Új - Testvérprogram

Testvérprogram

Gyakorló szülőkként magunk is tudjuk, milyen örömet jelent, amikor újabb gyerkőccel bővül a család, ugyanakkor bizonyos időszakokban dupla fejtörést és extra adag szervezőkészséget igényel a család számára. Plusz két kezet nem tudunk adni, hogy mindig minden a legtökéletesebb legyen – de az iskolakezdéshez előtti szaladgálásból és a költségek csökkentéséből szívesen kivesszük a részünket!

Takaríts meg időt! - Szerezz be mindent egy helyen!

Iskolatáska Kicsinek, nagynak, Ovisnak, tornazsák, tolltartó, és minden apróbb iskolaszer beszerezhető webshopunkból – csak néhány kattintás, és szállítjuk is az összes tanszert, amire szeptembertől júniusig szükséged lehet.

Ha szeretnél személyesen vásárolni, arra is lehetőséget biztosítunk – Mintaboltunkban sok szeretettel és rengeteg szakértő tanáccsal várunk minden hétköznap 10.00 és 18.00 óra között.

Takaríts meg pénzt! – Ars Una–Testvérprogram

Amikor szeptemberben már két gyereknek kell iskolatáskát vásárolni, sokszor nem a minőség vagy a tetszetős külső, hanem az ár határozza meg a végső döntést. Mi igyekszünk mindenben a segítségedre lenni, hogy a Te gyerkőcöd is a legjobbat kapja.

Amennyiben igazolhatóan, akár évekkel korábban Ars Una – Iskolatáskát vásároltál tőlünk, a következő árából, amelyet a tesónak vásároltok, 5% engedményt tudunk biztosítani.

Ugyanígy él a kedvezmény abban az esetben is, ha egyszerre vásárolod meg a két gyerkőc táskáját – akár ikrek részére két egyformát, akár Kicsinek és Nagynak két különbözőt.

Eltérő árral rendelkező termékek esetén a MAGASABB árból vonjuk le az 5% kedvezményt!

Az Ars Una-Testvérprogram kedvezményét webshopban történő és személyes vásárlás esetén egyaránt felhasználhatod.

Nézz körül webshopunkban, és válaszátok ki az iskolatáskát mindkét gyerkőcnek még ma! (link: Iskolatáska, iskolai hátizsák aloldalra – Itt nem lehet kategóriákat létrehozni…?)

FONTOS!

Amennyiben webshopon rendelsz, a megjegyzés rovatban mindenképp tüntesd fel, hogy „Ars Una – Testvérprogram”. Ha korábban vásároltad az 1. táskát, kérjük, tüntesd fel az igazoláshoz szükséges számla sorszámát, vagy a vásárlás dátumát.

Amennyiben mintaboltunkban vásárolsz, kérjük, jelezd boltvezető kolléganőnknek, hogy szeretnél élni a Testvérprogram kedvezményével.

Rendelj még ma (link Ars UnaWbshop oldalra), vagy gyere el mintaboltunkba (Link Ars Una-Mintabolt oldalra) és válaszd ki személyesen a legszebb iskolatáskát!