Hogyan válasszuk ki a tökéletes iskolatáskát? 

                   

Az iskolakezdés közeledtével egyre több szülőben felmerül a kérdés, hogy lassan ideje lesz kiválasztani gyermekének a legmegfelelőbb iskolatáskát. Szülőként nagy dilemma, hogy a sok színes iskolatáska közül melyiket érdemes választani...?  - 3+1 tanáccsal Dr. Kovács Jolán gyermekortopéd főorvos segít most a szülőknek eligazodni a legfontosabb kérdésekben.

1. Súly - Kiemelkedő fontosságú, hogy az iskolatáska a lehető legkönnyebb legyen, hiszen az óvodából iskolába átlépő gyerekek gerince, hátizmai nincsenek hozzászokva ilyen mértékű rendszeres terheléshez.

2. A gerinc megfelelő alátámasztása - Mindenképpen ajánlott olyan iskolatáskát választani, amely hátpárnái követik a gerinc természetes görbületét, biztosítva ezzel a helyes súlyelosztást

3. A csípő védelme - Gyermekortopéd főorvosként kiemelném a csípő védelmét. Sokszor tapasztaljuk, hogy a nem megfelelő iskolatáska napi viselete mellett csípőfájdalom jelentkezik. Ez könnyen elkerülhető, ha megfelelően párnázott iskolatáskát választunk gyermekünknek.

+1 Testre szabható kialakítás - Az iskolakezdést követően a gyerekek néhány hónap alatt rengeteget nőnek, ezért olyan iskolatáskát válasszunk, amely több ponton és több fokozatban a gyerkőcre alakítható, hogy iskolatáskája mindig kényelmes legyen, és ne okozhasson később gerincproblémákat.

Miért ajánlják az anyukák az Ars Una iskolatáskákat?

  • Mert igazán könnyű – Mindössze 1 kg
  • Mert tartós – Nem kell minden évben újat venni és 2 év garancia is él rá
  • Vízlepergető anyagból készült - Esőben is védi a tanszereket
  • Kemény műanyag alja van - stabil tartást ad és hatékonyan védi a táskában található tanszereket
  • Praktikus, jól átlátható – Minden iskolaszer rendszerezetten bepakolható
  • Biztonságos –  nagy felületű fényvisszaverő elemei rosszabb fényviszonyok mellett is feltűnőek


További praktikus tippek a választáshoz!

- Legyen "kosztűrő" - "A kisfiam nagy gézengúz, minden csínytevében benne van, igazi fiú...! Nem szeretem, hogy a korábbi iskolatáskáján minden apró folt meglátszott, állandóan mosni, tiszítani kellett - Szerencsére az Ars Una iskolatáskák között bőven találtam olyanokat, amelyeket a valódi hétköznapokra terveztek." (L. Györgyi)

- Legyen szerethető! - "A kislányom, Andi, kicsit tartott az iskolakezdéstől, nem is akart részt venni az iskolatáskája kiválasztásában, de amikor az Ars Una mintaboltban válogattunk a szebbnél szebb iskolatáskák között, már rögtön nem volt annyira félelmetes számára az iskola. Kicsi dolognak tűnik, mégis fontos számára, hogy imádja az iskolatáskáját, mert éppen olyan vidám a rajta lévő kislány, mint ő maga. Nekem pedig sokat jelent, hogy ezzel az iskolatákával szívesen jár iskolába!" (Cs. Anna)

- Legyenek hozzá kiegészítő iskolaszerek - "Szeretem, hogy a tolltartó, a kulacs, a füzetek és a tornazsák színe is harmonizál az iskolatáska színével, mintájával, és így szép szettet alkot együtt az egész felszerelés." (K. Réka)

      

Az ARS UNA STUDIO egyik jelmondata: velünk élmény az iskola! Ebben hiszünk, ezzel a szellemiséggel tervezzük évről évre újabb iskolatáskáinkat és a legfrissebb dizájnokat – hogy a gyerekeknek legújabb termékeinkkel és a szülőknek számos kedvezményünkkel egyaránt örömet szerezzünk!
 

  • Törzsvásárlói kedvezmény - Te is szeretsz úgy vásárolni, hogy közben minél többet meg tudj takarítani? Mi a szuper árak mellett még többet adunk: minden vásárlásod összegéből 5%-ot törzsvásárlói pontok formájában jóváírunk, és ezt a következő alkalommal levásárolhatod. – 

Az Ars Una iskolatáskákat és a hozzájuk tartozó iskolai kiegészítőket megvásárolhatod személyesen mintaboltunkban, vagy megrendelheted online webshopunkból - alkalmazkodunk hozzád, válaszd a Neked legmegfelelőbb vásárlási módot.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bátran, szívesen segítünk! Elérhetőségeink: info@arsuna.hu - +361 279 23 20 - 1113 Budapest, Csetneki u. 13. H-P 10.00 - 18.00