Támogatjuk az Igazgyöngy Alapítványt

 

2021 május

Továbbra is támogatjuk az Igazgyöngy Alapítvány céljait!

Ahogyan a tavalyi évben többször meséltünk róla, az ARS UNA kiemelt támogatásban részesíti a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány magas színvonalú és elkötelezett munkáját - amelyhez most TE is hozzájárulhatsz az Ars Una Márkaboltban! 

Igaz a mondás, hogy sok kicsi sokra megy! Ám természetesen mi is hozzáadjuk a magunk részét: az adománygyűjtő dobozban gyűjtött összeget minden hónapban megduplázzuk és úgy utaljuk el az alapítvány számára.

Csatlakozz Te is!

 

 

2020. december

Összefogás egy álomért – Karácsonyi licit az Igazgyöngy Alapítványért

A karácsony a szeretet ünnepe. Örömteli várakozással a szívünkben készülünk minden évben nemcsak a szentestére és a családi vacsorára, de a barátainkkal, szeretteinkkel közös év végi pillanatokra, közös időtöltésre is. Idén még jobban odafigyelünk egymásra: védjük, óvjuk szeretteinket, és nem feledkezünk meg azokról sem, akik a leginkább rászorulnak egy cseppnyi jóra, odafigyelésre, adományra. L. Ritók Nóra és az Igazgyöngy Alapítvány lelkes csapata a SZUNO kézműves csodáira hívja fel most figyelmünket, és arra a csupaszív jótékonysági projektre, amelyet az ARS UNA mellett közel harminc további nagylelkű adományozó partner is támogat felajánlásaival. Segítsünk, hogy idén az Igazgyöngy és a SZUNO közös álmai valósággá válhassanak!

Mi is a SZUNO?

A SZUNO egy társadalmi vállalkozás, a kezdeményezést 2012-ben hívta életre az Igazgyöngy Alapítvány Toldon. A SZUNO színes, kézzel készített termékeinek motívumait igazgyöngyös gyerekrajzok adják, elkészítésük pedig szüleiknek ad munkát. Olyan nehéz helyzetben élő embereknek, akik megértették, hogy ők maguk is tehetnek azért, hogy gyermekeiknek jobb életük legyen!
A SZUNO arról álmodik, mint minden profi vállalkozás: hogy egyszer eljön a nap, amikor bevételei fedezni fogják a költségeit. Ehhez megfelelő eszközökre, tapasztalt szakemberekre és induló tőkére van szükség. Az aukcióból befolyt összegből ezeket tudják majd finanszírozni.

 

Hogyan segíthetsz a SZUNO álmainak megvalósításában?

Az Igazgyöngy Alapítvány, a SZUNO csapata és a jótékonysági projektet támogató partnerek mind-mind hisznek abban, hogy együtt nagyobbat álmodhatunk! Összefogásuk jegyében született 15 csodaszép, gyerekrajzokkal díszített karácsonyi doboz, amelyekre most licitálni lehet, akár egyénileg, akár kollégákkal vagy barátokkal közösen. A dobozok sok szeretettel és törődéssel megalkotott értékes ajándékot rejtenek!

 

Licitálás – Hol? Mikor? Hogyan?

Az aukció három körben zajlik, az első öt dobozra november 28-tól december 5-ig, a második ötre december 6-12-ig, az utolsó ötre pedig december 13-19-ig licitálhattok.

Az első dobozokra már el is indult a licitálás - az alábbi linkeken tudtok csatlakozni:

Szivárvány doboz: https://forms.gle/Ja8HMKQVZ5HBPcfY9
Madárka doboz: https://forms.gle/57PDLCYcfTFWCe2L8
Barátság doboz: https://forms.gle/ZmizsdvLj3KUMms77
Álom doboz: https://forms.gle/Lh2v7xME2X95qH4R9
Kisvirág doboz: https://forms.gle/dwmKjgi79oAzKRUA6

Összefogással, segítő kézzel és a karácsonyi projekt támogatásával nem csupán néhány napra, nem csak a karácsonyi fények erejéig tehetjük szebbé, könnyebbé a SZUNO termékeit megalkotó családok életét. Minden licittel egy-egy pici lépéssel hosszú távon is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy álmaik valóra váljanak. 

 

 

2020. szeptember

Adományunk célba ért! 

Egyik legfőbb célunk és törekvésünk, hogy minden gyermek számára öröm legyen az iskolakezdés és a tanulás - ebben nyújtunk segítséget idén a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány részére adományunkkal. 

Büszkén osztjuk meg a hírt arról, hogy az ARS UNA támogatása, a 2020-ban az alapítvány számára felajánlott 200 db iskolatáska, hátizsák és iskolai kiegészítők megérkeztek a gyerekekhez. Rendkívül bologok vagyunk, hogy segíthettünk, és minthogy hosszú távban gondolkodunk, a jövőben továbbra is támogatni fogjuk az Igazgyöngy Alapítvány és L. Ritók Nóra lelkes, elhivatott munkáját! 

Köszönjük szépen a kedves fotókat és minden gyerkőc számára kívánjuk, hogy Ars Una iskolatáskájuk sokáig szuper társ legyen az iskolai mindennapok során!

 

   

 

 

2020. július

Örömmel osztjuk meg a jó hírt, hogy 2020-tól az ARS UNA kiemelt támogatást biztosít iskolatáskák és iskolaszerek formájában a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány részére

Számunkra rendkívül inspiráló az Igazgyöngy Alapítvány minden munkatársának, és különösképpen az alapítvány lelkének és vezetőjének, L. Ritók Nórának hosszú évek óta végzett eredményes munkája, elhivatottsága és lelkesedése, valamint az a rendkívül magas szakmai színvonal, amely az alapítvány minden programját áthatja. 

Mi magunk is hiszünk az Igazgyöngy céljaiban, és ezek megvalósulása érdekében 2020-ban 200 db iskolatáskával és mellé kiegészítő iskolai felszerelésekkel támogatjuk az Igazgyöngy Alapítványt munkáját.

Együttműködésünk részleteiről ezen az oldalon írjunk meg időről időre a legfrissebb információkat - kövessétek velünk a legújabb híreket!