Testvérprogram

 

Gyakorló szülőkként magunk is tudjuk, milyen örömet jelent, amikor újabb gyerkőccel bővül a család, ugyanakkor bizonyos időszakokban dupla fejtörést és extra adag szervezőkészséget igényel a család számára. Plusz két kezet nem tudunk adni, hogy mindig minden a legtökéletesebb legyen – de az iskolakezdéshez előtti szaladgálásból és a költségek csökkentéséből szívesen kivesszük a részünket!

 

Takaríts meg időt! - Szerezz be mindent egy helyen!

Iskolatáska kicsinek, nagynak, ovisnak, tornazsák, tolltartó, és minden apróbb iskolaszer beszerezhető webshopunkból – csak néhány kattintás, és szállítjuk is az összes tanszert, amire szeptembertől júniusig szükséged lehet.

Ha szeretnél személyesen vásárolni, arra is lehetőséget biztosítunk – Márkaboltunkban sok szeretettel és rengeteg szakértő tanáccsal várunk minden hétköznap 10.00 és 19.00 óra között.

 

Takaríts meg pénzt! – Ars Una–Testvérprogram

Amikor szeptemberben már két gyereknek kell iskolatáskát vásárolni, sokszor nem a minőség vagy a tetszetős külső, hanem az ár határozza meg a végső döntést. Mi igyekszünk mindenben a segítségedre lenni, hogy a Te gyerkőcöd is a legjobbat kapja.

Amennyiben igazolhatóan, akár évekkel korábban Ars Una – Iskolatáskát vásároltál tőlünk, akkor a következő árából, amelyet a tesónak vásároltok, 5% engedményt tudunk biztosítani.

Ugyanígy él a kedvezmény abban az esetben is, ha egyszerre vásárolod meg a két gyerkőc táskáját – akár ikrek részére két hasonlót, akár kicsinek és nagynak két különbözőt.

Eltérő árral rendelkező termékek esetén a MAGASABB árból vonjuk le az 5% kedvezményt! *

Az Ars Una-Testvérprogram kedvezményét webshopban történő és személyes vásárlás esetén egyaránt felhasználhatod.

Nézz körül webshopunkban, és válaszátok ki az iskolatáskát mindkét gyerkőcnek még ma! 

 

FONTOS!

Amennyiben webshopon rendelsz, a megjegyzés rovatban mindenképp tüntesd fel, hogy „Ars Una – Testvérprogram”. Ha korábban vásároltad az 1. táskát, kérjük, tüntesd fel az igazoláshoz szükséges számla sorszámát, vagy a vásárlás dátumát.

Amennyiben márkaboltunkban vásárolsz, kérjük, jelezd boltvezető kolléganőnknek, hogy szeretnél élni a Testvérprogram kedvezményével. - A Testvérprogram kedvezménye akciós termékeinkre nem vonatkozik, és más kedvezményekkel nem összevonható.

Rendelj még ma, vagy gyere el márkaboltunkba, és válaszd ki személyesen a legszebb iskolatáskát!

*  Az akciós iskolatáska szettek nem vesznek részt a Testvérprogramban, az 5% kedvezmény csak az egyedileg megvásárolt iskolatáskákra és hátizsákokra vonatkozik.