ÚJ - Viszonteladóknak

3.5 ARS UNA – Viszonteladó partnerek  1. Ha Ön még nem ARS UNA – Viszonteladó Partner

Ahhoz, hogy termékeinket forgalmazhasd boltodban vagy webáruházadban, mindenképpen szükséges egy előzetes szerződéskötés. Kérlek, amennyiben még nem került erre sor, küldd el az info@arsuna.hu e-mail címre a következő adatokat:

Név, telefonszám, boltod címe

Az e-mail megérkezését követően továbbítjuk adataidat az illetékes területi képviselő kollégának, aki rövid időn belül felveszi veled a kapcsolatot.

 

  1. Ha már ARS UNA – viszonteladó partner vagy:

ARS UNA – termékeket kizárólag viszonteladói szerződés megkötését követően forgalmazhatsz – ennek hiányában, kérünk, hogy térj vissza az 1. ponthoz!

 

Rendeléseidet az ARS UNA – webáruházon keresztül tudod leadni – a rendelés leadását követően e-mailt küldünk annak visszaigazolásáról, illetve arról is, ha már átadtuk a termékeket a futárszolgálatnak.

 

A termékeket könnyedén ki tudod választani: Főoldalon a bal oldali menüben termékcsoportonként, a középső tartományban dizájnonként is keresgélhetszRendelési mennyiségek

füzetborítók, füzetcímkék és az órarendek 25 db-onként, az A/5-ös méretű füzeteink és a szilikon karkötők és a képeslapok 10 db-onként, míg a díszzacskók 6 db-onként rendelhetőek.

 

TIPP! Rendelj vegyesen csomagolt 10 db-os füzet kollekcióinkból is, amelyekben minden mintát megtalálsz, így több típust tudsz ajánlani vásárlóidnak!

 

 

Minimális rendelési érték:

Első vásárlás alkalmával a minimális érték bruttó 50.000 Ft/rendelés. 
Minden további vásárlás minimális értéke nettó 5.000 Ft/rendelés.

 

 

Szállítási költség

Viszonteladóink részére a szállítási költség nettó 29 999 Ft vásárlási összeg felett ingyenes – 29 999.- Ft alatt a szállítási költség 1 000.- Ft.


Viszonteladóknak szóló készpénzfizetési kedvezmény

FONTOS!, AZ ARS UNA - viszonteladóknak szóló 5%-os készpénzfizetési kedvezmény a fizetési mód kiválasztásakor, a Pénztár menüpontban kerül levonásra Saját normál áraidból

 

 

Hűségpontok

A viszonteladóink részére tervezett hűségpont gyűjtés feltételei még kidolgozás alatt állnak, jelenleg ez az akció csak a magánvásárlókra vonatkozik.