ÚJ - Mintabolt

Az ARS UNA – mintabolt 2015 tavaszán nyílt meg a gyerekek, anyukák, apukák és minden érdeklődő számára. Mintaboltunkban megtalálható az aktuális kínálat igen nagy része, így lehetőséget nyújtunk arra, hogy az iskolatáskákat, illetve az egyéb tanszereket és iskolai kiegészítőket vásárlóink személyesen is megvásárolhassák.

Fontosnak tartottuk, hogy az online és a telefonos jelenlét mellett személyesen is tudjuk tartani a kapcsolatot vásárlóinkkal, hiszen a személyes beszélgetés és tanácsadásadás során sokkal könnyebben meg tudjuk találni a gyerkőcök személyiségének leginkább megfelelő iskolatáskát – és könnyebben, gyorsabban, körültekintőbben tudunk válaszolni a szülők minden kérdésére.

Mit intézhetsz az ARS UNA – Mintaboltban?

  • Mintaboltunkban személyesen tudunk segíteni az iskolatáskák kiválasztásában az egyéni igények és preferenciák alapján
  • A táska beállításairól pontos tájékoztatást tudunk adni, és minden kérdésre azonnal, személyesen válaszolunk.
  • Szakértő segítséget tudunk nyújtani az iskolai kiegészítők kiválasztásában – főként első osztályos gyerkőcök esetén jól jöhet néhány tipp – mi tudjuk, mi a különbség az olajpasztell és a zsírkréta között, és azt is, hogy melyik radír a legjobb!
  • Az ARS UNA – Webshopon leadott megrendeléseidet is átveheted személyesen mintaboltunkbanígy megspórolhatod a szállítási költséget.
  • Itt tudjuk kezelni a ritkán előforduló problémákat – kérdéseiddel keress bennünket bátran, segítünk!

Fontos!

A mintaboltban minden termékre a weboldal magánvásárlóira vonatkozó árak érvényesek. Viszonteladó partnereink a személyes átvétel lehetőségével élhetnek.

A Mintabolt elérhetőségei:

Cím: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.  – TÉRKÉP!
Telefon: 061 – 279 – 23 – 24
E-mail: bemutatoterem@arsuna.hu

Nyitva tartás: Hétfőtől – péntekig 10:00 – 18:00