"Nagyszerű minőség! Gyors postázás, kiváló ár-érték arány. Kislányom szeptemberben kezdi az iskolát és a legjobbat szerettem volna neki! Igaz, a szettet ő maga választotta ki, de azt gondolom, nagyszerű választás volt!Köszöszönjük Ars Una!"

Tóth Katalin Katica (2018. 06. 04)

 

"Interneten rendeltem, minden rendben zajlott, azt kaptuk amit rendeltuk.
Lassan vege az evnek, a taskak es tolltartok jol birtak a strapat, pont mint a mappák."

K. M. Dóra (2018.05.31)

 

"Tökéletes! Mi a La Coccinelle iskolatáskát választottuk és a hozzá tartozó kiegészítőket. Gyönyörű... Csodálatos!! Köszönjük szépen!"

Nádler Bernadett (2018.05.28)

 

"Kislányom szeptemberben kezdi a sulit és minden szükséges kelléket nálatok vásároltunk meg! Minden gondosan becsomagolva, hamar megérkezett. Nagyon elégedett vagyok, bár az óriási kínálatból nem volt könnyű választani"

Varga-Borsos Anikó (2018.05.27)

 

"Kisfiam szeptemberben kezdi az iskolát. Ezen az oldalon találtam neki olyan iskolatáskát, tolltartó és kiegészítőket, amik nem kimondottan kisgyerekes stílusúak (autós, dinós, szuperhősös...), ugyanis ő ezeket nem szereti. A termékek minősége jónak tűnik, a csomagolás rendben volt, gyors volt a kiszállítás. Minden hibátlanul szállításra került, SŐT még meglepetés is volt a csomagban, amit nagyon köszönünk! :) Elégedett vásárlók vagyunk!!!!"

Varga Enikő (2018.05.24)

 

"Interneten keresztül rendeltem egy iskolatáska szettet! Nagyon szép igényea minden darabja, ráadásul nagyon kedvező áron! Csak ajánlani tudom! A táska könnyű, nagyon jól ki van dolgozva. Jó választás volt!!"

Bors Mira Veronika (2018. 05. 23)

 

"Szuper termékei vannak. Az iskola táskát már 2 éve használja kislányom. Strapabíró és semmi baja. Sehol egy szakadás. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Simockó Tímea (2018.05.11)

 

"Már 2. éve nyúzzuk az iskolatáskát a kisfiammal. Az egyik ismerősünk mondta, hogy egy úthengert kibírna a táskánk. Nos ez igaz!"

Nagyné Babar Tímea (2018.05.03)

 

"Kislányom iskolatáskája elszakadt.2napon belül küldtèk a csere-táskát!!Ennèl korrektebb bánásmódot mèg nem láttam!Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a cèget,ès a termèkeiket is!Tisztelettel:B.Tímea"

(2018.04.11)

 

"Kislányom szeptemberben kezdi majd az iskolát, de már rendeltünk egy csodaszép táskát, ami nagyon hamar megérkezett. A mellé rendelt füzetek is nagyon szépek. Sajnos, miután elküldtem a rendelést, és már a visszaigazolást is megkaptam, akkor vettem észre, hogy nem olyan táskát rendeltem, amit valóban szerettem volna. Gyorsan telefonáltam és a hölgy nagyon kedves és segítőkész volt, és sikerült végül, még mielőtt postázták volna, kicserélni a jóra. Ezért extra nagy köszönet Neki! Szuper csapat :-D Kislányomnak is nagyon tetszik a táska :-D Imádjuk :-D Köszönjük!"

László Szilvia (2018.03.22)

 

"Nagyon elégedettek vagyunk, kislányom és a barátnője is innét kapott iskolatáskát, ma hozta a futár és még szebb élőben mint a képen volt. És finom az ajándék szörp is :-) Köszönjük!"

Dely Viktória (2017.12.11)