Kérj ingyenes 2018-as ARS UNA katalógust!

2018.05.02
megrendelő Ars Una titkárság

 

Ti is iskolakezdés előtt álltok? Tetszenek az ARS UNA iskolaszerek, szívesen böngésznéd végig a termékeket, de olykor nincs türelmed kattintgatni a számítógépen? Vagy csak szeretnéd megmutatni a Nagyinak is az ARS UNA termékeket, mert ő fogja venni a táska mellé a tolltartót? Sokat segíthet ezen egy papír alapú, kényelmesen lapozgatható katalógus...! Mit szólnál hozzá, ha Neked is lenne egy?

Nagy meglepetéssel készültünk idén iskolakezdés előtt! Most, ha igényled, mindenféle térítés nélkül, postázunk neked egy 2018-as ARS UNA katalógust, amelyben az összes idei termékünk mellett a nagy sikerű tavalyi iskolaszereket is megtalálhatod. 

Egy-egy kollekció elemei egymás mellett szép rendben, átláthatóan jelennek meg, így egyszerűbb a választás, ráadásul könnyedén be tudod jelölni, hogy melyik kollekcióból mely termékeket szeretnéd megrendelni.

 

 

Kinek lehet hasznos az ARS UNA Katalógus...?

  • Iskolakezdés előtt álló gyerekek szüleinek/nagyszüleinek
  • Alsós gyerekek szüleinek, ha új táskát/tolltartót/kulacsot/füzetet szeretnétek a gyerkőcnek
  • Felsős és középiskolás kamaszok szüleinek, ha kinőtte már az előző táskát a gyerek
  • És neked is jól jöhet, ha saját magadnak szeretnél kulacsot, hátizsákot, füzetet választani

Írj nekünk messenger üzenetet Facebook oldalunkon keresztül (az oldal kedvelése nem feltétele a katalógus kiküldésének), vagy írj e-mailt az info@arsuna.hu email címre - küldd el nekünk nevedet és címedet és mi ingyenesen postázzuk neked 2018-as katalógusunkat!

Ha hasznosnak tartod az infót, oszd meg barátaiddal is, hátha ők is szívesen lapozgatnák rendelés előtt a legújabb ARS UNA katalógust!