Tényleg túl nagyok az ARS UNA mágneszáras iskolatáskák?

2018.05.31
by Ars Una titkárság

Az első iskolatáska kiválasztását sokan nem bízzák a véletlenre, hiszen fontos, hogy mérete, súlya, háta megfelelő legyen a gyerkőcnek, emellett pedig mintája tetszetős legyen, szeressen vele iskolába járni. Mi is azt szoktuk ajánlani, hogy amennyiben lehetséges, a csemetével együtt vásároljátok meg az iskolatáskát, így nemcsak a legszebbet tudjátok választani, de fel is tudja próbálni a gyerkőc a táskát. Vásárlások során sokszor felmerül a szülőkben, amikor rápróbálják gyermekükre az iskolatáskát, hogy talán túl nagy méretűek az ARS UNA mágneszáras táskák. De vajon tényleg túl nagyok egy elsős gyereknek?

A mi álláspontunk az, hogy nem véletlen, hogy ilyen sok ponton állíthatóak mágneszáras iskolaáskáink, hiszen nem minden elsős gyerkőc egyforma magasságú és testalkatú, és való igaz, hogy főként a törékeny alkatú kislányok hátán tényleg nagynak tűnhetnek kompakt táskáink első látásra.

Az alábbi pontokat azonban érdemes figyelembe venni:

  •  Az ARS UNA kompakt jellegű iskolatáskák rendkívül könnyűek, maguk a szülők is meg szoktak lepődni rajta, hogy csupán 1,1 kg a táskáink súlya.
  • Iskolatáskáinkban minden iskolaszer, még az A4-es méretű füzebox is könnyedén elfér, így nem szükséges külön táskában cipelni a kiegészítő tanszereket, munkafüzeteket.
  • Tapasztalatunk szerint az elsős gyerekek esetében reggel és délután is a szülők cipelik az iskolatáskát - fogantyújánál tartva kézben is kényelmesen hordható.
  • Plusz egy érvünk, hogy bár májusban, ha ovis ballagásra kapja a csemete az iskolatáskát, akkor még nagynak tűnhet egy alig 120 cm-es gyerkőc hátán, de szeptemberre, pláne az első félév végére akkorát nőnek a gyerekek, hogy addigra a legkisebb hátán is tökéletes lesz az iskolatáska. Addig is három ponton állítható pántjaival a táska a gyerekek magasságához, testalkatához igazítható, így már első perctől akár harmadik osztályig kényelmes viselet lesz számukra.

TIPP! Ha még nem választottál iskolatáskát, kérd tőlünk üzenetben ingyenes katalógusunkat, hogy megismerhesd az összes ARS UNA terméket!