5 indok, amiért Te is imádni fogod az ARS UNA iskolatáska szetteket!

Az Ars Una egyik legnépszerűbb termékei az akciós iskolatáska szettek, amelyek listáját készletünktől függően időről időre frissítjük, és amelyek nemcsak a gyerekek, de a szülők kedvencei is, hiszen számos előnnyel rendelkeznek. Ezek közül ma az 5 legfontosabbat mutatjuk be neked!

1. Minőségi iskolaszerek

Sokan esnek kísértésbe, hogy kedvező árért megvásárolnak egy iskolatáska szettet, amelyről néhány hónap elteltével kiderül, hogy csupa silány minőségű iskolaszert tartalmaz. Ez az ARS UNA iskolatáska szettek esetében nem fordulhat elő, hiszen minden egyes eleme ugyanaz a kiváló minőségű termék, mint amelyeket egyesével vásárolhatsz meg nálunk, éppen csak kifutó termék, amely már nem kerül utángyártásra. 

Minden szettünk tartalmaz egy könnyű, gerincbarát iskolatáskát, amely gyerkőcöd remek segítőtársa lesz az iskolai mindennapok során. Emellett pedig minden szettünkhöz sportzsák, tolltartó és további iskolaszerek is tartoznak.

 

 

2. Pénzt tudsz megtakarítani

Minden iskolatáska szettünk jelentős megtakarítással elérhető, ráadásul ezt az összes szettnél ellenőrizheted is, hiszen mindnél feltüntetjük a megtakarítás mértékét. Bátran járj utána!

3. Időt spórolsz

Te sem szeretsz órákig válogatni egy írószer boltban? Ráadásul a gyerkőcöd is unja a nézelődést? Akkor nektek a legjobb megoldás az iskolatáska szett, hiszen egyetlen perc alatt megvan a teljes iskolai felszerelés. Sietőseknek a legjobb megoldás!

4. Törzsvásárlói kedvezménnyel összevonható

Többen kérdeztétek már, hogy az Ars Una törzsvásárlói pontok felhasználhatóak-e az iskolatáska szettek esetén - a jó hírünk, hogy igen, felhasználhatóak, illetve, amennyiben első vásárlás, vagy éppen nem használsz fel pontot, úgy a szettek összegéért is ugyanúgy jár pont a vásárlást követően. 

 

 

5. Szép, harmonikus iskolatáska szett

Gyerkőcök és szülők egyaránt ezt a tulajdonságot emelik ki leginkább, hiszen mindenki szereti az egymáshoz illő, szép egységben lévő iskolai felszerelést. 

Érdemes azonban résen lenni az akciós iskolatáska szettek esetében! Mivel mindegyikük kifutó termékeink közül kerül ki, így legtöbbször csak néhány található belőlük raktárkészleten.

Válaszd ki kedvenceteket még ma, és rendeld meg minél előbb, amíg még elérhető! Akciós iskolatáska szettjeinket személyesen az ARS UNA Mintaboltban is megvásárolhatod: bármely hétköznap 10.00 és 18.00 óra között várunk szeretettel!