Így állítsd be gyermeked iskolatáskáját - VIDEÓVAL!

Így állítsd be megfelelően gyermeked iskolatáskáját

Elsős gyerkőcöd iskolatáskáját nézegeted napok óta és próbálod kitalálni, hogy melyik szabályozó mire való rajta? Szeretnéd tökéletesen beállítani az iskolatáskát, hogy kényelmes és gerincbarát legyen számára? Akkor máris adunk egy rövid, 3 pontba szedett "használati utasítást" hozzá, méghozzá videóval kiegészítve, hogy egyszerűen és pontosan be tudd állítani az iskolatáskát!

1. A középső szabályozóval beállíthatod a vállpántok teljes hosszát, gyermeked magasságához igazítva.

Fontos, hogy a hátpárnázat derékrésze  a gerinc természetes homorulatába essen. Emellett arra is figyelj, hogy az állító pánt tépőzárja 2 textilcsíkot fogjon át. Ha gyermeked már olyan magas, hogy csak egy csíkot tudna átfogni a szabályozó, akkor eljött az idő, hogy nagyobbaknak való táskatípusra váltsatok!

 

Ars Una iskolatáska beállítása

 

2. A csípőnél található szabályozó segítségével az iskolatáskát gyermeked testalkatának megfelelően derekához és hátához tudod szabályozni.

3. A vállaknál található szabályozó az egyik legfontosabb 

A segítségével gyermeked vállához állíthatod az iskolatáskát, ezáltal még inkább csökken a vállakra nehezedő terhelés, és még jobban megvalósítható a táska súlyának ideális elosztása.

NÉZD MEG VIDEÓN IS!