Az ARS UNA iskolatáska szettek előnyei

2021.07.15
megrendelő

Ars Una My Horse akciós iskolatáska szett

Hosszú ideje megtalálhatóak webshopunk kínálatában az akciós iskolatáska szettek, amelyek igen barátságos áron elérhetőek, ám mégis időről időre felmerül a kérdés érdeklődő vásárlóinktól, hogy miért éri meg ezeket a szetteket választani? A válasz roppant egyszerű: mert tiéd lehet egy tökéletes iskolai felszerelés, ráadásul időt, energiát és pénzt is spórolsz, ha egy iskolatáska szettet választasz. Hogy hogyan?

Olvass tovább, és megtudod!

 

FC Barcelona akciós iskolatáska szett

Mit tartalmaz?

Minden ARS UNA akciós iskolatáska szett tartalmaz egy könnyű, gerincbarát, állítható vállpántokkal rendelkező iskolatáskát, amelyekre minden esetben vállaljuk a 2 év garanciát. Emellett tolltartó, tornazsák és általában kulacs és/vagy uzsonnás doboz is tartozik az egyes szettekhez. 

Szettenként eltérő, hogy milyen füzettel, füzetboxszal vagy dossziéval egészítjük még ki az egyes csomagokat, azonban abban biztos lehetsz, hogy bármelyiket is választod, gyerkőcöd tökéletesen felkészülten várhatja az iskolát.
 

Ars Una Hoot Boom akciós iskolatáska szett

Kinek tökéletes?

A csemetédnek, ha...

... most megy első vagy második osztályba.
... nem akarod túlterhelni a gerincét egy eleve nehéz iskolatáskával.
... szereti szép, egymáshoz illő darabokból összeállítani a dolgait (és nagy rajongója a baglyoknak, cicáknak, unikornisoknak, lovaknak, focicsapatoknak).

Neked, ha ...

... nem szeretnél órákat tölteni egy áruházban, míg összeállítod gyermekednek a legjobb iskolakezdő csomagot.
... szeretnél neki szép, egységes iskolai felszerelést biztosítani.
... ha szeretnél szuper áron igazán minőségi iskolatáskát és iskolai kiegészítőket vásárolni.
 

Ars Una űrrepülős iskolatáska szett

Mennyit spórolsz?

Minden szett esetében eltérő, hogy mennyit tudsz megtakarítani, mindenesetre átlagban 6-8 000 Ft-tal kevesebbe kerül az iskolaszerek ára, amennyiben szettként vásárolod meg. Ráadásul az iskolatáska szettek esetében is gyűjthetőek vagy éppen felhasználhatóak ARS UNA törzsvásárlói pontjaid


Egy kattintással a tiéd lehet bármelyik szettünk!

Ha már Te is alig várod, hogy megrendelhesd vagy megvásárolhasd a legjobb szettet, akkor nézzetek körül webshopunkban ezen a linken, válasszátok ki gyerkőcöd kedvencét még ma, és rendeljétek meg az ARS UNA webshopból - ingyenes házhozszállítással! Az akciós iskolatáska szettek mintaboltunkban is megvásárolhatóak bármely hétköznap 10.00 és 18.00 óra között. Szeretettel várunk!

Ars Una unikornisos akciós iskolatáska szett

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékeld termékünket