Szűrők Szűrők

Többszintes tolltartó

94958089
4.159 Ft

Csodaszép lányos mintával díszíttettük ezt a klassz tolltartót, amelyet alsós és felsős lányoknak is ajánlunk. Belsejében a hagyományos írószertartók mellett plusz zsebet is elhelyeztünk a legfontosabb írószerek és kincsek számára. Olvass róla még többet!

Raktáron
+

91348012
4.399 Ft

Barcelona-csapatszínekkel díszíttettük ezt a klassz tolltartót, amelyet alsós és felsős fiúknak is ajánlunk. Belsejében a hagyományos írószertartók mellett plusz zsebet is elhelyeztünk a legfontosabb írószerek és kincsek számára. Olvass róla még többet!

Raktáron
+

91347541
4.159 Ft
Lányoknak

Kedves mesefigurákkal díszített, rózsaszín tolltartónkat kislányod rögtön imádni fogja, hiszen rengeteg ceruza elfér benne, ezen kívül a tolltartó belsejében egy rejtett zsebet is talál, amelyben minden kincs és kedvenc írószer jó helyen lesz! Kattins, és tudj meg róla minden infót!

Raktáron
+

91347619
4.159 Ft
Lányoknak

Varázslatos erdős-virágos mintával díszített tolltartónk az alsós és felsős lányok egyik kedvence, hiszen rengeteg ceruza elfér írószertartóiban, plusz egy rejtett zsebbel is rendelkezik, amelyben a fontos kincseket és ceruzákat külön tárolhatják. Kattints tovább, és olvass el róla mindent!

Raktáron
+

91347565
4.399 Ft

Klasszikus FTC-csapatszínekkel díszített tolltartó formabontó belsővel! A hagyományos írószertartók mellett plusz belső zsebet is elhelyeztünk benne, hogy a legfontosabb írószerek, tollak, filcek kiemelt helyet kapjanak! Alsós és felsős fiúknak ajánljuk. Kattints tovább!

Raktáron
+

91347688
4.159 Ft
Lányoknak

Üde pasztell színvilággal és kedves koalás mintával díszített többszintes tolltartónk a kislányok egyik kedvence, hiszen minden írószer elfér benne: a hagyományos írószertartók mellett plusz belső zsebbel is rendelkezik, amelyben ecset, ragasztó, vonalzó tárolható.

Raktáron
+

91348029
4.399 Ft
Fiúknak

Tartsd minden írószeredet rendezetten, egy tolltartóban! A nagyméretű belső részben a hgyományos írószertartók mellett plusz zsebet is találsz a könnyebb rendszerezésért. Alsós és felsős fiúknak. Kattints, és olvass róla többet!

Raktáron
+

94957921
4.159 Ft

Vidám, csajos mintával díszíttettük ezt a klassz tolltartót, amelyet alsós és felsős lányoknak is ajánlunk. Belsejében a hagyományos írószertartók mellett plusz zsebet is elhelyeztünk a legfontosabb írószerek és kincsek számára. Olvass róla még többet!

Raktáron
+

91347602
4.159 Ft

Klassz pókos grafikával díszítettük ezt a fekete-zöld, nagyméretű tolltartót, amely belsejében a hagyományos írószertartók mellett egy rejtett belső zsebet is találsz a fontos ceruzák és kincsek számára. Alsós és felsős fiúknak egyaránt ajánljuk. Kattints, és olvass tovább!

Raktáron
+

94957914
4.159 Ft

Romantikus virágmintával díszíttettük ezt a praktikus tolltartót, amelyet alsós és felsős lányoknak is ajánlunk. Belsejében a hagyományos írószertartók mellett plusz zsebet is elhelyeztünk a legfontosabb írószerek és kincsek számára. Tudj meg róla még többet!

Raktáron
+