Ovis ballagás – Így válassz ajándékot leendő elsős gyerkőcödnek

 

Az ovis ballagás már itt kopogtat az ajtókon, szeptembertől első osztályba készülnek a nagycsoportosok! Milyen ajándékkal lehet megünnepelni a nagy napot? Mi a legjobb választás egy gyerkőcnek, aki alig várja, hogy iskolás legyen? És mit vegyünk annak a nagycsoportosnak, aki még inkább maradna kicsit az oviban?

Adunk most pár tippet, hogy könnyedén megtaláld azt az ajándékot, amelyik a Te gyerkőcöd számára a legjobb választás lesz!

Ovis ballagás - a legklasszabb ajándékok óvónőknek és dadusoknak

Az ovis ballagás nemcsak a gyerekek, de a felnőttek számára is nagy lépés! A szülők büszkén látják apró gyerkőcüket kilépni az iskola felé, az óvónénik és dadusok pedig hasonló büszkeséggel egy meghatódottsággal búcsúznak a leendő első osztályosoktól. A ballagási ünnepségen szokás szerint nemcsak a kicsiket, de a pedagógusokat is köszönjük egy kedves ajándékkal.

Máris adunk pár szuper ötletet, hogy megtaláld a legklasszabb ajándékot gyermeked óvónénijének és dadus nénijének!

Milyen anyagból készülnek az ARS UNA-kulacsok

      

Lassan érkezik a tavasz, egyre többen és egyre gyakrabban sportolunk, kirándulunk, sétálunk a szabadban, és természetesen ilyenkor igyekszünk gondoskodni mind csemetéink, mind magunk számára a megfelelő folyadékpótlásról. De vajon milyen kulacsot válasszunk? Mennyire biztonságosak az ARS UNA-kulacsok? Ajánlhatóak kisgyermekek számára? Cikkünkben ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni 3+1 pontban!

Hogyan válasszuk ki a tökéletes iskolatáskát? 

                   

Az iskolakezdés közeledtével egyre több szülőben felmerül a kérdés, hogy lassan ideje lesz kiválasztani gyermekének a legmegfelelőbb iskolatáskát. Szülőként nagy dilemma, hogy a sok színes iskolatáska közül melyiket érdemes választani...?  - 3+1 tanáccsal Dr. Kovács Jolán gyermekortopéd főorvos segít most a szülőknek eligazodni a legfontosabb kérdésekben.