Törzsvásárlói kedvezmény

 

Az ARS UNA csapataként indulásunk óta azzal a meggyőződéssel tervezzük és gyártjuk termékeinket, hogy évről évre mindig jobb minőségű, hasznosabb és szebb, szerethetőbb termékeket tudjunk nyújtani Nektek. Hosszú távban és minőségben gondolkodunk – a termékeink és vásárlóinkkal való kapcsolatunk esetében egyaránt.

Csatlakozz törzsvásárlói programunkhoz! - Rendelj egész évben folyamatos kedvezményekért!

Miért jó ARS UNA Törzsvásárlónak lenni?

  • Mert így jogosult vagy minden vásárlásod után 5% kedvezményre, amelyet későbbi rendelésed során levásárolhatsz
  • Ez a kedvezmény folyamatosan él, nem csupán egyszeri kupon - minden rendelésed összegéből jár
  • A törzsvásárlói pontok nem évülnek el, akár évekig is gyűjtheted őket
  • A pontokat bármilyen arányban felhasználhatod minden Ars Una termék rendelése esetén (akciós termékekre is)
  • Pontjaidat webshopos rendelés és márkaboltunkban történő személyes vásárlás esetén is felhasználhatod
  • Ars Una törzsvásárlóként folyamatosan értesülhetsz kedvezményeinkről (pl. Black Friday-hétvége és akcióink)
  • Te tudod meg elsőként, ha új kollekciónk érkezett!
  • Valamint ingyenes, papíralapú katalógust küldünk kérésedre az év bármely szakaszában

Mindehhez nem kell mást tenned, csak iratkozz fel hírlevelünkre: vásárlásod végén kattintsd be a feliratkozáshoz kapcsolódó pontot, és ne felejtsd el a visszaigazoló e-mailben megerősíteni is a felirakozásodat! (Kérjük, hogy amennyiben nem találod a visszaigazoló emailt, akkor mindenképp ellenőrizd a spam mappádat is, hátha ott landolt a levél. A törzsvásárlói pontok gyűjtése ugyanis csak a teljes visszaigazolást követően válik aktívvá!)

Így tudod jelezni, hogy csatlakozni szeretnél törzsvásárlói programunkhoz és igényt tartasz a folyamatos, illetve az időszakos kedvezményekre egyaránt!

 

Nézzük a részleteket! 

1. Pontok gyűjtése

Minden, az ARS UNA-Webshopban és az ARS UNA márkaboltban megvásárolt, és pénzben kifizetett termékre a rendelés teljesülése után a vásárolt bruttó érték minden 100 forintja után 5 pont íródik jóvá.

A kapható pontok minden termék adatlapján külön feltüntetésre kerülnek, mintaboltunkban boltvezető kolléganőnk tud segíteni, ha kérdésed van.

FONTOS!

Mivel a befizetések regisztrációja 2-3 munkanapot vesz igénybe, ezért a pontok jóváírásához kis türelmedet kérjük. A pontok beérkezéséről e-mailt küldünk majd neked, így bármilyen formában vásároltál tőlünk, mindenképp nyomon tudod követni törzsvásárlói pontjaidat.

 

2. Pontok felhasználása:

Minden esetben csak a már jóváírt pontokat tudod felhasználni – ha például hétfőn rendelsz vagy vásárolsz, előre láthatólag szerda-csütörtök táján tudod felhasználni pontjaidat.

A pontok nem évülnek el, akár több évig is gyűjtheted őket – nem vesznek el naptári év leteltével, sem határidővel.

Az összegyűjtött pontokat bármely következő vásárlásban fel lehet használni, úgy, hogy minden beváltott pont után bruttó  1 Ft árengedményt adunk, amely a rendelés végén, a számla elkészítésekor kerül levonásra.

Amennyiben márkaboltunkban szeretnéd beváltani pontjaidat, egyszerűen jelezd boltvezető kolléganőnknek, aki a számla elkészítése során tudja jóváírni pontjaidat.

A törzsvásárlói pontok akciós termék vásárlására is felhasználhatók.

FONTOS!

A korábban gyűjtött pontokkal fizetett érték után újabb pontok nem íródnak jóvá.

 

3. Információ a pontok aktuális egyenlegéről:

 Ars Una Webshop főoldalának jobb felső részén a Felhasználói oldalak dobozban láthatod a felhasználható Ars Una-pontok számát. Erre rákattintva részletesen is megtekintheted, hogy melyik rendelésednél hány pontot írt jóvá a rendszer, valamint azt, hogy mely rendelés során hány pontot használtál fel.

Ha kizárólag márkaboltunkban vásároltál, kérd boltvezető kolléganőnk segítségét a pontjaiddal kapcsolatban, vagy írj nekünk! 

 

Nézz körül webshopunkban, és válaszd ki még ma kedvenc termékeidet!