3+1 ok, amiért ajánljuk az ÚJ ergonomikus mágneszáras iskolatáskákat!

2019.02.05
by Ars Una titkárság

Az iskolakezdés az egyik legfontosabb esemény gyermeked számára és saját életedben is. Magad előtt látod az eltelt időt, visszagondolsz rá, hogy kislányod még csak épp tegnapelőtt tanult meg járni - hová tűnt ez a néhány év...?! A "nagy iskolás" érdeklődve kérdezget arról, hogy hogyan fognak majd telni a mindennapjai a suliban, ezer kérdése közé jó adag bizonytalanság is vegyül a kíváncsiság mellé. De hogyan lehet a legjobban felkészülni az elsősök hétköznapjaira? És miben tudunk segíteni nektek mi, az ARS UNÁnál? 

 

Nos, néhány iskolakezdéshez kapcsolódó hasznos tanács és jól bevált tipp mellett a legfontosabb "hozzávalóval" is meg tudjuk könnyíteni a sulis napokat: megmutatjuk nektek, hogy melyik iskolatáska lesz a legklasszabb a Te kislányodnak!

Amikor a babakocsit vagy kislányod első bicaját kiválasztottad, nyilván ugyanilyen gondosan körüljártad a kérdést - ezt mi is így szoktuk tenni fontos döntések előtt - és több szempontból is átgondolod a választást. Tudjuk, hogy az iskolatáska kiválasztása is legalább ilyen alapos kutatás eredménye. Mindannyian a legjobbat szeretnénk gyermekünk számára: legyen a táska kényelmes és gerincbarát, legyen jól pakolható, könnyedén átlátható, és természetesen tartós, hogy akár évekig is használhassa.

Mutatunk máris egy klassz, mágneszáras iskolatáskát, amely rendelkezik minden fenti tulajdonsággal - sőt, még egy pici plusszal is! 

 

1. Praktikus

Az ARS UNA ergonomikus mágneszáras iskolatáska egyik legértékesebb tulajdonsága, hogy praktikus elrendezésének és funkcionális zsebeinek köszönhetően minden iskolai felszerelés könnyedén megtalálja benne a helyét.

Miért fontos ez? - Mert az elsős kisgyerekek számára az első néhány hét leginkább az ismerkedésről és az új napirend megtanulásáról szól. Új osztálytársak, új nevelők, emellett a betűk és a számok világa... Nem csoda, hogy olykor szétszórtak a gyerkőcök!

Ekkor szuper segítséget nyújthat egy jól rendszerezhető iskolatáska, amelyben minden zsebnek megadott funkciója van, így a gyerekek könnyedén megtanulhatják, hogy hol találják pl. a kulacsot, az uzsidobozt, a füzeteket és tankönyveket. Ha te otthon segítesz is az első időkben összepakolni gyermeked felszerelését, azért még a tanórákon egyedül kell boldogulnia - könnyítsd meg a dolgát egy praktikus, jól pakolható iskolatáskával!

 

 

2. Kényelmes

Fontos kérdés az iskolatáska hátának felépítése, párnázottsága, hiszen az elsős gyerekek gerince még nincs hozzászokva ahhoz a hirtelen terheléshez, amelyet egy akár több kilós iskolatáska súlya jelenthet. Mindenképpen érdemes ezért olyan iskolatáskát választani, amely gerincbarát hátkiképzéssel rendelkezik és ennek köszönhetően a lehető legoptimálisabban osztja el a táska súlyát. 

TIPP!

Ergonomikus mágneszáras iskolatáskáink tartozéka a mellkaspánt, amely még inkább segít elolsztani a terhelést a vállakon és levenni a lehető legtöbb terhelést a gyerekek gerincéről.

 

 

3. Tartós

Az ARS UNA iskolatáskák gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk a termékek tartósságára, hiszen pontosan tudjuk, hogy milyen "terhelésnek" vannak kitéve a táskák az elsősök sűrű mindennapjai során. Tudjuk, hogy minden kis elsős nagyon vigyáz az iskolai felszerelésére, de azért azzal is tisztában vagyunk, hogy minden gyerek tud zsivány is lenni! Fontos azonban, hogy iskolatáskájuk minden helyzetben állni tudja a sarat.

Az ergonomikus mágneszáras iskolatáskák ezért erős, tartós anyagból készültek, formatartó szerkezetüknek és kemény talpuknak köszönhetően hatékonyan megvédik a tanszereket és sokáig szuper társak lesznek az iskolai mindennapok során! - Ehhez nem csak szavunkat adjuk, de 2 év garanciát is vállalunk rá.

 

+1 Szép

Egyértelmű szempontnak tűnik, igaz? Mégis, a gyerekek számára az egyik legfontosabb, hogy iskolatáskájuk szép legyen - olyan, amit szívesen választanak. Elsőben már egyre kevesebb alkalommal vihetik magukkat a kedvenc kis plüssüket, első iskolatáskájuk lesz így az a fajta fontos tárgy, amely összekapcsolja a sulit és az otthont, és egyszerre jelenti a szülők közelségét a gondosan csomagolt uzsival, a játékosságot a táskán lévő bájos karakterekkel és az iskola jelentette komolyodást, tanulást is. 

Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos egy elsős számára élete legelső iskolatáskája, éppen ezért gondos tervezés előzi meg az ARS UNA iskolatáskák gyártását - ráadásul minden kollekciót úgy építünk fel, hogy az iskolatáska mellett tolltartó, füzet, kulacs, uzsidoboz és számtalan egyéb iskolai kiegészítőt is választani tudjatok hozzá. Gyermeked iskolai felszerelése így szép, harmonikus egységet alkot.

Neked melyik tetszik jobban: a Cute and Wild kollekció helyes sünije, vagy Kimmy, a kis koala?

Nézd meg mindkét kollekciót, és rendeld meg kedvenc termékeidet az ARS UNA Webshopban vagy vásárold meg személyesen az ARS UNA Márkaboltban!