Néhány tipp az ARS UNA emeletes tolltartók használatához

2018.02.09
megrendelő Ars Una titkárság

Több kérdést is kaptunk tőletek az Ars Una emeletes tolltartókkal kapcsolatban, amelyek alapján szeretnénk néhány tippet, tanácsot adni annak érdekében, hogy gyerkőcötök tolltartója a lehető leghosszabb ideig tartós maradhasson.

Néhány pontban összeírtuk, hogy mi mit ajánlunk a tolltartók kapcsán - nyilván ezek többéves tapasztalatok, mi azonban megspóroljuk neked az időt, hogy ne félév közben kelljen tolltartót cserélnetek!

  • Az Ars Una emeletes tolltartók alapvetően ceruzák, tollak és kisméretű radír tárolására alkalmasak.
     
  • Arra kérünk ezért, hogy amennyiben az iskola ragasztóstift, olló, tartályos hegyező vagy más, a tolltartó befogadó képességéhez képest láthatóan túl nagy méretű felszerelést ír elő, úgy azokat gyerkőcötök egy külön tolltartóban tárolja.
     
  • Ennek oka az, hogy ugyan bizonyos ideig képes az emeletes tolltartó anyaga is elviselni a túl nagy méretű felszerelés okozta terhelést, azonban egy idő után az anyag meggyengülhet és elszakadhat. Ez nem gyártási hiba, hanem a termék nem rendeltetésszerű használatából bekövetkezett probléma.

Mit tehetünk?

Megoldás 1. Kihajtható vagy írószerekkel feltöltött tolltartó

    

Praktikus, mert egy tolltartóban tárolhatsz minden szükséges írószert - azonban ebben sem fér el a ragasztóstift és a plusz olló. Mindenképp egyeztess évkezdés előtt a tanárokkal, hogy ők milyen felszerelést kérnek, így könnyebben választhatsz, és jobb döntést hozhatsz a tanszerek megvásárlása során. 

 

Megoldás 2. Emeletes tolltartó + Keskeny hengeres tolltartó

    

Ha már tudod, hogy sok lesz a plusz felszerelés, amely nem fér el a tolltartóban, és ragaszkodnátok az emeletes típushoz, akkor azt ajánljuk, hogy válassz mellé keskeny hengeres tolltartót. Ebben kényelmesen és egyszerűen tárolhatják a gyerkőcök az írószereket, és könnyedén elfér a táska oldalzsebében. Ráadásul, mivel legtöbb kollekciónkban megtalálható ez a tolltartótípus, így nem kell lemondanod a szép, harmonikus egységről, hiszen ez a tolltartó is illeszkedni fog a kiválaszott felszereléshez. 

 

Megoldás 3. Többszintes tolltartó

   

A Jolly Joker, egyértelműen a kedvencünk minden tolltartó közt, hiszen egyszerre tudja mindazt, amit szeretnénk: egy tolltartóban tárolni minden kis- és nagyméretű írószert és plusz felszerelést. Hogy hogyan? Kis rejtett zsebe, akár egy beépített plusz tolltartó képes elnyelni a ragasztóstiftet, kis ollót, tartályos hegyezőt - sőt, még apró kincseket, szerencsekavicsokat is!

+1 TIPP: Kérjük, Ars Una tolltartóitokat csak enyhén nedves ruhával tisztítsátok, ne mossátok ki mosógépben, ne tisztítsátok folyóvíz alatt.

Bármelyiket is választod, nálunk megtalálod - ide kattintva átböngészheted teljes tolltartó kínálatunkat, hogy lásd, mennyi szép termék közülválaszthatsz.

Amennyiben kérdésed lenne, kérjük, keress bennünket e-mailben az info@arsuna.hu címen, vagy személyesen az ARS UNA Mintaboltban bármely hétköznap 10.00 és18.00 óra között. Címünk: 1113 Budapest, Csetneki u. 13. Szeretettel és sok tanáccsal várunk!