Támogatjuk az Igazgyöngy Alapítványt

2020. szeptember

Adományunk célba ért! 

Egyik legfőbb célunk és törekvésünk, hogy minden gyermek számára öröm legyen az iskolakezdés és a tanulás - ebben nyújtunk segítséget idén a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány részére adományunkkal. 

Büszkén osztjuk meg a hírt arról, hogy az ARS UNA támogatása, a 2020-ban az alapítvány számára felajánlott 200 db iskolatáska, hátizsák és iskolai kiegészítők megérkeztek a gyerekekhez. Rendkívül bologok vagyunk, hogy segíthettünk, és minthogy hosszú távban gondolkodunk, a jövőben továbbra is támogatni fogjuk az Igazgyöngy Alapítvány és L. Ritók Nóra lelkes, elhivatott munkáját! 

Köszönjük szépen a kedves fotókat és minden gyerkőc számára kívánjuk, hogy Ars Una iskolatáskájuk sokáig szuper társ legyen az iskolai mindennapok során!

 

   

 

 

2020. július

Örömmel osztjuk meg a jó hírt, hogy 2020-tól az ARS UNA kiemelt támogatást biztosít iskolatáskák és iskolaszerek formájában a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapítvány részére

Számunkra rendkívül inspiráló az Igazgyöngy Alapítvány minden munkatársának, és különösképpen az alapítvány lelkének és vezetőjének, L. Ritók Nórának hosszú évek óta végzett eredményes munkája, elhivatottsága és lelkesedése, valamint az a rendkívül magas szakmai színvonal, amely az alapítvány minden programját áthatja. 

Mi magunk is hiszünk az Igazgyöngy céljaiban, és ezek megvalósulása érdekében 2020-ban 200 db iskolatáskával és mellé kiegészítő iskolai felszerelésekkel támogatjuk az Igazgyöngy Alapítványt munkáját.

Együttműködésünk részleteiről ezen az oldalon írjunk meg időről időre a legfrissebb információkat - kövessétek velünk a legújabb híreket!