1. Ha Ön még nem ARS UNA – Viszonteladó Partner

Ahhoz, hogy termékeinket forgalmazhassa, mindenképpen szükséges egy előzetes szerződéskötés. Kérjük, amennyiben még nem került erre sor, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@arsuna.hu e-mail címen vagy a +36 30 681 1826-os telefonszámon.

Ekkor felvesszük adatait és rövid időn belül sor kerülhet a szerződés megkötésére.

 

 1. Ha Ön már ARS UNA-viszonteladó partner

ARS UNA – termékeket kizárólag viszonteladói szerződés megkötését követően lehetséges forgalmazni – amint a szerződéskötés megtörtént, rendeléseit az ARS UNA – webáruházon keresztül tudja leadni – a rendelés leadását követően e-mailt küldünk annak visszaigazolásáról, illetve arról is, ha már átadtuk a termékeket a futárszolgálatnak.

A termékeket könnyedén ki tudja választani: Főoldalon a felső menüsorban termékcsoportonként, az egyes termékcsoportok alatt pedig számos szűrő segítségével tudja megtalálni az összes keresett terméketRendelési mennyiségek

füzetborítók, füzetcímkék és az órarendek 25 db-onként,
az A/5-ös méretű füzeteink és a képeslapok 10 db-onként,
míg a díszzacskók 6 db-onként rendelhetőek.

TIPP! Rendeljen vegyesen csomagolt 10 db-os füzet kollekcióinkból is, amelyekben minden mintát megtalálhat, így több típust tud ajánlani vásárlóinak!

 

Minimális rendelési érték:

Első vásárlás alkalmával a minimális érték nettó 50 000 Ft/rendelés. 
Minden további vásárlás minimális értéke nettó 10 000 Ft/rendelés.


Fontos információk a rendelések kapcsán:

 • Több rendelés összevárása, egy csomagként küldése sajnos nem lehetséges.
   
 • A rendelések mennyiségének és összetételének utólagos módosítása emailben, telefonon vagy a rendelés megjegyzés rovatában sajnos nem lehetséges. 
   
 • Amennyiben módosítani szeretne rendelésén, kérjük, hogy jelezze felénk írásban, hogy töröljük az eredeti rendelést. Majd a felhasználói profilban a "rendelések" almenüben kattintson a törölt rendelés sorszámára, és az "újrarendelés" funkcióval tegye a kosárba a törölt rendelés tételeit és a vásárlás folytatásával adja hozzá a további termékeket.
   
 • Szállítási címén a felhasználói profilban a rendelés leadásáig tud módosítani. Ezt követően a GLS futárszolgálat munkatársaival tud egyeztetni, miután elküldjük az értesítést arról, hogy a csomagot átadtuk a futárnak.

 

Szállítási költség

Viszonteladóink részére a szállítási költség nettó 60 000 Ft vásárlási összeg felett ingyenes – 60 000.- Ft alatt a szállítási költség 3 000.- Ft + áfa

 

Hűségpontok

A viszonteladóink részére tervezett hűségpont gyűjtés feltételei még kidolgozás alatt állnak, jelenleg ez az akció csak a magánvásárlókra vonatkozik.