3 + 1 hasznos iskolai kiegészítő, amely megkönnyíti a mindennapokat


Biztosan Te is álltál már szülőként tanácstalanul az iskolai felszerelések polca előtt egy papír-írószer boltban, vagy áruházban, és gondolkodtál rajta, hogy vajon a sok termékből melyik lehet igazán hasznos egy elsős gyerkőc számára a hosszú iskolai napok során. Bár mi magunk is voltunk iskolások, már nem igazán emlékszünk rá, hogy mi volt praktikus, mi volt felesleges – a mai széles termékválasztékban pedig könnyen elveszítjük a fókuszt a lényegről.

Mi azonban most 3 + 1 tippel segítünk Neked, hogy megtaláld a legjobb kiegészítőket csemetéd számára!


 

  1. Kulacs – Mert a folyadékbevitel rendkívül fontos, gyerekek esetében pedig főként, hiszen ugrálnak, tanulnak: kell a friss víz, hogy olajozottan működjenek a fejlődésben lévő izmok és agytekervények – ráadásul, ha Te készíted be a vizet a gyermeked kedvenc kulacsába, biztos lehetsz benne, hogy el is fogyasztja az utolsó kortyig. Raádásul az Ars Una kulacsok BPA mentes, biztonságos anyagból készültek, így még inkább óvják gyerneked egészségét!

  1. Uzsonnás doboz – Ugye Te is utáltad kisiskolásként az összelapított szendvicseket? Egy praktikus, zárható uzsidobozban azonban nem sérül a szendvics, és a tízórai időpontjáig ugyanolyan finom lesz, ahogyan elkészítetted! Sőt, még egy kis gyümölcs is befér mellé csemegeként.




     
  2. Füzetbox – A tanító nénik és az anyukák közös kedvence, hiszen segít rendszerezni a füzeteket, ráadásul megvédi a lapokat a szamárfülektől és a maszatoktól. A mi gyerekkorunkból talán ez hiányzott a leginkább a legjobb jegyekhez, amelyet a füzeteink külalakjára kaptunk!

   +1.  Apró irattartó tárca – Bérlet, diákigazolvány és fontos apró fecnik biztos tároló helye. A kis elsősök önbizalmát nagyban erősíti egy ilyen felnőttes tárgy, próbáld ki és meglátod!
 

Reméljük, tudtunk segíteni a döntésben, és sok friss ötlettel szolgálhattunk!

Bármilyen további kérdés esetén, kérjük, fordulj hozzánk bizalommal emailben (info@arsuna.hu) vagy akár személyesen Márkaboltunkban: 1113 Budapest, Csetneki u. 13. Szeretettel várunk bármely hétköznapon 10.00 és 18.00 óra között!

Hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést? Akkor arra kérünk, oszd meg közösségi oldaladon, hogy ismerőseidhez is eljusson minden fontos információ!