Törzsvásárlói kedvezmény

 

Az ARS UNA csapataként indulásunk óta azzal a meggyőződéssel tervezzük és gyártjuk termékeinket, hogy évről évre mindig jobb minőségű, hasznosabb és szebb, szerethetőbb termékeket tudjunk nyújtani Nektek. Hosszú távban és minőségben gondolkodunk – a termékeink és vásárlóinkkal való kapcsolatunk esetében egyaránt.

Örömmel osztjuk meg Veletek a jó hírt, hogy 2011. december 9-től magánvásárlóink részére hűségakciót hirdetünk, amely keretében minden vásárlás után az összeg 5%-át jóváírjuk, amely később levásárolható.

Miért jó ez Neked?

  • Mert nálunk már az első vásárlás során törzsvásárlóvá válsz!
  • Mert a pontoknak köszönhetően már a következő vásárlásod összegéből kedvezményt tudunk adni
  • Mert bármeddig gyűjtheted a pontokat – ha a nagyobbik gyerkőc most ment suliba, a kicsi pedig még csak 4 éves, 3 év alatt bőven összegyűjtheted akár az iskolatáskája árát pontokban!
  • Mert bármilyen összegű pontot beválthatsz – akár több ezer forintnak megfelelő pontért is vásárolhatsz!
  • Mert webshopos rendelés és személyes vásárlás során is jóváírjuk a pontot, és
  • a vásárlás módjától függetlenül webshop-rendelés vagy márkaboltban történő vásárlás esetén egyaránt felhasználhatod
  • Mert kombinálhatod az ARS UNA - Testvérprogram kedvezményével! 

 

Nézzük a részleteket! 

1. Pontok gyűjtése

Minden, az ARS UNA-Webshopban és az ARS UNA márkaboltban megvásárolt, és pénzben kifizetett termékre a rendelés teljesülése után a vásárolt bruttó érték minden 100 forintja után 5 pont íródik jóvá.

A kapható pontok minden termék adatlapján külön feltüntetésre kerülnek, mintaboltunkban boltvezető kolléganőnk tud segíteni, ha kérdésed van.

FONTOS!

Mivel a befizetések regisztrációja 2-3 munkanapot vesz igénybe, ezért a pontok jóváírásához kis türelmedet kérjük. A pontok beérkezéséről e-mailt küldünk majd neked, így bármilyen formában vásároltál tőlünk, mindenképp nyomon tudod követni törzsvásárlói pontjaidat.

 

2. Pontok felhasználása:

Minden esetben csak a már jóváírt pontokat tudod felhasználni – ha például hétfőn rendelsz vagy vásárolsz, előre láthatólag szerda-csütörtök táján tudod felhasználni pontjaidat.

A pontok nem évülnek el, akár több évig is gyűjtheted őket – nem vesznek el naptári év leteltével, sem határidővel.

Az összegyűjtött pontokat bármely következő vásárlásban fel lehet használni, úgy, hogy minden beváltott pont után bruttó  1 Ft árengedményt adunk, amely a rendelés végén, a számla elkészítésekor kerül levonásra.

Amennyiben márkaboltunkban szeretnéd beváltani pontjaidat, egyszerűen jelezd boltvezető kolléganőnknek, aki a számla elkészítése során tudja jóváírni pontjaidat.

A törzsvásárlói pontok akciós termék vásárlására is felhasználhatók.

A törzsvásárlói pontok Ars Una-Testvérprogram keretében vásárolt iskolatáská(k)ra is felhasználható(k).

FONTOS!

A korábban gyűjtött pontokkal fizetett érték után újabb pontok nem íródnak jóvá.

 

3. Információ a pontok aktuális egyenlegéről:

 Ars Una Webshop főoldalának jobb felső részén a Felhasználói oldalak dobozban láthatod a felhasználható Ars Una-pontok számát. Erre rákattintva részletesen is megtekintheted, hogy melyik rendelésednél hány pontot írt jóvá a rendszer, valamint azt, hogy mely rendelés során hány pontot használtál fel.

Ha kizárólag márkaboltunkban vásároltál, kérd boltvezető kolléganőnk segítségét a pontjaiddal kapcsolatban, vagy írj nekünk! 

 

Nézz körül webshopunkban, és válaszd ki még ma kedvenc termékeidet!