ARS UNA Vízlepergető iskolatáska - VIDEÓVAL!

Ars Una Jolly Roger mágneszáras iskolatáska

 

Bizonyára Te is emlékszel gyerekkorodból azokra a szitáló októberi esőkre és szakadó decemberi hóesésekre, amikor hazafelé gyalogolva egy perc alatt elázott az iskolatáskád és benne az összes tankönyved és füzeted... Szárítgattátok otthon egész este a tanszereket, másnap pedig lehetett magyarázkodni matek/magyar/töri órán, hogy ugyan miért is nem tudtad megírni a leckét... 

Az iskolaidő hónapjai alatt bizony sokszor előfordul helyetted most már a gyerkőcöddel, hogy esőben vagy hóesésben gyalogol az iskolába vagy éppen hazafelé, és nyilván Te sem szeretnéd, hogy iskolaszerei, tankönyvei megsérüljenek, elázzanak, érdemes ezért már eleve olyan iskolatáskát választani, amely hatékonyan meg tudja védeni gyermeked iskolaszereit az időjárás viszontagságaitól.

Ars Una Jolly Roger vízlepergető iskolatáska

 

Hiszen az időjárás talán változatlan, ahogy a gyerekek háziját is olykor "megeszi a kutya", ugyanúgy, mint 15-20 évvel ezelőtt a tiédet, de azért van, amiben segíthetünk neked...! 

Hogy pontosan hogyan?

Az ARS UNA kompakt easy és kompakt easy mágneszáras iskolatáskák teteje vízlepergető anyagból készült, ennek köszönhetően hatékonyan képes megvédeni az iskolatáskát és a benne tárolt tankönyveket, füzeteket és egyéb iskolai kiegészítőket. Kattints a videóra, és meg is nézheted, hogy hogyan!

 

 

Mágneszáras iskolatáskáinkra ennek a vízlepergető tulajdonságnak köszönhetően is nyugodtan tudjuk megadni a 2 év garanciát, hiszen rendeltetésszerű használat mellett a vásárlói visszajelzések szerint akár kétszer ilyen hosszú ideig is tökéletesen használhatóak.

Ismerd meg Te is mágneszáras iskolatáskáinkat, és válaszd ki gyerkőcöddel együtt kedvencét még ma! A kiválasztott iskolatáskát megrendelheted online webshopunkból vagy megvásárolhatod személyesen is az ARS UNA Mintaboltban bármely hétköznap 10.00 és 18.00 óra között. Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.

Legyél törzsvásárlónk már első vásárlásod alkalmával, és élj az ARS UNA kedvezményekkel minden további vásárlásod során!

 

Ars Una Jolly Roger iskolatáska