BLACK FRIDAY az Ars Unánál!

2017.11.21
megrendelő Ars Una titkárság

Szeptember óta kiderült, hogy jobb lett volna mégis azt az Ars Una iskolatáskát választani csemetédnek, amit egész nyáron nézegettetek? Vagy éppen most ment tönkre a kedvenc tolltartója? Esetleg kinéztél a gyerkőcödnek egy jó kis kulacsot karácsonyra (és, persze, magadnak is...)?

Akkor van egy szuper hírünk a számodra: idén is lesz BLACK FRIDAY az Ars Unánál, úgyhogy november 24-én izzítsd a gépedet, mert már 0:00 órától élnek a kedvezmények webshopunkban egészen éjfélig, illetve a készlet erejéig.

Milyen termékeket tudsz megvásárolni akciósan?

Akciós áraink mind webshopos rendelésre, mind mintaboltban történő vásárlásra érvényesek 25–50%-ig a webshopon meghatározott mértékben. Amennyiben személyesen szeretnél vásárolni, 10:00 és 18:00 óra között várunk szeretettel mintaboltunkban.

Kövesd Facebook oldalunkat a naprakész információkért, hiszen minden nap újabb ötleteket adunk Neked, hogy milyen terméket érdemes figyelned pénteken!

Készüljünk együtt egy szép karácsonyra – vásárold meg nálunk az ajándékokat, díszzacskókat és csomagolópapírokat igazi BLACK FRIDAY áron!