Miért jó az ARS UNA Márkaboltban vásárolni...?

2018.04.13
megrendelő Ars Una titkárság

Megrendeléseitek során házhozszállításra, illetve személyes átvételre is lehetőséget biztosítunk - ez utóbbi az ARS UNA Mintaboltban lehetséges. Többen, akik már jártatok nálunk, később szívesen visszatértetek tanácsokat kérni és további iskolaszereket is beszerezni.

Miért jó mintaboltunkban személyesen vásárolni?

 • Mintaboltunkban személyesen tudunk segíteni az iskolatáskák kiválasztásában az egyéni igények és preferenciák alapján. Különböző életkorú és eltérő testalkatú gyerkőcöknek más-más iskolatáska lehet a legjobb, és mivel mi ismerjük termékeink minden tulajdonságát, könnyedén ki tudjuk választani a Te csemetéd számára legmegfelelőbb hátizsákot.
   
 • A táskák beállításairól pontos tájékoztatást tudunk adni, és minden kérdésre azonnal, személyesen válaszolunk.
   
 • Szakértő segítséget tudunk nyújtani az iskolai kiegészítők kiválasztásában – főként első osztályos gyerkőcök esetén jól jöhet néhány tipp, hiszen szülőként mi sem minden tanszert ismertünk volna fel csak a neve alapján. Most már azonban tudjuk, hogy mi a különbség az olajpasztell és a zsírkréta között, és azt is, hogy melyik radír a legjobb, és szívesen spórolunk neked egy kis időt azzal, hogy segítünk összeszedni a lsitád alapján az iskola által kért tanszereket. Kérj tőlünk tanácsot -szívesen segítünk!
   
 • Az ARS UNA – Webshopon leadott megrendeléseidet is átveheted személyesen mintaboltunkban – így megspórolhatod a szállítási költséget.
   
 • Itt tudjuk kezelni a ritkán előforduló problémákat, garanciális ügyeket.

Az ARS UNA Mintaboltban természetesen minden az ARS UNA Webshopban megszokott kedvezmény ugyanúgy érvényes. Személyes vásárlásaid során ugyanúgy gyűjtheted vagy éppen felhasználhatod törzsvásárlói pontjaidat, érvényesítheted a testvérkedvezményt, sőt, mintaboltunkban iskolakezdési utalvánnyal is fizethetsz.

Ha jártál már nálunk, ajánlj bennünket bátran ismerőseidnek - sőt, még jobb, ha el is hozod hozzánk, és együtt vásároltok be a gyerkőcöknek! Szeretettel várunk bármely hétköznapon 10.00 és 18.00 óra között, címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.