Egy hátizsák a mindennapokra tervezve - nem hétköznapi minőségben

2021.07.15
megrendelő


Szülőként tudjuk: az egyik legnehezebb feladat kamasznak vásárolni bármit - a "bármi" között is az egyik legnagyobb kihívást jelentik azok a holmik, amelyeket minden egyes nap hordania kell, mint például, az iskolatáskát. Milyen az ideális, tiniknek kialakított hátizsák?

- Legyen elég nagy, hogy beleférjen minden, amire szüksége lesz a nap folyamán - de ne legyen túl nagy, mert az már ciki, batyu, béna.

- Legyen benne tágas belső a könyveknek - de jobb, ha jópár zsebbel is bír, különben két nap után eltűnik minden cucc a táska aljában, egy szimpatikus fekete lyukban.

- Legyen benne párnázott laptop tartó, külön zseb a mobilnak, sőt, ha lehet, a szemüvegnek is - és, persze, oldalzseb a kulacsnak, különben egész nap nem iszik semmit.

- Fontos, hogy kényelmes legyen, és természetesen divatos, különben rá sem néznek. 

Igen, tudjuk: lehetetlen küldetés. Vagyis.... Majdnem lehetetlen. Ugyanis mi megcsináltuk, ezt figyeld!

 

 • Kényelmes, párnázott, szellős hát és méretre állítható, puha vállpántok a kényelemért.
   
 • Plusz méretre igazítható, igény szerint felsőbb vagy alsóbb állásba csúsztatható mellkaspánttal is elláttuk, így bringázás, vagy hétvégi túrázás alkalmával is kényelmes viselet.

 

 • Hátsó, nagy rekeszében szivaccsal bélelt laptop tartó rekesz található, első nagy zsebében pedig sokzsebű rendszerezőben tárolhatja tollait, igazolványait, mobilját, és minden kisebb-nagyobb kütyüt, fecnit, zsepit, ami az iskolai túléléshez szükséges lehet.
   
 • A táska oldalzsebében pedig kényelmesen elfér a kulacs - amit garantáltan sokkal kevesebbszer "felejt otthon" a kamasz, ha ráadásul a kulacs és a táska színe harmonizál egymással. 

 

 

 • Ha hiszed, ha nem, ez itt egy saját külön zseb a legdivatosabb napszemüvegeknek - mindenre gondoltunk: plüssel béleltük. Persze, akár a telefont, fülhallgatót vagy egyéb érzékenyebb, kis méretű holmit is tárolhatsz ebben a puha kis zsebben.

 

 • A középső rekesz tökéletesen megfelel a "nagy rakodótér" kívánalmainak, hiszen jópár A4-es méretű füzet, tolltartó, tankönyv és egyéb tanszer is elfér ide.
   
 • Emellett a táska színe is tökéletes: mindenhez passzol, mégsem unalmas, így nem fogja utálni, és mivel nem fektete, de nem is kényes a színe, így még Te is szeretni fogod, hiszen nem kell minden héten kimosni!  Ráadásul prémium minőségű, erős, strapabíró anyagból varrtuk, minőségére 2 ÉV GARANCIÁT vállalunk.

 

Legyél Ars Una Törzsvásárló még ma, és spórolj minden vásárlásodból 5%-ot! A részletekért kattints ide!

Ha tetszik a táska, itt találsz meg róla minden termékinfót, sőt, itt akár meg is rendelheted.

Természetesen személyesen is meg tudod nézni a táskát mintaboltunkban, ahol akár meg is vásárolhatod a hozzá való kulaccsal és tolltartóval együtt. Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13. Szeretettel várunk minden hétköznap 10.00 és 18.00 óra között!