Miért olyan tartósak az Ars Una iskolatáskák?

Májusban egyre több szülő számára válik fontos kérdéssé az iskolatáska kiválasztása gyermeke számára, hiszen a legtöbb ballagó ovis ekkor kapja meg élete első iskolatáskáját. Szülőként nem egyszerű a választás, mivel számos fontos szempontot kell mérlegelni: legyen az iskolatáska könnyű, praktikusan pakolható, gerincbarát és természetesen tartós is, hogy ne kelljen minden fél évben újat vásárolni. De mit is takar pontosan a "tartós iskolatáska" megnevezés? Mitől lehet csemetéd Ars Una iskolatáskája valóban sokáig a kicsi hasznos segítőtársa az iskolában?

 

 

Prémium minőségű anyag

Az Ars Una mágneszáras kompakt easy iskolatáskák első osztályú minőségű, strapabíró anyagból készülnek. A táskához tartozó kiegészítő elemeket (csatokat, szabályozókat) szintén prémium minőségű, szinte elnyűhetetlen anyagból gyártattuk, így rendeltetésszerű használat mellett akár két-három gyerkőc első iskolatáskája is lehet a most megvásárolt kedvenc!

Vízlepergető tető

Az Ars Una kompakt easy iskolatáskák tetejét vízlepergető anyag takarja, ennek köszönhetően egy kis őszi eső, téli havazás vagy tavaszi zápor meg sem érinti a táskát, és a benne lévő tankönyvek, iskolaszerek biztonságban lehetnek a csapadéktól.

Tartós műanyag talp

Az Ars Una kompakt easy iskolatáskák alja vastag, kemény műanyagból készült, ennek köszönhetően gyakorlatilag elkoptathatatlan. Az iskolatáskát stabillá teszi, nem borul fel és biztonságosan megvédi a táskában lévő iskolaszereket a piszoktól, nedvességtől. 

Fidlock mágneszár

Német terezés, német minőség - A Fidlock mágneszárak hosszú ideje számos cég termékeinek minőségét emelték és büszkék vagyunk rá, hogy az Ars Una mágneszáras iskolatáskákon is ez az első rangú minősítéssel rendelkező mágnescsat található. Biztonságosan zárja a táskát, egy kézzel nyitható, automatikusan záródik, és gyakorlatilag elnyűhetetlen.

3 ÉV GARANCIA!

Igen, jól olvasod! Annyira bízunk termékeink minőségében, hogy minden Ars Una iskolatáskára 3 év teljes körű garanciát vállalunk. Amennyiben rendeltetésszerű használat mellett a két éven belül bármilyen, a táska használatát befolyásoló hiba, törés, szakadás keletkezik, úgy az iskolatáskát javíttatjuk vagy kicseréljük. A garancia érvényesítésének pontos feltételeiről kérdezd bátran mintaboltunkat! 

Ismerd meg az Ars Una iskolatáskákat, és válaszd ki gyerkőcöd kedvencét még ma! Könnyedén megrendelheted akár webshopunkból vagy megvásárolhatod személyesen mintaboltunkban is. Ebben az esetben számos tanáccsal tudunk segíteni, és meg tudjuk mutatni az iskolatáska minden beállítási lehetőségét, hogy gyermeked számára igazán kényelmes viselet legyen élete első, és kedvenc iskolatáskája!