Kedvezmények

 

Az ARS UNA STUDIO egyik jelmondata: velünk élmény az iskola! Ebben hiszünk, ezzel a szellemiséggel tervezzük évről évre újabb iskolatáskáinkat és a legfrissebb dizájnokat – hogy gyerekeknek és szülőknek egyaránt örömet nyújtsunk!

Webshopunk és márkaboltunk gazdag készletében minden korosztály részére iskolaszerek széles választékát kínáljuk, a szülőknek pedig így a kényelmes és a még kényelmesebb vásárlás lehetőségét. No, meg… némi meglepetést is, hogy igazán élmény legyen az iskolaidő mellett a vásárlás is!

 

  • Akciós termékek

Mivel minden évben számos új dizájn születik tervezőasztalunkon, így időközönként megújítjuk készletünket, és kifutó termékeinket rendkívül kedvező áron, sok esetben több termékből álló szettben értékesítjük. Pillanatnyilag is jópár akciós iskolatáska és iskolaszer várja, hogy rátalálj! Kattints, és válaszd ki a kedvencedet!

 

  • Testvérprogram

Két gyerkőc mellett is problémamentes iskolakezdés? – Az Ars Unával lehetséges! Vásárolj egyszerre mindkét gyermekednek Ars Una-Iskolatáskát, és mi a MAGASABB árból 5% kedvezményt biztosítunk. Ha korábban vásároltál a nagynak, és most már a kicsi is iskolába megy, az ő Ars Una-iskolatáskájából is él a -5%, amennyiben igazolni tudjátok a korábbi vásárlást.* – További infókért olvass még többet!

* FONTOS! Az akciós iskolatáska szettek nem vesznek részt a Testvérprogramban, az 5% kedvezmény csak az egyedileg megvásárolt iskolatáskákra és hátizsákokra vonatkozik. A Testvérkedvezmény csak teljes árú iskolatáskákra és hátizsákokra vehető igénybe, és kizárólag az akciós időszakokon kívül.

 

  • Törzsvásárlói kedvezmény

Te is szeretsz úgy vásárolni, hogy közben minél többet meg tudj takarítani? Mi a szuper árak mellett még többet adunk: iratkozz fel hírlevelünkre, és minden vásárlásod összegéből 5%-ot törzsvásárlói pontok formájában jóváírunk, és ezt a következő alkalommal levásárolhatod.

Pontjaid nem évülnek el, a kedvezmény webshopon és személyes vásárlás során is él, akciós termékek vásárlására is felhasználható, ráadásul Ars Una-Testvérprogrammal kombinálható. – Kattints, és tudj meg még többet!

 

  • Pályázatok

 

Kövesd Facebook-oldalunkat, ahol hetente többször friss információkkal, hasznos iskolai tippekkel és érdekességekkel jelentkezünk! Emellett évente több alkalommal részt vehetsz pályázatainkon, amelyeken értékes Ars Una-termékeket vagy vásárlási utalványt nyerhetsz. Lájkolj, és ossz meg minket - kommentjeiddel adj tippeket, vagy tedd fel kérdéseidet nekünk vagy akár a többi szülőnek!