Tényleg túl nagyok az ARS UNA mágneszáras iskolatáskák?

2018.05.31
megrendelő Ars Una titkárság

Az első iskolatáska kiválasztását sokan nem bízzák a véletlenre, hiszen fontos, hogy mérete, súlya, háta megfelelő legyen a gyerkőcnek, emellett pedig mintája tetszetős legyen, szeressen vele iskolába járni. Mi is azt szoktuk ajánlani, hogy amennyiben lehetséges, a csemetével együtt vásároljátok meg az iskolatáskát, így nemcsak a legszebbet tudjátok választani, de fel is tudja próbálni a gyerkőc a táskát. Vásárlások során sokszor felmerül a szülőkben, amikor rápróbálják gyermekükre az iskolatáskát, hogy talán túl nagy méretűek az ARS UNA mágneszáras táskák. De vajon tényleg így van...?

A mi álláspontunk az, hogy nem véletlen, hogy ilyen sok ponton állíthatóak mágneszáras iskolaáskáink, hiszen nem minden elsős gyerkőc egyforma magasságú és testalkatú, és bár a legtöbb elsős kisfiú és kislány számára tökéletesek, az való igaz, hogy a törékeny alkatú, éppen csak 120 cm-es kislányok hátán tényleg nagynak tűnhetnek kompakt táskáink első látásra.

Az alábbi pontokat azonban érdemes figyelembe venni:

  •  Az ARS UNA kompakt jellegű iskolatáskák rendkívül könnyűek, maguk a szülők is meg szoktak lepődni rajta, hogy csupán 1,1 kg a táskáink súlya.
  • Iskolatáskáinkban minden iskolaszer, még az A4-es méretű füzebox is könnyedén elfér, így nem szükséges külön táskában cipelni a kiegészítő tanszereket, munkafüzeteket.
  • Tapasztalatunk szerint az elsős gyerekek esetében reggel és délután is a szülők cipelik az iskolatáskát - fogantyújánál tartva kézben is kényelmesen hordható.
  • Plusz egy érvünk, hogy bár májusban, ha ovis ballagásra kapja a csemete az iskolatáskát, akkor még nagynak tűnhet egy alig 120 cm-es gyerkőc hátán, de szeptemberre, pláne az első félév végére akkorát nőnek a gyerekek, hogy addigra a legkisebb hátán is tökéletes lesz az iskolatáska. Addig is három ponton állítható pántjaival a táska a gyerekek magasságához, testalkatához igazítható, így már első perctől akár harmadik osztályig kényelmes viselet lesz számukra.

TIPP! Ha még nem választottál iskolatáskát, kérd tőlünk ingyenes katalógusunkat az info@arsuna.hu email címen, hogy megismerhesd az összes 2018-as ARS UNA terméket!