Iskolatáskát, hátizsákot, tolltartót, kulacsot vásárolnál? Kiválasztás előtt szeretnéd személyesen megnézni, hogy melyik lesz a legjobb választás gyermeked vagy magad számára? Tanácsot kérnél, hogy hogyan állítsd be megfelelően gyerkőcöd iskolatáskáját? - Akkor ugorj be hozzánk az ARS UNA Márkaboltba, nálunk minden hasznos iskolaszert megtalálsz és személyre szabott tanácsokkal segítünk megtalálni a számotokra legjobb táskát és kiegészítőket!

 

Márkaboltunk 2015-ben nyitott meg. Korábban csak az Ars Una Webshopon és viszonteladóinknál találkozhattak vásárlóink az Ars Una márkával és termékeinkkel, azonban fontosnak tartottuk, hogy az online jelenlét mellett személyesen is megismerhessük vásárlóinkat, találkozhassunk kérdéseikkel, visszajelzéseikkel. A személyes beszélgetések és tanácsadások során sokkal könnyebben meg tudjuk találni a gyerkőcök személyiségének leginkább megfelelő iskolatáskát, és könnyebben, gyorsabban, körültekintőbben tudunk válaszolni a szülők minden kérdésére.

 

Emellett, ha nem boldogultok az iskolai tanszerlistával, akkor szívesen segítünk összeválogatni a szükséges tanszereket iskolakezdés előtt!


 

Mit intézhetsz az ARS UNA Márkaboltban?

- Márkaboltunkban személyesen tudunk segíteni az iskolatáskák kiválasztásában az egyéni igények és preferenciák alapján.

- A különböző táskák beállításairól pontos tájékoztatást tudunk adni, és minden kérdésre azonnal, személyesen válaszolunk.

- Szakértő segítséget tudunk nyújtani az iskolai kiegészítők kiválasztásában – főként első osztályos gyerkőcök esetén jól jöhet néhány tipp – mi tudjuk, mi a különbség az olajpasztell és a zsírkréta között, és azt is, hogy melyik radír a legjobb!

- Itt tudjuk kezelni a ritkán előforduló problémákat – kérdéseiddel keress bennünket bátran, segítünk!

- A márkaboltban minden termékre a weboldal magánvásárlóira vonatkozó árak érvényesek. 

- Márkaboltunkban 2023. március 27. és június 30. között személyesen is átveheted rendelésedet.  

 

 

Hogyan találsz ide autóval?

Az Ars Una Márkabolt a Csetneki u. 13. szám alatt található - a Villányi út és a Karolina út találkozásához közel eső barátságos kis utcában. 

Fontos! A környéken a parkolás a fizetős.

 

Hogyan találsz ide tömegközlekedéssel?

Villamos: 61-es és 17-es villamossal az Alsóhegy utcánál szállj le, akár a Móricz Zsigmond körtér, akár a Széll Kálmán tér felől érkezel.

Busz: 212-es busz Villányi út megállójánál szállj 

A megállótól nagyjából 3 perces séta vezet a Karolina úton az első keresztutcáig, amely a Csetneki utca. A 13. szám alatt rögtön megtalálod boltunkat, ahol szeretettel várunk minden hétköznap!

 

Térkép:

 

Elérhetőségeink:

Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13.

Telefon: +361-279-23-24

E-mail: bemutatoterem@arsuna.hu

Nyitva: H - P 10:00 - 18:00