Kibővítettük a garanciát az ARS UNA iskolatáskákra


 

Te is most keresel iskolatáskát szeptemberben iskolába készülő gyerkőcöd számára? Igen, sokaknál már húsvéti vagy ballagási ajándékként megérkezik a legfontosabb iskolai kellék, a csemete első táskája, amelyet gondos szűrés, válogatás előz meg. Tudjuk, hogy a súly, a megfelelő hátpárnázat és a praktikus elrendezés mellett a tartósság is fontos - a minőséget pedig a gyártó által megajánlott garancia képviseli a legvilágosabban. Mi most ebben adunk neked egy kis pluszt!

Talán már Te is láttad, tapasztaltad, hogy az ARS UNA Iskolatáskák igen magas minőséget képviselnek. Prémium minőségű anyagokat és kiegészítőket használunk iskolatáskáink gyártása során, hiszen gyakorló szülőkként mi magunk is tudjuk, hogy mennyi megpróbáltatás vár egy iskolatáskára a kis elsősök mozgalmas hétköznapjai során. 


 

Iskolatáskáink minőségét ismerve azonban nyugodt lelkiismerettel tudjuk megadni mindre a 2 év garanciát, hiszen pontosan tudjuk, hogy rendeltetésszerű használat mellett még akár a kisebb tesó számára is tökéletesen használható lesz a nagyobbik gyerőc ARS UNA iskolatáskája. 

Többen jelezétetek azonban, hogy szuper a 2 év garancia, azonban, ha már most húsvétkor vagy a májusi ballagásra megveszitek az iskolatáskát, és a gyerkőc csak szeptemberben kezdi meg az iskolát, akkor akár fél év is eltelik használat nélkül. A kérdéseket alaposan átgondoltunk, megtanácskoztuk ötleteinket, hogy hogyan tudnánk ebben segíteni nektek, és végül a következőre jutottunk:

Minden mágneszáras iskolatáska és anatómiai-M iskolatáska garanciáját kibővítettük: akár húsvétra vásárolod meg a táskát még most márciusban, akár a májusi ovis ballagásra vagy a nyár folyamán, az iskolatáskára vonatkozó garanciát csak az adott év szeptemberétől kezdjük számolni, így a használat kezdetétől él rá a 2 év teljes körű garancia.

Bízunk termékeink minőségében, ezért teljes nyugalommal ajánljuk meg ezt a pici pluszt, amely adott esetben igen sokat jelenthet!

Nézd meg teljes iskolatáska kínalatunkat, és válaszd ki gyerkőcöddel a kedvencét még ma!