsekkel együtt!

Reméljük, hogy tudtunk segíteni a legszuperebb színes ceruzák kiválasztásában, és csupa mestermű születik majd szeptembertől az iskolapadokban! Ha még nem választottál színeseket, nézz körül webshopunkban és rendeld meg innen kedvenceteket!

 

Milyen tolltartót válasszunk elsősöknek?

2018.06.19
by Ars Una titkárság

   

Első osztályba készülő gyerekek szülei számára nagy kihívás a tolltartó kiválasztása, hiszen egyrészt minden tanító néni mást ajánl, ugyanakkor mindannyian azt szeretik, ha az összes általuk kért írószer elfér a gyerekek tolltartójában. Ez azonban nagy kihívás, hiszen a legtöbb iskolában már ragasztó stiftet, ollót, hegyezőt, szövegkiemelőt is kérnek a gyerekektől - de milyen tolltartóban fér el mindez egyszerre?

Tényleg túl nagyok az ARS UNA mágneszáras iskolatáskák?

2018.05.31
by Ars Una titkárság

Az első iskolatáska kiválasztását sokan nem bízzák a véletlenre, hiszen fontos, hogy mérete, súlya, háta megfelelő legyen a gyerkőcnek, emellett pedig mintája tetszetős legyen, szeressen vele iskolába járni. Mi is azt szoktuk ajánlani, hogy amennyiben lehetséges, a csemetével együtt vásároljátok meg az iskolatáskát, így nemcsak a legszebbet tudjátok választani, de fel is tudja próbálni a gyerkőc a táskát. Vásárlások során sokszor felmerül a szülőkben, amikor rápróbálják gyermekükre az iskolatáskát, hogy talán túl nagy méretűek az ARS UNA mágneszáras táskák. De vajon tényleg túl nagyok egy elsős gyereknek?

A mi álláspontunk az, hogy nem véletlen, hogy ilyen sok ponton állíthatóak mágneszáras iskolaáskáink, hiszen nem minden elsős gyerkőc egyforma magasságú és testalkatú, és való igaz, hogy főként a törékeny alkatú kislányok hátán tényleg nagynak tűnhetnek kompakt táskáink első látásra.

Az alábbi pontokat azonban érdemes figyelembe venni:

 •  Az ARS UNA kompakt jellegű iskolatáskák rendkívül könnyűek, maguk a szülők is meg szoktak lepődni rajta, hogy csupán 1,1 kg a táskáink súlya.
 • Iskolatáskáinkban minden iskolaszer, még az A4-es méretű füzebox is könnyedén elfér, így nem szükséges külön táskában cipelni a kiegészítő tanszereket, munkafüzeteket.
 • Tapasztalatunk szerint az elsős gyerekek esetében reggel és délután is a szülők cipelik az iskolatáskát - fogantyújánál tartva kézben is kényelmesen hordható.
 • Plusz egy érvünk, hogy bár májusban, ha ovis ballagásra kapja a csemete az iskolatáskát, akkor még nagynak tűnhet egy alig 120 cm-es gyerkőc hátán, de szeptemberre, pláne az első félév végére akkorát nőnek a gyerekek, hogy addigra a legkisebb hátán is tökéletes lesz az iskolatáska. Addig is három ponton állítható pántjaival a táska a gyerekek magasságához, testalkatához igazítható, így már első perctől akár harmadik osztályig kényelmes viselet lesz számukra.

TIPP! Ha még nem választottál iskolatáskát, kérd tőlünk üzenetben ingyenes katalógusunkat, hogy megismerhesd az összes ARS UNA terméket! 

Milyen az elsősök gerincének megfelelő iskolatáska?

2018.05.25
by Ars Una titkárság

Tudatos, gyermekük egészségére odafigyelő szülők részéről gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen iskolatáskát válasszanak gyermeküknek, ha a csemete tartására, gerincére kiemelten figyelni szeretnének. Ebben igyekszünk most segíteni; bemutatunk 5 fontos szempontot, amelyre mindenképp érdemes figyelni, amikor kiválasztjuk az első iskolatáskát gyermekünk számára.

A megfelelő íróasztal és szék kiválasztása

2018.05.08
by Ars Una titkárság


 

Lassan elérkezik az íróasztal és a hozzá tartozó szék kiválasztása is a leendő elsősöknek számára! A gyerekeknek ez izgalmas időszak, a szülők számára azonban legalább annyira megterhelő, akár egykor az első babakocsi, majd a megfelelő bicaj, vagy akár szintén ebben az időszakban a tökéletes iskolatáska kiválasztása. Tudjuk, hogy Te is igyekszel kutatni, utána olvasni és a legjobb döntést hozni, ezért most adunk néhány tippet és támpontot, hogy kicsit könnyebb legyen!

A tanulósarok:

Valójában bármilyen asztalt és széket is választasz, a lényeg, hogy a délutáni tanuláshoz egy nyugodt kis szigetet teremtsetek a csemetének. Akár a nappali egy csendes sarkában, akár a gyerekszobában rendezitek be  a tanulósarkot, fontos, hogy rendezett környezetben tudjon tanulni a gyerkőc és ne legyen túl sok játék körülötte, ami elvonhatja a figyelmét.

A rendezettség mellett figyeljetek arra is, hogy megfelelő világítás álljon rendelkezésre a tanuláshoz. Legjobb, ha természetes fény segítségével lehet ezt megoldani, azonban ha ablak mellett is ül a gyerkőc, télen akkor is szüksége lesz jó minőségű asztali lámpára.

És akkor lássuk a lényeget: hogyan válasszuk ki a megfelelő széket és íróasztalt?
 


 

A szék

Az ajánlások szerint elsőként a széket érdemes kiválasztani, hiszen ekkor derül ki a tényleges ülőmagasság.

Az ideális szék jellemzői:

- Ülőrésze kényelmes - nem túl kemény, nem túl puha

- A szék magassága és háttámlája is állítható

- Rendelkezik lábtartóval 

- Rendelkezik deréktámasszal és/vagy támlája követi a gerinc vonalát

- Semleges színű kárpitja nem piszkolódik könnyen

- Kartámaszos széket inkább kamaszoknak érdemes választani, a kicsiket inkább akadályozza ez a kiegészítő
 


 


Az íróasztal

Ha már megvan a legkényelmesebb szék, és ismeritek a körülbelüli ülőmagasságot, akkor ki lehet választani a legjobb íróasztalt is.

Az ideális íróasztal jellemzői:

- Elsősöknél praktikus állítható magasságú íróasztalt választani, hogy több évig kényelmes legyen

- Praktikus, ha az asztal lapja dönthető is

- Az asztal lapjára közepes méret az ajánlás: legyen elég nagy ahhoz, hogy könyv, füzet és írószertartó elférjen rajta, de nem szükséges túl nagy íróasztal, mert előbb-utóbb átláthatatlan és rendezetlen lesz a sok holmitól.

- Érdemes akkora méretű asztalt választani, hogy alsóban, amíg még együtt tanultok, te is le tudj ülni a gyerkőc mellé - a törtekkel való osztás vagy a hangtani törvények elmagyarázásához, hidd el, le kell ülni!

- Hasznos lehet, ha egy fiókkal vagy egy-két polccal is rendelkezik az íróasztal, amelyek segítik a rendszerezést

TIPP! Ha parkettád van, érdemes puha görgőkkel rendelkező széket választani vagy esetleg padlóvédőt vásárolni, hogy a szék görgői ne sértsék fel a parketta felületét.

Ti kiválasztottátok már az íróasztalt és a széke? Hogyan döntöttetek?
 

Kérj ingyenes 2018-as ARS UNA katalógust!

2018.05.02
by Ars Una titkárság

 

Ti is iskolakezdés előtt álltok? Tetszenek az ARS UNA iskolaszerek, szívesen böngésznéd végig a termékeket, de olykor nincs türelmed kattintgatni a számítógépen? Vagy csak szeretnéd megmutatni a Nagyinak is az ARS UNA termékeket, mert ő fogja venni a táska mellé a tolltartót? Sokat segíthet ezen egy papír alapú, kényelmesen lapozgatható katalógus...! Mit szólnál hozzá, ha Neked is lenne egy?

Miért jó az ARS UNA Mintaboltban vásárolni...?

2018.04.13
by Ars Una titkárság

 

Megrendeléseitek során házhozszállításra, illetve személyes átvételre is lehetőséget biztosítunk - ez utóbbi az ARS UNA Mintaboltban lehetséges. Többen, akik már jártatok nálunk, később szívesen visszatértetek tanácsokat kérni és további iskolaszereket is beszerezni.

Miért jó mintaboltunkban személyesen vásárolni?

 • Mintaboltunkban személyesen tudunk segíteni az iskolatáskák kiválasztásában az egyéni igények és preferenciák alapján. Különböző életkorú és eltérő testalkatú gyerkőcöknek más-más iskolatáska lehet a legjobb, és mivel mi ismerjük termékeink minden tulajdonságát, könnyedén ki tudjuk választani a Te csemetéd számára legmegfelelőbb hátizsákot.
   
 • A táskák beállításairól pontos tájékoztatást tudunk adni, és minden kérdésre azonnal, személyesen válaszolunk.
   
 • Szakértő segítséget tudunk nyújtani az iskolai kiegészítők kiválasztásában – főként első osztályos gyerkőcök esetén jól jöhet néhány tipp, hiszen szülőként mi sem minden tanszert ismertünk volna fel csak a neve alapján. Most már azonban tudjuk, hogy mi a különbség az olajpasztell és a zsírkréta között, és azt is, hogy melyik radír a legjobb, és szívesen spórolunk neked egy kis időt azzal, hogy segítünk összeszedni a lsitád alapján az iskola által kért tanszereket. Kérj tőlünk tanácsot -szívesen segítünk!
   
 • Az ARS UNA – Webshopon leadott megrendeléseidet is átveheted személyesen mintaboltunkban – így megspórolhatod a szállítási költséget.
   
 • Itt tudjuk kezelni a ritkán előforduló problémákat, garanciális ügyeket.

Az ARS UNA Mintaboltban természetesen minden az ARS UNA Webshopban megszokott kedvezmény ugyanúgy érvényes. Személyes vásárlásaid során ugyanúgy gyűjtheted vagy éppen felhasználhatod törzsvásárlói pontjaidat, érvényesítheted a testvérkedvezményt, sőt, mintaboltunkban iskolakezdési utalvánnyal is fizethetsz.

Ha jártál már nálunk, ajánlj bennünket bátran ismerőseidnek - sőt, még jobb, ha el is hozod hozzánk, és együtt vásároltok be a gyerkőcöknek! Szeretettel várunk bármely hétköznapon 10.00 és 18.00 óra között, címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.
 

 

Kibővítettük a garanciát az ARS UNA mágneszáras és anatómiai M iskolatáskákra

2018.03.27
by Ars Una titkárság


 

Te is most keresel iskolatáskát szeptemberben iskolába készülő gyerkőcöd számára? Igen, sokaknál már húsvéti vagy ballagási ajándékként megérkezik a legfontosabb iskolai kellék, a csemete első táskája, amelyet gondos szűrés, válogatás előz meg. Tudjuk, hogy a súly, a megfelelő hátpárnázat és a praktikus elrendezés mellett a tartósság is fontos - a minőséget pedig a gyártó által megajánlott garancia képviseli a legvilágosabban. Mi most ebben adunk neked egy kis pluszt!

Ars Una Mon Amie - Az igazi örökmozgók iskolatáskája!

2018.03.21
by Ars Una titkárság


 

A Te kislányod is egy igazi örökmozgó? Csacsog, csipog, jön-megy, folyton dolga van, és minderől van egy újabb sztorija? Igen, a mieink is éppen ilyen kis kimeríthetetlen energiabombák, akik egyetlen percre sem állnak le. Éppen ezért tökéletes számukra az ARS UNA Mágneszáras iskolatáska! Hogy miért? Máris megtudhatod!

Miért válassz BPA mentes kulacsot?

2018.03.05
by Ars Una titkárság

      

Szülőként gyermekeinknek a legjobbat szeretnénk megadni mindenből. Ahogyan tudatosan odafigyelünk mindennapi rutinjukra, és arra, hogy rendszeresen sportoljanak és egészségesen táplálkozzanak, ugyanúgy ügyelünk arra is, hogy milyen palackból, kulacsból fogyasztják a napi elegendő folyadékmenyiséget. De vajon milyen palackban lehet biztonságosan tárolni és fogyasztani a friss vizet?

Kutatások kimutatták, hogy bizonyos műanyagtípusok tartalmazhaznak egy BPA nevű anyagot. A BPA, teljes nevén biszfenol-A a polikarbonát műanyagok egyik összetevője, amelyet nagyfokú hőálló és ütésálló tulajdonsága végett számos termék előállításához felhasználnak. Szemüveglencsék, autóalkatrészek, sport- és védőeszközök mellett számos háztartási eszköz, kulacsok, evőeszközök, cumisüvegek is készültek BPA-t tartalmazó műanyagból.

Az utóbbi néhány évben azonban számtalan kutatás kimutatta, hogy a BPA felelős lehet többféle megbetegedés kialakulásáért, növeli a rák kialakulásának kockázatát, valamint a hormonháztartás egyensúlyának felborításával további súlyos betegségek előidézője lehet. Azon már nem is vitáznak a kutatók, hogy káros-e a BPA jelenléte az egyes használati tárgyakban, amelyekben ételt-italt tárolunk, hanem azt igyekeznek megállapítani, hogy milyen mennyiségtől válhat valóban kockázatossá az anyag jelenléte eszközeinkben.

      

Az azonban biztos, hogy magas hőmérséklet vagy erősen lúgos közeg elősegítheti a BPA kioldódását az egyes eszközökből, ezért javasolt, hogy mikohullámú sütőben és mosogatógépben való használatukat kerüljük.

A sok nyomasztó információ mellett két jó hírrel is szolgálhatunk:

Az egyik az, hogy a BPA veszélyeinek és hatásának felismerése óta számos termék esetén a gyártók maguk is igyekeznek kerüli a BPA használatát - cumik és cumisüvegek, esetén például már szinte minden gyártó kivonta a BPA-t az alapanyagok közül.

A másik jó hír az, hogy ugyan a kulacsok terén még néhány gyártó megmaradt a korábbi anyagösszetételnél, de az ARS UNA kulacsok már kivétel nélkül mind BPA mentes műanyagból készülnek. Ennek köszönhetően gyermeked egészsége tökéletes biztonságban lesz, amennyiben számára ARS UNA kulacsot választasz, akár a biztonsági záras tetővel rendelkező kulacsaink, akár a 700 ml-es, sportkulacsok közül választod ki kedvenceteket.

      

 

Ars Una Think Pink 2018 kollekció - A huncut macskák visszatérnek!

2018.02.26
by Ars Una titkárság

A Think Pink kollekció Ars Una egyik legnépszerűbb kollekciója, amely már 2012 óta a kislányok egyik kedvence, és idén negyedik alkalommal ölt tökéletesen új külsőt. A 2018-as év Think Pink cicái már négyen csintalankodnak a kényelmes, gerincbarát mágneszáras iskolatáskán, amely különleges, farmerhatású anyagot kapott vízlepergető tetejére. 

És hogy miért ajánljuk még ezt az iskolatáskát?

Egészséges testtartás – Gerincbarát hátkiképzéssel

 • Az elsősök gerincének is megfelelő, vastagon párnázott, ergonomikus hátkiképzése tökéletesen igazodik kicsi és nagyobb gyerekek hátához egyaránt.  
 • A táska puha vállpántjai több ponton is állíthatóak, így a táska maradéktalanul a gyermek magasságához és testalkatához alakítható. Hátoldala teljes felületével a gyerekek hátához simul, tehermentesítve ezáltal a gerincoszlopot. 
 • Az ARS UNA – iskolatáskáival megvalósítható a váll- és hátizmok arányos terhelése, ennek köszönhetően egészséges és kényelmes viseletet biztosítanak.

Mellkaspánttal kiegészíthető

 • Külön megvásárolhatod a kollekcióhoz színben illeszkedő mellkaspántot
 • A mellkaspánt segít a vállra és hátra nehezedő súly ideális elosztásában


Csak könnyedén! – Mindössze 1 kg

 • Pehelykönnyű, így sok plusz tehertől mentesíti a gyermeket 
 • Mérete 330x410x240 mm.

Tartós – Nem kell minden évben újat venni!

 • Prémium minőségű, erős, vízlepergető anyagból készült.  
 • Kemény műanyag alja stabil tartást ad, nem ázik át, és hatékonyabban védi a táskában található tankönyveket és füzeteket 
 • Formatartó szerkezetének, és minden oldalán megtalálható merevítésének köszönhetően kiválóan ellenáll a kisiskolások zsúfolt hétköznapjai során 
 • 2 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK RÁ

Praktikus, jól átlátható – Minden iskolaszer rendszerezetten bepakolható

 • Nagy felületen, felülről, könnyen pakolható.  
 • Belül egy nagy rekesz található, amelyen belül textil elválasztó elem, valamint egy kis cipzáras zseb segíti a rendszerezést 
 • A táska tetején, belül átlátszó műanyag órarend tartót helyeztünk el 
 • Két oldalán egy-egy cipzáras zseb található, amelyekbe a kollekcióhoz tartozó kulacs is illeszkedik.
 • Első zsebében tökéletesen elfér a kollekcióhoz tartozó uzsonnás doboz
 • Biztonsági, mágneszáras csattal könnyen nyitható és zárható, amelyet az apró kezek is egyszerűen tudnak kezelni.  
 • A táska tetején lévő, kényelmes műanyag fogantyúval kézben is hordható, és akár fel is akasztható. 
 • Testvérprogramban részt vevő iskolatáska

Biztonságos – Hiszen gyermeked a legfontosabb!  

 • A táska oldalán és vállpántjain nagy felületű fényvisszaverő elemek gondoskodnak róla, hogy gyermeked normál vagy rosszabb fényviszonyok mellett is a lehető legnagyobb biztonságban legyen.

Nézd meg a teljes 2018-as Think Pink kollekciót! Füzetek, füzetboxok, kulacs, uzsonnásdoboz és sportzsák mellett további iskolaszerek is várnak, mind mókás macskákkal díszítve - ismerd meg mindet!

Tudj meg mindent  az ARS UNA - Törzsvásárlói kedvezményről! – Minden vásárlás után az összeg 5%-át törzsvásárlói pontok formájában jóváírjuk, és ezt a következő alkalommal levásárolhatod!

Rendeld meg webshopunkból ezt a csodaszép, ergonomikus iskolatáskát, vagy vásárold meg személyesen mintaboltunkban! Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.

  

Néhány tipp az ARS UNA emeletes tolltartók használatához

2018.02.09
by Ars Una titkárság

Több kérdést is kaptunk tőletek az Ars Una emeletes tolltartókkal kapcsolatban, amelyek alapján szeretnénk néhány tippet, tanácsot adni annak érdekében, hogy gyerkőcötök tolltartója a lehető leghosszabb ideig tartós maradhasson.

Néhány pontban összeírtuk, hogy mi mit ajánlunk a tolltartók kapcsán - nyilván ezek többéves tapasztalatok, mi azonban megspóroljuk neked az időt, hogy ne félév közben kelljen tolltartót cserélnetek!

- Az Ars Una emeletes tolltartók alapvetően ceruzák, tollak és kisméretű radír tárolására alkalmasak.
- Arra kérünk ezért, hogy amennyiben az iskola ragasztóstift, olló, tartályos hegyező vagy más, a tolltartó befogadó képességéhez képest láthatóan túl nagy méretű felszerelést ír elő, úgy azokat gyerkőcötök egy külön tolltartóban tárolja.
- Ennek oka az, hogy ugyan bizonyos ideig képes az emeletes tolltartó anyaga is elviselni a túl nagy méretű felszerelés okozta terhelést, azonban egy idő után az anyag meggyengülhet és elszakadhat. Ez nem gyártási hiba, hanem a termék nem rendeltetésszerű használatából bekövetkezett probléma.

Mit tehetünk?

Megoldás 1. Kihajtható vagy írószerekkel feltöltött tolltartó

    

Praktikus, mert egy tolltartóban tárolhatsz minden szükséges írószert - azonban ebben sem fér el a ragasztóstift és a plusz olló. Mindenképp egyeztess évkezdés előtt a tanárokkal, hogy ők milyen felszerelést kérnek, így könnyebben választhatsz, és jobb döntést hozhatsz a tanszerek megvásárlása során. 

 

Megoldás 2. Emeletes tolltartó + Keskeny hengeres tolltartó

    

Ha már tudod, hogy sok lesz a plusz felszerelés, amely nem fér el a tolltartóban, és ragaszkodnátok az emeletes típushoz, akkor azt ajánljuk, hogy válassz mellé keskeny hengeres tolltartót. Ebben kényelmesen és egyszerűen tárolhatják a gyerkőcök az írószereket, és könnyedén elfér a táska oldalzsebében. Ráadásul, mivel legtöbb kollekciónkban megtalálható ez a tolltartótípus, így nem kell lemondanod a szép, harmonikus egységről, hiszen ez a tolltartó is illeszkedni fog a kiválaszott felszereléshez. 

 

Megoldás 3.Többszintes tolltartó

   

A Jolly Joker, egyértelműen a kedvencünk minden tolltartó közt, hiszen egyszerre tudja mindazt, amit szeretnénk: egy tolltartóban tárolni minden kis- és nagyméretű írószert és plusz felszerelést. Hogy hogyan? Kis rejtett zsebe, akár egy beépített plusz tolltartó képes elnyelni a ragasztóstiftet, kis ollót, tartályos hegyezőt - sőt, még apró kincseket, szerencsekavicsokat is!

+1 TIPP: Kérjük, Ars Una tolltartóitokat csak enyhén nedves ruhával tisztítsátok, ne mossátok ki mosógépben, ne tisztítsátok folyóvíz alatt.

Bármelyiket is választod, nálunk megtalálod - ide kattintva átböngészheted teljes tolltartó kínálatunkat, hogy lásd, mennyi szép termék közülválaszthatsz.

Amennyiben kérdésed lenne, kérjük, keress bennünket e-mailben az info@arsuna.hu címen, vagy személyesen az ARS UNA Mintaboltban bármely hétköznap 10.00 és18.00 óra között. Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13. Szeretettel és sok tanáccsal várunk!

5 indok, amiért Te is imádni fogod az ARS UNA iskolatáska szetteket!

2018.01.05
by Ars Una titkárság

Az Ars Una egyik legnépszerűbb termékei az akciós iskolatáska szettek, amelyek listáját készletünktől függően időről időre frissítjük, és amelyek nemcsak a gyerekek, de a szülők kedvencei is, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Ezek közül ma az 5 legfontosabbat mutatjuk be neked!

1. Minőségi iskolaszerek

Sokan esnek kísértésbe, hogy kedvező árért megvásárolnak egy iskolatáska szettet, amelyről néhány hónap elteltével kiderül, hogy csupa silány minőségű iskolaszert tartalmaz. Ez az ARS UNA iskolatáska szettek esetében nem fordulhat elő, hiszen minden egyes eleme ugyanaz a kiváló minőségű termék, mint amelyeket egyesével vásárolhatsz meg nálunk, éppen csak kifutó termék, amely már nem kerül utángyártásra. 

Minden szettünk tartalmaz egy könnyű, gerincbarát iskolatáskát, amely gyerkőcöd remek segítőtársa lesz az iskolai mindennapok során. Emellett pedig minden szettünkhöz sportzsák, tolltartó és további iskolaszerek is tartoznak.

 

 

2. Pénzt tudsz megtakarítani

Minden iskolatáska szettünk jelentős megtakarítással elérhető, ráadásul ezt az összes szettnél ellenőrizheted is, hiszen mindnél feltüntetjük a megtakarítás mértékét. Bátran járj utána!

3. Időt spórolsz

Te sem szeretsz órákig válogatni egy írószer boltban? Ráadásul a gyerkőcöd is unja a nézelődést? Akkor nektek a legjobb megoldás az iskolatáska szett, hiszen egyetlen perc alatt megvan a teljes iskolai felszerelés. Sietőseknek a legjobb megoldás!

4. Törzsvásárlói összevonható

Többen kérdeztétek már, hogy az Ars Una tórzsvásárlói pontok felhasználhatóak-e az iskolatáska szettek esetén - a jó hírünk, hogy igen, felhasználhatóak, illetve, amennyiben első vásárlás, vagy éppen nem használsz fel pontot, úgy a szettek összegéért is ugyanúgy jár pont a vásárlást követően. 

 

 

5. Szép, harmonikus iskolatáska szett

Gyerkőcök és szülők egyaránt ezt a tulajdonságot emelik ki leginkább, hiszen mindenki szereti az egymáshoz illő, szép egységben lévő iskolai felszerelést. 

Érdemes azonban résen lenni az akciós iskolatáska szettek esetében! Mivel mindegyikük kifutó termékeink közül kerül ki, így legtöbbször csak néhány található belőlük raktárkészleten.

Válaszd ki kedvenceteket még ma, és rendeld meg minél előbb, amíg még elérhető! Akciós iskolatáska szettjeinket az ARS UNA Mintaboltban is megvásárolhatod, bármely hétköznap 10.00 és 18.00 óra között várunk szeretettel!

 

A leghasznosabb iskolaszerek a szünidőben

2017.12.22
by Ars Una titkárság

Természetesen tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy amint kicsöngettek az utolsó órákról, minden diák bevágja a sarokba az iskolatáskáját, és aztán január 1-ig elő sem veszi a benne lévő tanszereket (azért jobb, ha az uzsidobozt és a tornacuccát még január előtt megnézed...), de mi tudjuk, hogy a szünidei jövés-menésben is szükség lehet néhányukra! Íme a mi tippünk!

   

1. Kulacs

Ne hidd, hogy csak a melegben szükséges a plusz folyadékpótlás - a száraz, hideg időben, pláne ha a szabadban töltött játékkal telik, ugyanúgy szükséges a megfelelő mennyiségű tiszta víz. Akár kirándulásra, városi sétára vagy pláne a karácsonyi ebéd hozzávalóinak bevásárlására indultok el, mindig legyen nálatok friss víz!

   

2. Uzsonnás doboz

Ugye kevés kétségbeejtőbb dolgot tudunk elképzelni, mint amikor az autópályán beragadva/pénztárnál várakozva/kirándulás közepén rájön a csemeténk, hogy éhes, pláne ha már minden elemózsiából kifogytunk közben... Semmi gond, a gyerkőc uzsonnás dobozában bármikor vihetsz magaddal némi kekszet, almát, gyümölcsöt. A kis, zárható dobozban a táskádban is tárolhatod a plusz uzsonnát, nem fog összenyomódni, széttörni.

   

3. Sportzsák

Mászkálni szeretnétek, de nem akarod, hogy minden apró játékot, füzetet, kiskönyvet a kezében hozzon? A legjobb, ha a sportzsákját használjátok hátizsákként, hiszen abban kényelmesen elférnek a fontos kincsek, ha pedig éppen nincs rá szükség, össze is hajthatjátok, könnyű és kis helyen is elfér.

   

4. Tolltartó

Tudjuk, hogy nem minden gyerkőc szeret rajzolni, pláne írni, de biztos, ami biztos, egy könnyű, keskeny hengeres tolltartóban vigyél magaddal pár filcet vagy színes ceruzát, ki tudja, mikor lesz rá szükség unaloműzésre vagy kreatív ötletekhez!

  

5. Füzet

Szünidőre legjobb választás egy sima füzet, amibe írni és rajzolni is lehet. Bármikor kéznél lehet, elfér a te táskádban is. Rajzoljatok bele saját társasjátékot, a karácsonyi kincseket, vagy készítsetek közösen rajzokkal díszített mini-naplót a karácsonyi szünetről. 

Számunkra ezek a leghasznosabb tippek, amelyeket a saját hétköznapjaink során és a szünidőkben is alkalmazni szoktunk. Reméljük, tudtunk néhány jó ötlettel szolgálni egy örömteli, játékban és élményekben gazdag téli szünethez!

Az ARS UNA iskolatáska szettek előnyei

2017.12.10
by Ars Una titkárság

Ars Una My Horse akciós iskolatáska szett

Hosszú ideje megtalálhatóak webshopunk kínálatában az akciós iskolatáska szettek, amelyek igen barátságos áron elérhetőek, ám mégis időről időre felmerül a kérdés érdeklődő vásárlóinktól, hogy miért éri meg ezeket a szetteket választani? A válasz roppant egyszerű: mert tiéd lehet egy tökéletes iskolai felszerelés, ráadásul időt, energiát és pénzt is spórolsz, ha egy iskolatáska szettet választasz. Hogy hogyan?

Olvass tovább, és megtudod!

 

FC Barcelona akciós iskolatáska szett

Mit tartalmaz?

Minden ARS UNA akciós iskolatáska szett tartalmaz egy könnyű, gerincbarát, állítható vállpántokkal rendelkező iskolatáskát, amelyekre minden esetben vállaljuk a 2 év garanciát. Emellett tolltartó, tornazsák és általában kulacs és/vagy uzsonnás doboz is tartozik az egyes szettekhez. 

Szettenként eltérő, hogy milyen füzettel, füzetboxszal vagy dossziéval egészítjük még ki az egyes csomagokat, azonban abban biztos lehetsz, hogy bármelyiket is választod, gyerkőcöd tökéletesen felkészülten várhatja az iskolát.
 

Ars Una Hoot Boom akciós iskolatáska szett

Kinek tökéletes?

A csemetédnek, ha...

... most megy első vagy második osztályba.
... nem akarod túlterhelni a gerincét egy eleve nehz iskolatáskával.
... szereti szép, egymáshoz illő darabokból összeállítani a dolgait (és nagy rajongója a baglyoknak, cicáknak, unikornisoknak, lovaknak, focicsapatoknak).

Neked, ha ...

... nem szeretnél órákat tölteni egy áruházban, míg összeállítod gyermekednek a legjobb iskolakezdő csomagot.
... szeretnél neki szép, egységes iskolai felszerelést biztosítani.
... ha szeretnél szuper áron igazán minőségi iskolatáskát és iskolai kiegészítőket vásárolni.
 

Ars Una űrrepülős iskolatáska szett

Mennyit spórolsz?

Minden szett esetében eltérő, hogy mennyit tudsz megtakarítani, mindenesetre átlagban 6-8 000 Ft-tal kevesebbe kerül az iskolaszerek ára, amennyiben szettként vásárolod meg. Ráadásul az iskolatáska szettek esetében is gyűjthetőek vagy éppen felhasználhatóak ARS UNA törzsvásárlói pontjaid


Egy kattintással a tiéd lehet bármelyik szettünk!

Ha már Te is alig várod, hogy megrendelhesd vagy megvásárolhasd a legjobb szettet, akkor nézzetek körül webshopnkban ezen a linken, válasszátok ki gyerkőcöd kedvencét még ma, és rendeljétek meg az ARS UNA webshopból - ingyenes házhozszállítással! Az akciós iskolatáska szettek mintaboltunkban is megvásárolhatóak bármely hétköznap 10.00 és 18.00 óra között. Szeretettel várunk!

Ars Una unikornisos akciós iskolatáska szett

ARS UNA Vízlepergető iskolatáska - VIDEÓVAL!

2017.11.30
by Ars Una titkárság

Ars Una Jolly Roger mágneszáras iskolatáska

 

Bizonyára Te is emlékszel gyerekkorodból azokra a szitáló októberi esőkre és szakadó decemberi hóesésekre, amikor hazafelé gyalogolva egy perc alatt elázott az iskolatáskád és benne az összes tankönyved és füzeted... Szárítgattátok otthon egész este a tanszereket, másnap pedig lehetett magyarázkodni matek/magyar/töri órán, hogy ugyan miért is nem tudtad megírni a leckét... 

Az iskolaidő hónapjai alatt bizony sokszor előfordul helyetted most már a gyerkőcöddel, hogy esőben vagy hóesésben gyalogol az iskolába vagy éppen hazafelé, és nyilván Te sem szeretnéd, hogy iskolaszerei, tankönyvei megsérüljenek, elázzanak, érdemes ezért már eleve olyan iskolatáskát választani, amely hatékonyan meg tudja védeni gyermeked iskolaszereit az időjárás viszontagságaitól.

Ars Una Jolly Roger vízlepergető iskolatáska

 

Hiszen az időjárás talán változatlan, ahogy a gyerekek háziját is olykor "megeszi a kutya", ugyanúgy, mint 15-20 évvel ezelőtt a tiédet, de azért van, amiben segíthetünk neked...! 

Hogy pontosan hogyan?

Az ARS UNA kompakt easy és kompakt easy mágneszáras iskolatáskák teteje vízlepergető anyagból készült, ennek köszönhetően hatékonyan képes megvédeni az iskolatáskát és a benne tárolt tankönyveket, füzeteket és egyéb iskolai kiegészítőket. Kattints a videóra, és meg is nézheted, hogy hogyan!

 

 

Mágneszáras iskolatáskáinkra ennek a vízlepergető tulajdonságnak köszönhetően is nyugodtan tudjuk megadni a 2 év garanciát, hiszen rendeltetésszerű használat mellett a vásárlói visszajelzések szerint akár kétszer ilyen hosszú ideig is tökéletesen használhatóak.

Ismerd meg Te is mágneszáras iskolatáskáinkat, és válaszd ki gyerkőcöddel együtt kedvencét még ma! A kiválasztott iskolatáskát megrendelheted online webshopunkból vagy megvásárolhatod személyesen is az ARS UNA Mintaboltban bármely hétköznap 10.00 és 18.00 óra között. Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.

Legyél törzsvásárlónk már első vásárlásod alkalmával, és élj az ARS UNA kedvezményekkel minden további vásárlásod során!

 

Ars Una Jolly Roger iskolatáska

BLACK FRIDAY az Ars Unánál!

2017.11.21
by Ars Una titkárság

 

Szeptember óta kiderült, hogy jobb lett volna mégis azt az Ars Una iskolatáskát választani csemetédnek, amit egész nyáron nézegettetek? Vagy éppen most ment tönkre a kedvenc tolltartója? Esetleg kinéztél a gyerkőcödnek egy jó kis kulacsot karácsonyra (és, persze, magadnak is...)?

Akkor van egy szuper hírünk a számodra: idén is lesz BLACK FRIDAY az Ars Unánál, úgyhogy november 24-én izzítsd a gépedet, mert már 0:00 órától élnek a kedvezmények webshopunkban egészen éjfélig, illetve a készlet erejéig.

Milyen termékeket tudsz megvásárolni akciósan?

 

Akciós áraink mind webshopos rendelésre, mind mintaboltban történő vásárlásra érvényesek 25–50%-ig a webshopon meghatározott mértékben. Amennyiben személyesen szeretnél vásárolni, 10:00 és 18:00 óra között várunk szeretettel mintaboltunkban.

Kövesd Facebook oldalunkat a naprakész információkért, hiszen minden nap újabb ötleteket adunk Neked, hogy milyen terméket érdemes figyelned pénteken!

Készüljünk együtt egy szép karácsonyra – vásárold meg nálunk az ajándékokat, díszzacskókat és csomagolópapírokat igazi BLACK FRIDAY áron!