Az ARS UNA STUDIO egyik jelmondata: velünk élmény az iskola! Ebben hiszünk, ezzel a szellemiséggel tervezzük évről évre újabb iskolatáskáinkat és a legfrissebb dizájnokat gyerekeknek és szülőknek egyaránt!

Webshopunk és márkaboltunk gazdag készletében minden korosztály részére iskolaszerek széles választékát kínáljuk, a szülőknek pedig így a kényelmes és a még kényelmesebb vásárlás lehetőségét. No, meg… némi meglepetést is, hogy igazán élmény legyen az iskolaidő mellett a vásárlás is!

 

  • Akciós termékek

Mivel minden évben számos új dizájn születik tervezőasztalunkon, így időközönként megújítjuk készletünket, és kifutó termékeinket rendkívül kedvező áron, sok esetben több termékből álló szettben értékesítjük. Pillanatnyilag is jópár akciós iskolatáska és iskolaszer várja, hogy rátalálj! Kattints, és válaszd ki a kedvencedet!

 

  • Törzsvásárlói kedvezmény

Te is szeretsz úgy vásárolni, hogy közben minél többet meg tudj takarítani? Mi a szuper árak mellett még többet adunk: iratkozz fel hírlevelünkre, és minden vásárlásod összegéből 5%-ot törzsvásárlói pontok formájában jóváírunk, és ezt a következő alkalommal levásárolhatod.

Pontjaid nem évülnek el, a kedvezmény webshopon és személyes vásárlás során is él, akciós termékek vásárlására is felhasználhatod őket.

 

  • Pályázatok

Kövesd Facebook-oldalunkat, ahol hetente többször friss információkkal, hasznos iskolai tippekkel és érdekességekkel jelentkezünk! Emellett évente több alkalommal részt vehetsz pályázatainkon és játékainkban, amelyeken értékes Ars Una-termékeket vagy vásárlási utalványt nyerhetsz. Lájkolj, és ossz meg minket - kommentjeiddel adj tippeket másoknak, vagy tedd fel kérdéseidet nekünk vagy akár a többi szülőnek!