Milyen tolltartót válassz elsős gyermekednek?

Sokszor kérdés elsős gyerkőcök szülei számára, hogy melyik tolltartó a praktikusabb egy kisgyermeknek. Van, aki az emeletesre esküszik, mások inkább a kihajtható „egyterűre” Összegyűjtöttünk néhány szempontot pro és kontra mindkét típusról, hogy megkönnyítsük a vásárlást – ha számodra is nagy kérdés ez, akkor olvass tovább!

   

Emeletes tolltartó:

Hátránya: Két cipzárjával eleinte sokat bajlódnak a gyerekek, ez elvonhatja a figyelmüket a tanórán. Másik hátránya, hogy nem alkalmas órarend tárolására, így ezt az iskolatáskán vagy külön órarend bepakolásával kell megoldani.

Előnye: Két rekeszében külön tárolhatók a színes és a grafit ceruzák vagy éppen az írószerek és kiegészítők, így könnyedén megszokja a gyerkőc, hogy melyiket hol tárolja, így könnyedén rendszerezésre szoktathatja magát a csemete.

 

       

Kihajtható/Írószerekkel feltöltött tolltartó:

Hátránya: Ha teljesen kihajtod, viszonylag nagy helyet foglal, ezért némi rendszeretetet igényel, hogy ne legyen káosz az asztalon.

Előnye: Egy cipzárral kinyitható, és az összes írószer elérhető, plusz két órarend számára saját „zsebbel” rendelkezik, így gyermeked mindig tudja, hogy milyen óra következik és másnapra milyen tárgyakból kell készülnie.

 

   

A kompromisszum - Többszintes tolltartó

Talán sejtetted, hogy mi ebben a kérdésben is tudunk egy kicsivel  többet mutatni! Többszintes tolltartóink rafinériája, hogy a hagyományos írószertartók mellett egy belső, külön cipzározható kis zsebet, egy beépített plusz tolltartót is tartalmaznak.

Hátránya: picit nagyobb méretű összecsukva, mint a fent említett két tolltartó, emellett ez a típus sem tartalmaz órarend tartót.

Előnye: a kötelező színes és grafitceruzák, hegyező, vonalzó, radír mellett a plusz zsebben elfér akár ragasztó, ecsetek, és számtalan további írószer is, amire szükség lehet. Egy cipzárral nyitható-csukható, szintjei belül tagoltak, de nem kell hajtogatni, mint a kihajtható tolltartót. Mindezeknek köszönhetően ez a tolltartó az egyik legnépszerűbb termékünk!

   

Te melyiket választod végül? Ha nem tudsz dönteni, fordulj hozzánk bátran, és szívesen segítünk hasznos, személyre szabott tanácsokkal!

Bármilyen kérdés esetén, kérjük, fordulj hozzánk akár emailben (info@arsuna.hu) vagy személyesen mintaboltunkban: 1113 Budapest, Csetneki u. 13. Szeretettel várunk bármely hétköznapon 10.00 és 18.00 óra között!

Hasznosnak tartottad ezt a bejegyzést? Akkor arra kérünk, oszd meg közösségi oldaladon, hogy ismerőseidhez is eljusson minden fontos információ!