Miért jó az ARS UNA Márkaboltban vásárolni...?

Megrendeléseitek kiszállítására futárszolgálattal van lehetőség, emellett személyes vásárlásra is lehetőséget biztosítunk - ez utóbbi az ARS UNA Márkaboltban lehetséges. Többen, akik már jártatok nálunk, később szívesen visszatértetek tanácsokat kérni és további iskolaszereket is beszerezni.

Miért jó mintaboltunkban személyesen vásárolni?

  • Márkaboltunkban személyesen tudunk segíteni az iskolatáskák kiválasztásában az egyéni igények és preferenciák alapján. Különböző életkorú és eltérő testalkatú gyerkőcöknek más-más iskolatáska lehet a legjobb, és mivel mi ismerjük termékeink minden tulajdonságát, könnyedén ki tudjuk választani a Te csemetéd számára legmegfelelőbb hátizsákot.
     
  • A táskák beállításairól pontos tájékoztatást tudunk adni, és minden kérdésre azonnal, személyesen válaszolunk.
     
  • Szakértő segítséget tudunk nyújtani az iskolai kiegészítők kiválasztásában – főként első osztályos gyerkőcök esetén jól jöhet néhány tipp, hiszen szülőként mi sem minden tanszert ismertünk volna fel csak a neve alapján. Most már azonban tudjuk, hogy mi a különbség az olajpasztell és a zsírkréta között, és azt is, hogy melyik radír a legjobb, és szívesen spórolunk neked egy kis időt azzal, hogy segítünk összeszedni a lsitád alapján az iskola által kért tanszereket. Kérj tőlünk tanácsot -szívesen segítünk!
     
  • Itt tudjuk kezelni a ritkán előforduló problémákat, garanciális ügyeket.

Az ARS UNA Márkaboltban természetesen minden az ARS UNA Webshopban megszokott kedvezmény ugyanúgy érvényes. Személyes vásárlásaid során ugyanúgy gyűjtheted vagy éppen felhasználhatod törzsvásárlói pontjaidat, mint online vásárlás esetén, sőt, itt iskolakezdési utalvánnyal is fizethetsz.

Ha jártál már nálunk, ajánlj bennünket bátran ismerőseidnek - sőt, még jobb, ha el is hozod hozzánk, és együtt vásároltok be a gyerkőcöknek! Szeretettel várunk bármely hétköznapon 10.00 és 18.00 óra között, címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.