ARS UNA Praktikusan pakolható iskolatáska - VIDEÓVAL!

2017.08.06
megrendelő Ars Una titkárság

Sok szülő aggódik, hogy első osztályba készülő gyerkőce hogyan tanulja majd meg az iskolatáska bepakolását, pedig az önállóságra való nevelés egyik fontos állomása ez, és minden tanító néni azt ajánlja, hogy az iskola első napjától arra szoktassuk csemeténket, hogy ő feleljen tanszereiért. A pakolás mellett még nagyobb aggály a szülők részéről, hogy hogyan találja majd meg a kis elsős a szükséges iskolaszereket a tanórákon. Most ebben nyújtunk segítséget Neked, és rövid videónkkal megmutatjuk, hogy az ARS UNA iskolatáskát igazán egyszerű összepakolni, ráadásul ebben az iskolatáskában a legkisebbek is könnyedén megtalálják majd minden iskolaszerüket.

 

 

Az ARS UNA kompakt easy mágneszáras iskolatáskák a legpraktikusabbak, hiszen:

- belső tere könnyen átlátható
- textil elválasztó segítségével tetszés szerint tagolható
- ARS UNA füzetboxokkal a füzetek szamárfülek nélkül tárolhatóak
- a táska tetején belül órarend segíti a mindennapokat
- belső cipzáras zsebében zsepi, bérlet, diákigazolvány tárolható
- egyik oldalzsebében kényelmesen elfér a kulacs
- másik oldalzsebében kis méretű tolltartó, egyéb iskolaszer tárolható
- első zsebét kifejezetten az ARS UNA uzsonnás doboznak találtuk ki!
 

Rendeld meg gyerkőcöd ARS UNA iskolatáskáját már most, és gyakoroljátok el néhányszor szeptemberig a táska bepakolását - meglátod, alig néhány alkalom alatt belejön, és szuper móka lesz együtt a gyakorlás! 

Kattints, és válasszátok ki csemetéd kedvencét még ma, és vásároljátok meg személyesen az ARS UNA Mintaboltban, vagy rendeld meg webshopunkon, és 20 000.- Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen kiszállítjuk neked!