Vásárlói vélemények

 

"Gyors szállítás, remek csomagolás. Megjegyzésben kértem egy szép rajzot, amit meg is kaptam. Köszönöm szépen!"

Németh Rebeka (2016.08.26.)

 

"Vasárnap rendeltem Carousel táska szettet a kislányomnak, aki most megy első osztályban, ami már ma meg is érkezett. Egyszerüen nincs rá szavam, gyönyörű és akkor ne is beszéljek a lányomról aki mikor meglátta egyből beleszeretett, imádja. Mindenkinek csak ajállani tudom, megéri a pénzét. Köszönjük! :) "

Gál Zsuzsanna (2016.08.09.)

 

"Én tavaly mindent Ars Una öntapadósba csomagoltam. Könnyen ment a csomagolás, nagyon szépek voltak a halvány de mutatós mintákkal és nagyon jól bírták a strapát. Biztos hogy idén is ezt választjuk!!!"

Csabainé Horváth Julianna (2016.08.09.)

 

"Köszönjük a kedves és profi kiszolgálást jószívvel ajánlom majd ismerőseimnek!"

Forintos Zsófia (2016.07.20.)

 

"A weboldalon rendeltünk Lamborghini-s iskolatáskát és kiegészítőket a kisfiam elsős iskolai kezdéséhez, ma reggel érkezett meg, nem csalódtunk benne, gyönyörű, kiváló minőségű termékeket kaptunk, szuper Lamborghini-s mintákkal fiúk részére! A kisfiam nagy örömmel próbálgatja őket! :) A weboldal nagyon felhasználóbarát kialakítású, a rendelés állapotáról is precíz tájékoztatást kaptunk!"

Ropoliné Zsámboki Nóra (2016.07. 20.)

 

"Köszönjük, nagyon nagy volt az öröm. Már be is kötöttük a füzeteket, felcímkéztük a boxokat, és már most elindulna suliba.. Nagyon várja a másodikat, amiben nektek is nagy szerepetek van a rengeteg gyönyörű lovas termékkel, amik fantasztikusak. A táskán meg sem látszik hogy egy éves, mintha csak most vettem volna le a polcról! :) füzeteken, boxokon , de még a címkékén is ló van nálunk. Az egy ami nem 100%, csak 99, hogy a titkos zsebes tolltartóból nem volt lovas, de az őzikés is nagyon tetszik neki. Már tele is pakoltuk szép színesekkel és grafittal. A titkos zseb a kedvence az idén lesz hova tenni a radírt, torna előtt levett karkötőt, és a fiúktól kapott meglepiket is pl. :) Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült, de nálunk teljes az elégedettség és szerettem volna ha tudjátok!

Zerényi Brigitta (2016.07.15.)

 

 

 

"Mi már jól berendeltünk innen és gyönyörű minden darab :) Minden olyan mintás mint a táska és ez annyira jó szerintem!"

Csordás Ramona (2016.07.13.)

 

"Eszterkém megkapta a barna alapon ,apró virágos, lovas szettet. Nagyon-nagyon oda van érte,imádja! Ö választotta, és már nagyon várja az iskolát!"

Bukta Andrea (2016.07.11.)

 

"Ez aztán gyors volt. Hétfőn 17 órakor rendeltem. Ma 8.30kor megjelent a futár. /moon - soon iskolatáska szett/ A táska nagyon jó, látszik a minőség minden terméken. Köszönjük. :)"

Pálné Béres Ilona (2016. 07. 06.)

 

"Megérkezett ma a The Wolf Spider csomag. Nagyon jó minőségű és szép termékeket kaptunk, ráadásul nagyon gyorsan ide is ért!! Köszönjük!"

Iván Zsuzsanna (2016.06.30.)

 

"Megerkezett a cicas szett es a tisztasagi csomag, nagy a boldogsag ,csodaszep minden! :) koszonjuk !"

Pintér Brigitta (2016.06.28.)

 

"Imadom ezt az uzletet. Minden olyan gyonyoru! Es a kiszolgalas is kivalo! :)"

Frucht Ágnes (2016.06.23.)
 

"Mindig ars una termékeket vásárolunk, még sosem csalódtam bennük."

Varga Szilvia (2016.06.23.)

 

"Nagy a boldogság :) Ma megérkeztek a várva-várt iskolai felszerelések! Minden nagyon szép,jó minőségű. Köszönjük szépen, hogy szeptemberben ilyen csúcs dolgokkal kezdhetjük a nagybetűs iskolát!"

Csontos Noémi (2016. 06. 16.)

 

"Csodaszép az összes táskátok! Nekünk is van tőletek pár cuccunk, nagyon szeretjük, mert amellett, hogy gyönyörűek, nagyon jó minőségűek és tartósak. Köszönjük!"

Nagy A. (2016.06.15.)

 

 

 

"Nagy volt a dilemma, de végül a pillangósat választotta.Miòta megèrkezett, minden nap felpròbàlja!"

Ványolos-Rónavölgyi Renáta (2016.06.15.)

 

"Az biztos,hogy gond nincs a minőséggel! Mi füzeteket ,tolltartót vásároltunk csak tőletek ,de azok is szuper jók !"

Pandula Erika (2016.06.01.)

 

„Tegnap megérkezett az iskolatáska-szett, az egész családnak nagyon tetszik. Köszönet az Ügyfélszolgálatos Hölgynek, aki készségesen segített a további megrendelésekben! Nálunk már NEM Demjén slágerét fogjuk énekelni "De nehéz az iskola táska ....”

Szabados Zsanett (2016.05.14.)

 

„Nekünk is ez a szett van!!! Nagyon szeretjük és a világos színe ellenére könnyen tisztán tartható! Szuper minőség!”

Csabainé Horváth Julianna (2016. 05. 13.)

 

„Kislányomnak is ez a cicás szett van! Imádjuk a mai napig!”

Nagyné Dóka Eszter (2016. 05. 13.)

 

„A legjobb táska! A kislányom szeptember óta ezt használja ( lila lovas változat) és olyan mintha új lenne. Imádjuk!”

Nagy Andrea (2016. 05. 12.)

 

"Nagyon jó minőségű, szép kivitelű táskák. Ha figyeljük az akciókat kedvező áron lehet venni."

Maróti Ágnes (2016.05.11.)

 

„Sziasztok ! Mi is tavaly ezzel a márkával kezdtük az 1. osztályt , csak lovas mintával , ugyan így masszív aljjal . Nem bántuk meg , ugyan olyan most is, mintha tegnap vettük volna !! Nagyon szeretjük, megéri belefektetni, nem bántuk meg! És nem utolsó hátrány, hogy a kislány is nagyon oda van érte, és nem is engedi másnak vinn!”

Zerényi Brigitta (2016.05.08)

 

„Mi tegnap vásároltuk meg a kislányom első iskola táskáját ... Az üzletben csupa minőségi termék, kedves, szakértő es segítőkész kiszolgálás ... Le a kalappal ...! Nagyon köszönjük!”

Rittinger Évi (2016.05.06)

 

„Nagyon szépen köszönöm a gyors és pontos szállítást, a kis fiam nagyon örül a táska szettnek!”

Pocsai judit (2016.05.04.)

 

"Mi is ezt választottuk,és egy nap alatt megérkezett kisfiam nagy örömére. Nagyon strapabíró,és ízléses a táska. Nem csalódtunk. Köszönjük..."

Szabó Rita (2016.05.03.)

„Szia, én tényleg csak ajánlani tudom ezt a táskát, mi tavaly vettük meg első osztályos a kisfiam és imádja!!! Jó a minősége, tartós az tuti! Még most is olyan mintha most vettük volna, nagyon szép!!! Bátran ezt vegyétek, ezzel jól fogja magát érezni, nagyon menő, és kényelmes!!”

Göndör Beatrix (2016.05.01)

 

"Ma hozta a futár ,ezzel óriási örömet okozva a kisfiamnak! Nagyon szép táska és a kollekció többi darabja is megnyerő.Köszönjük szépen! "

Nagy Mónika (2016.04.30.)

 

"Jó minőség, jó áron! 4.osztályig simán bírja nyugodtan vedd meg :) (főleg ennyiért, olcsobbat ilyen minőségben nem találsz ;))"

Ungváriné Szántai Boglárka (2016.04.30.)

 

„Sziasztok, Kedves Ars Una Studio!

Tegnap az írószerben a lányomnak vettünk 2 db vonalas füzetet. (Bár év elején vettünk 10 db-ot, mégis kevésnek bizonyult. Meglátta az idei új, Think Pink (vagy nem tudom mi lesz a neve) kollekció füzetét, hát, azonnal beleszeretett, azt választotta. Elképesztően cuki, ez a kockás, színes, vidám stílus telitalálat! Persze ahogy kinyitotta a füzetet, megnézte a belső borítólapon, hogy néz ki a szett többi eleme. Tornazsák, tolltartó, uzsonnadoboz... Amint meglátta, teljesen elvarázsolta őt. Közölte, hogy neki kell ilyen tolltartó, ha én nem is veszek, majd ő megveszi a zsebpénzéből. Megjegyzem, semmi baja az idei tolltartónknak, teljesen szép állapotban van, így nem terveztem szeptembertől újabb vételt. Viszont engem is annyira megnyert ez a kedves kollekció, hogy be kell valljam, elbizonytalanodtam... Még azért alszunk rá párat. Az előző 2 év cicás szettje is nagyon szép volt, de szerintem az idei mindent visz! Nem "dedós", aranyos és kedves... látjátok, a 10 éves korosztályt még mindig lenyűgözi. (Pedig azt hittem, idén már elmúlik ez a figuramánia.)
Gyönyörű kollekció lett! Elismerésünk!
Üdvözlettel:

Sipos Szilvia, Esztergom” (2016. 04. 05.)

 

„Nagyon jó minőség! Táska és tolltartó, mind a kettő szuper.”

Dureczné Ambrus Katalin (2015.08.28.)

 

„Még egyszer nagyon szépen köszönjük a gyönyörű szép táskát. Kislányom nagyon boldog! Jövő héten bemegyünk az üzletbe, és a hozzá kapcsolódó termékeket megvesszük+ ezt+azt, ami még hiányzik. Én az összes barátnak, ismerősnek elmesélem, hogy milyen kedvesek és sokan önöknél vették meg az iskolakezdéshez szükséges dolgokat."

Üdv: Pajtás Anikó (2015.08.24.)

 

„Minden egy helyen megkapható, és a kollégáknak külön dicséret a segítőkész kiszolgálásért!”

Pivonka Krisztina (2015. 08. 06.)

 

„Szuper az oldal, szépek a termékek!”

Szalai Istvánné (2015.07.10.)

 

„Minden minőségi, szép termék. Táskától, füzetig, ceruzáig....! Megfizethető, és a gyermek is örül neki, szép, dekoratív minden. Köszönjük, és remélem jó eredménnyel fogja ezeket a termékeket használni az 1. osztályos kisfiam.”

Fazekasné Mártha Andrea (2015.07.10)

 

„Kisebbik lányomnak ilyen táskát vettünk múlt héten élőben még szebb! My Horse tolltartót, füzeteket stb. is veszünk még, csak még nem sikerült kiválasztani melyik tolltartó legyen. Ajánlom mindenkinek a füzetboxokat és mappákat is ebben a színben és mintázattal, mindent megveszünk ebből. Ajánlom az üzletet mindenkinek,j ó a web oldal is, a termékek nagyon jók és megfizethetőek!”

Horváthné Nagy Henrietta (2015.06.30.)

 

„Csodálatos üzlet, csodálatos eladókkal !!!”

Dósa Nikolett (2015.06.26.)