Törzsvásárlói kedvezmény

 

Az ARS UNA csapataként indulásunk óta azzal a meggyőződéssel tervezzük és gyártjuk termékeinket, hogy évről évre mindig jobb minőségű, hasznosabb és szebb, szerethetőbb termékeket tudjunk nyújtani Nektek. Hosszú távban és minőségben gondolkodunk – a termékeink és vásárlóinkkal való kapcsolatunk esetében egyaránt.

Örömmel osztjuk meg Veletek a jó hírt, hogy 2011. december 9-től  magánvásárlóink részére hűségakciót hirdetünk, amely keretében minden vásárlás után az összeg 5%-át jóváírjuk, amely később levásárolható.

Miért jó ez Neked?

  • Mert nálunk már az első vásárlás során törzsvásárlóvá válhatsz!
  • Mert a pontoknak köszönhetően már a következő vásárlásod összegéből kedvezményt tudunk adni
  • Mert bármeddig gyűjtheted a pontokat – ha a nagyobbik gyerkőcöd most ment suliba, a kicsi pedig még csak 4 éves, 3 év alatt simán összegyűjtheted az iskolatáskája árát pontokban!
  • Mert bármilyen összegű pontot beválthatsz – akár több ezer forintnak megfelelő pontért is vásárolhatsz!
  • Mert webshopos rendelés vagy személyes vásárlás során is jóváírjuk a pontokat
  • A vásárlás módjától függetlenül webshop-rendelés vagy márkaboltban történő vásárlás esetén egyaránt felhasználhatod


Hogyan válhatsz Ars Una Törzsvásárlóvá?

Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrációd vagy rendelésed során feliratkozni hírlevelünkre.

 

A törzsvásárlói pontok gyűjtése

Minden, az ARS UNA webshopban és az ARS UNA márkaaboltban megvásárolt, és pénzben kifizetett termékre a rendelés teljesülése után a vásárolt bruttó érték minden 100 forintja után 5 pont íródik jóvá.

A kapható pontok minden termék adatlapján külön feltüntetésre kerülnek, márkaboltunkban boltvezető kolléganőnk tud segíteni, ha kérdésed van.

FONTOS!

Mivel a befizetések regisztrációja 2-3 munkanapot vesz igénybe, ezért a pontok jóváírásához kis türelmedet kérjük. A pontok beérkezéséről e-mailt küldünk majd neked, így bármilyen formában vásároltál tőlünk, mindenképp nyomon tudod követni törzsvásárlói pontjaidat.

 

A törzsvásárlói pontok felhasználása:

Minden esetben csak a már jóváírt pontokat tudod felhasználni – ha hétfőn rendelsz vagy vásárolsz, előre láthatólag szerda-csütörtök táján tudod felhasználni pontjaidat.

A pontok nem évülnek el, akár több évig is gyűjtheted őket – nem vesznek el naptári év leteltével, sem határidővel.

Az összegyűjtött pontokat bármely következő vásárlásban fel lehet használni, úgy, hogy minden beváltott pont után bruttó  1 Ft árengedményt adunk, amely a rendelés végén, a számla elkészítésekor kerül levonásra.

Állítsd össze megrendelésedet, majd a pénztárban minden szükséges adat beállítása után írd be a beváltani kívánt pontok számát az "Írja be a felhasználni kívánt pontjait" melletti mezőbe, majd kattints az  "Alkalmaz" melletti nyilacskára!

Amennyiben márkaboltunkban szeretnéd beváltani pontjaidat, egyszerűen jelezd boltvezető kolléganőnknek, aki a számla elkészítése során tudja jóváírni pontjaidat.

A törzsvásárlói pontok akciós termék vásárlására is felhasználhatók.

FONTOS!

A korábban gyűjtött pontokkal fizetett érték után újabb pontok nem íródnak jóvá.

 

Információ a pontok aktuális egyenlegéről:

 Ars Una webshop legfelső menüjében, a jobb oldalon a Felhasználói profilra kattintva láthatod a felhasználható Ars Una-pontok számát. Erre rákattintva részletesen is megtekintheted, hogy melyik rendelésednél hány pontot írt jóvá a rendszer, valamint azt, hogy mely rendelés során hány pontot használtál fel.

Ha kizárólag márkaboltunkban vásároltál, kérd boltvezető kolléganőnk segítségét a pontjaiddal kapcsolatban, vagy írj nekünk! 

Nézz körül webshopunkban, és válaszd ki még ma kedvenc termékeidet!